Bu Ay Hamile Kalmayi Bekleyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EMEL_76
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahhh tatlım bende her ay aynı belirtiler oluyor ... bende kendimi hamiş ilan ediveriyorum... tabi bu kısa sürüyor... adet oluyorum.senağlama. bu seferde kesin üstüne gördüm deyip test almaya koşuyorum oda tatmin etmiyo kan testi bu kezde.. ama hepsi boşuna... ben artık dibe vurdum kızlar senağlama... çok fenayım..senağlama..bu ayda bişi yok sanırım..senağlama rabbim gönlünüze göre versin... hepinizin kucakları minik bebekleri ile dolsun... ve o kokuları doya doya çekin içinize...:a015:

inşallah olmazsın daha ben o günlere gelmedim o günler daha kabus ıslaklık hissettiğin her an yıkım :1no2::1no2:

evet canım yaa şimdi de akıntım olduğu için arada ıslaklık hissediyorum o yüzden hıh işte adet oldum falan diye böyle kendi kendimi paralıyorum. Belirtiler var ama bilemiyorum ki

hürrem ağlattın beni yaa. seninde kucağın bebişlerle dolsun. mis mis kokularını çek içine. rabbim seninde benimde hepimizin sesini duysun. dibe vurmak yok , sağlıklıyız çok şükür. artık bir sürü çare var. olmadı tüp bebek yaparız. hemde birden 2 , 3 tane çıkarırız. üzülme neolur. içimi şişirdin. kader arkadaşım benim. bende dipteyim diye düşünüyorum hep. hergün kendimi dinlemekten yoruldum. isyan değil ama. artık çok yoruldumm ((((((

canım benim... kader arkadaşım...dilerim dediğin gibi olur....
zaten yazarken ağlıyom okurken ağlıyom... ben ne yapıyom..?
galiba deliriyom...
canım belki tüpte şansınız sizin yüksektir ama dr lar bana ondada şansımın çok düşük olduğunu söledi... ve ekledi zorlamanın anlamıyok....
ama yinede içimde bi ümit var bazen sönsede yine ateşleniyo arada..
rabbim büyük ...bekliyorum sabırla... zaman tükeniyo....ama ben yine bekliyorum hep...

Benim canım arkadaşım senin bu çaresiz yazıların beni kahrediyorsenağlamaİnşallah o güzel yüzün hep güler ve bir gün muradına eresin

:
:çok üzgünüm:hürremcim canım benim yaa niye ümit vermiyolarmış anlamadım.artık erkeklerdeki sıfır spermi bile testislerdeki hücreden elde ediyolarda bunamı ümit yokmuş...sen bence içini ferah tut aşkım.canımsın yaaa..bugün dü herhalde bi sayfada okudum..tüplerinin biri tıkalı diğeri aşırı derecede hasarlı bi arkadaşın tüp bebek tedavisine başlıyacak olduğu gün gebe olduğunu öğreniyo düşünsene baksana mucizeye adına kurban olduğum allahım sen duy sesimizi ya rabbim.bizede ver bir mucize.....ağlattın benide canım yaaama unutma ağlamak güzeldir:a015:

larenim bilmiyorum neden öyle az şans verdiklerini... ama dediklerine göre epey azmış...
test falan yaptılar bir sürü her halde ondan sora çıkan sonuca göre yapmışlardır yorumlarını...
ama rabbimde mucize bol... bi gün bizide o mucizeleriyle aydınlatacak ve bizimde kucaklarımız dolacak inşallah... rabbim sağlıklı sıhatli meleklerimizi koklamayı nasib etsin...hepimiz o mucizelerle nurlanalım....

Kizlaaar! Ben de araniza katildim. Benim adet gunum 5 Mart. Bendeki belirtiler, karnimin sol tarafinda kasilmalar, asiri gaz, bi de gogus agrisi.Hadi bakalim insallah hepimizin saglikli bebisleri olur.Herkesin guzel haberlerini bekliyorumm!

Kizlaaar! Ben de araniza katildim. Benim adet gunum 5 Mart. Bendeki belirtiler, karnimin sol tarafinda kasilmalar, asiri gaz, bi de gogus agrisi.Hadi bakalim insallah hepimizin saglikli bebisleri olur.Herkesin guzel haberlerini bekliyorumm!

Aramıza hoş geldin canım inşallah hamişsindir ve rabbim meleğinle kucaklaşmayı nasip eder...

hoşgeldin scrub inş bu ay hepimiz güzel haberler yazacağz buraya

Benim son iki gundur asiri midem bulaniyor.onceki dusuk yaptigim hamileligimde de ayni olmustu ilk belirtim beyaz renke fazla gelen akintim ve mide bulantimdi.ama insallah bu sefer dusuk olmaz ilk bebekti uzulmustum ama atlattim umarim hamileyimdir

bende 12 martta adet olmamayı bekliyorum.inşallah hamişimdir.inşallah bekleyen herkez hamiştir allahım aminnnnnn

bende bu ay bebek bekliyorum.aslında beklemek istemiyorum bekleyince sürekli belirti takip ediyorum takip edince umutlanıyorum psikolojik olarak etkileniyorum.bu sefer adet oluncada hüsran.gerçi şimdi eskisi değilim oluruna bıraktım yinede adetim yaklaşıyo içimde bazen kaldımmı ki acaba diye düşünceler başlıyo.ama sonra diyorum nerden kalcan kızım daha yeni düşük yaptın diyorum ama yine istiyorum istiom istiom işte...

bedefcim sen ovulasyon belirleme testlerinden alsana hem bsu bosuna umutlanmamıs olursun. yani demek istedigim hem yumurtlamanı bilirsin. gec yumurtlarsan gene fark edersin. hem de yumurtlamadan sonra ne kadar beklemen gerektiini farkedersin. vaktinden once heyecana kapılmazsın test yapmazsın hix olmazsa.
tama heyecana gne kapılırsın ama bosu bosuna test yapıp umutlanmaktan iyidir.

ayrıca aralıkta siz tesadufen yakalamıstınız. belki gene gecikme olur ama farketmezsin. bir de sıcaklık olcumunden vazgecme.

HÜRREM CİM CANIM ÇOK ÜZDÜN BENİ AĞLIYORUMsenağlama SAKIN BÖYLE DÜŞÜNME KİMSEYE İNANMA YIPRATMA KENDİNİ ALLAH BÜYÜKTÜR.... EN OLMADIK ZAMANDAN BİRDE BAKMIŞSIN MELEĞİN İÇİNDE OLACAK DUALARIM SENİNLE HEPİNİZLE.. ALLAHIM DUYUYOR BİZİ SEVDİĞİ KULLARININ DUASINI HEMEN KABUL ETMEZMİŞ NE GÜZEL DUA EDİYOR AZCIK DAHA SABRETSİN DERMİŞ.... BEKLEMEK GEREK SANIRIM:a015:

evet arkadaşlar Allah büyüktür mutlaka dualarımızı duyuyor ve birgün mutlaka kabul eder en hayırlı zamanda. Benim de bugünden itibaren başladı sayılır, bugün adet olma ihtimalim çok yüksekti en son 1 şubatta oldum,28 günde oluyor genelde şimdilik bişey yok henüz inşallah olmam.

canım ısı ölçümüne ihtiyaç duymuyorum ben şöyle birşey ben geçen ay hamile olduğumu öğrendiğimde.sürekli ateş basıyodu beni.millet üşürken ben yanıyordum.sıkıntı basıyodu.arkadaşlarım hamilelikten olduğunu söylemişlerdi.ovulasyon testine gelince onuda hiç düşünmedim çünkü bu seferde onunla kafayı yerim diye düşünüyorum daha çok beklerim diye düşünüyorum zaten yumurtldığım günüde anlayabiliyorum akıntımdaki kıvamdan.ve o günlerdede ateşim yükseliyo sıcaklıyorum srekli.ama yinede teşekkür ederim önerilerin için şimdi sadece bekliyorum bakalım 2 tane gebelik testi aldım.üstüne adet gördüğüm için adetim bittikten sonra birini yapıcam.eğer bişi çıkmazsa artık diyerini öbür ay yapıcam herhangi bi şüphem olursa...sağolasına.s

BeNDE 6 MaRT Ta oLaCaĞıM BeNi De aTeŞ BaSıYoR GöĞüSLeRiMDE Bi DeĞiŞiKLiLiK YoK aŞıRı YeMeK YiYoRuM Ve DaHa SoNRa MiDeM BuLaNıYoR SıKıNTı BaSıYoR KaSıKLaRıMa aRa aRa aĞRıLaR GiRiYoR,BeLiM De aĞRı VaR TaNSiYoNuM HaLa DüŞüK aMa üMiTLeNMeKTe iSTeMiYoRuM...uMaRıM Bu aYDa HePiMiZiN YüZü GüLeR...

Benimde Kaç Gündür Kasiklarimda Ve Belimde Agri Vardi Bugun Kan Testi Bakdiracaim Umarim Haliyemimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…