Bu ay gebe olduğunu öğrenenler, belirtileri olanlar

aydk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
3.154
1.916
48
30
Gebelik belirtileriniz nelerdi? Bekleyenler ne alemdesiniz

her gebelikte farklı belirti yaşadım. sıralamayı hatırlamasamda birinde bacaklarım çok ağrımıştı. birinde göğüslerim çok şişmişti dokunamıyodum bile. birinde de hiç bir şey yaşamadım sadece adet olcak gibiydim. bunda ise mide bulantısı yaşadım 4. aya giriyoruz hala geçmedi bir de sarı akıntım olunca anlıyorum ben gebe olduğumu en net belirti olarak

Gebelik belirtileriniz nelerdi? Bekleyenler ne alemdesiniz
Benim adet öncesi belirti soruyorsanız adet ağrısı yaşadım ama farklı olarak yoğun şekilde rahmimde ani sancılar oldu bazen iki büklüm oldum kaldım hatta böyle ağrıması normal değil kesin kist var falan demiştim meğer bebekmiş

Maşallah 4 gebelik ne güzel hatirliyorsun ben ilk gebelikte tek hatırladığım çok fazla kaşık ağrısı batma şeklinde ikinciyi hatırlamıyorum demek belirti yokmuş

Merhaba ben 12 snde doktora gittim bana 6 haftalık dedi keseyi gördü 12 gün sonra gel kalp atışı duyulcak dedi yani ayın 23 nde gideceğim ama benim kafamda deli sorular ve tedirginlikler geçmiyor işte ilk kimyasaldan sonra dış gebelikden korktum bunlar geçti şimdi ise boş gebelik ve ya kalp atışı duymazsam stresi başladı ben 4 yıldır uğraşıyoruz 2 kimyasal olunca baya tedirgin oluyorum istemsiz eğer ki boş gebelik olsaydı muayenede belli olmaz mıydı yada daha erken mi oluyor belli olması için kafam çok takılıyor korkuyorum tecrubelisiniz sormak istedim

Hiçbir şey hissetmeden gebe kalan var mı? Ağrı olmadan vs?

Maşallah 4 gebelik ne güzel hatirliyorsun ben ilk gebelikte tek hatırladığım çok fazla kaşık ağrısı batma şeklinde ikinciyi hatırlamıyorum demek belirti yokmuş
Allah razı olsun canım ama hatırlamamın sebebi peş peşe olması maalesef üçünü kaybettim dördüncü sağlıkla ilerliyor şuan o yüzden hatırlıyorum

keseyi gördü çok iyi, bebeği gördü mü peki? endişelenmeyin benim de o kadar küçüktü ki biz de göremedik hatta iki hafta üst üste görmeyince korkmuştum ama 8.hafta kalp atışını duyunca rahatladım. kendi görünmüyordu ama kalbi atıyordu ultrasondan ultrasona da fark ediyor mesela sürekli gittiğim doktorda hiç bebeğe benzemiyordu gördüğüm şey. ikili test için bir başka doktora gittim o kadar şaşırdım ki net bir bebek görünce. o kadar kısa zamanda büyüyecek ki siz bile şaşıracaksınız Allahın izniyle

İnşallah 23 nde de bebeği görürüz kalp atışı duyulur teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…