Inşallah Hamilelik Belirtisi Sancisidir Istiridye. Benim Adet Günüme 15 Gün Var. Ama Sanki Birazdan Adet Olucakmişim Gibi Kasiklarim Ve Belim Ağriyor. Baş Dönmeside Var. Bence Bu Kadar Baş Dönmesi Psikolojik Olamaz Ya Dimi . Bugün Test Alip Yapsam Diye Düşünüyorum. çok Erken Olduğu Için çikma Ihtimali Düşüktür Dimi
Kizlar çok Isterim Böle Tatli Tatli çift Kirmizi çizgi Görmeyi Ama Sanki Adet Olacağim Gibi Sancim Var Ara Ara..... Mitaku Canim Inşallah Ben Değilsemde Sizler Hamilesinizdir Canim..... Olmazsa Bi Daha Ki Aya Inş...
ay her an herşey olabilir
Arkadaşlar bende de 1 haftadan beri hatta daha bile uzun olabilir öncellikle göğüs ağrısı var, koltuk altımdan doğru başladı devam etti, ara sıra çok sık değil ama göğüs uçlarımda karıncalanma kaşınma oluyor. Kasıklarım ağrıyor hafif hafif, bunların benzerlerini hemen her ay yaşarım adet öncesinde o yüzden ayırd edememiyorum, ama bu ay ilk defa göğüs uçlarım karıncalandı ve eşimle ilişkiye girerken bile kasıklarım ağrıyor kendimi geri çekiyorum ağrısından. ve yine ilk defa bu ay sırtım feci ağrıyor muhteşem bir yorgunluk ve bitkinlik var. Kollarımı yerinden kaldıramayacağım neredeyse. Aynı şekilde ben de her an adet olacakmışım gibi hissediyorum, bişeyler akıyor gibi oluyor bakıyorum sadece akıntı. Bilmiyorum belki psikolojiktir belki gerçek belirtilerdir. Ha bir de göbeğimde çok hafif kasılmalar oluyor sanki içeride bir kuş var çırpınıyor gibi sizcebunlar belirti olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?