Bu Ay Hamile Kalmayi Bekleyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EMEL_76
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam Kizlar. Istiridye Senin Son Bir Gün Kaldi Dimi. Hadi Inşallah Mart 1 Adet Günü Olanlar Açilişi Yapin. Sirasiyla Bizde Sizi Takip Edelim. Allahim Neolurrr Hamile Olalim. Bütün Kizlar Toplandik Toplandik Toplandik. Artik çok Yiprandik Yiprandikkk Yiprandikkkk. Allahim Duy Sesimizi Bebiş Istiyoruzzzz ((

evet allahım duy sesimizi bizlere hayırlı sağlıklı bebişler var aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn (dün regli olmam lazım dı olmadım inş buqünde olmam test yapmaya korkuyorum ;( ne yapsam yaa )

Kizlar çok Isterim Böle Tatli Tatli çift Kirmizi çizgi Görmeyi Ama Sanki Adet Olacağim Gibi Sancim Var Ara Ara..... Mitaku Canim Inşallah Ben Değilsemde Sizler Hamilesinizdir Canim..... Olmazsa Bi Daha Ki Aya Inş...

Inşallah Hamilelik Belirtisi Sancisidir Istiridye. Benim Adet Günüme 15 Gün Var. Ama Sanki Birazdan Adet Olucakmişim Gibi Kasiklarim Ve Belim Ağriyor. Baş Dönmeside Var. Bence Bu Kadar Baş Dönmesi Psikolojik Olamaz Ya Dimi . Bugün Test Alip Yapsam Diye Düşünüyorum. çok Erken Olduğu Için çikma Ihtimali Düşüktür Dimi

mitaku çıkma ihtimali imkansız gibi bişey cnm bekle regli günün qelsin o qün yaparsın

ASLINA BAKARSAN BENDE SENİN GİBİ SABIRSIZLANIP AYNI 15 GÜN KALA YAPTIM NEGATİF ÇIKTI CANIM AMA YANILTIYOR BLİYORSUN... AYNI BELİRTİLERİ YAŞIYORUZ SENİNLE HAMİLE DEĞİLSEK BİLE VUCUT ÖNCEDEN KENDİNİ HAMİLELİĞE HAZIRLARMIŞ RAHİM HAZIRLANIRMIŞ BELİRTİLER BUNDAN DA KAYNAKLANABİLİR CANIM.. HAYIR OLSUN BAKALIM .. PAZARIDA ATLATIRSAM HEMEN TEST YAPICAM ... PEK UMUTLU DEĞİLİM NEDENSE... KISMET İNŞ. HAMİŞİZDİR.. TATLIM :)

Kizlar çok Isterim Böle Tatli Tatli çift Kirmizi çizgi Görmeyi Ama Sanki Adet Olacağim Gibi Sancim Var Ara Ara..... Mitaku Canim Inşallah Ben Değilsemde Sizler Hamilesinizdir Canim..... Olmazsa Bi Daha Ki Aya Inş...

canım benimde aynı adet günüm yarın ama sanki heran olacakmışım gibi rahime doğru inen sancı oluyo ara ara benim kide inşallah hamileliktendir.gerçi hemen olmaz diye düşünüyorum ama allahtan ümit kesilmiyo onun yapamayacağı şey yok.ol dedimi oluyo.

Mübarek Cuma Saati Hadi Dua Edelim........ Rabbim Tez Zamanda Hayirli Evlatlar Ile Kucaklarimizi Doldursun Inşallah.. Amin...

Arkadaşlar Rabbim sesimi duydu, bugün test yaptırdım hamişim :teytey: Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. İnşallah yanılmamışlardır çok ta korkuyorum çünkü daha çok erken ya o sebeple

ay her an herşey olabilir

benimde 2 mart ve olmamayı bekliyorum tabi kasıklarımda on günden beri ağrı var bazen mide bulantısı ve baş dönmesi oluyo göğüslerimde çok hafif ağrı oluyo ama kendimi kaptırmak istemiyorum ilk bebeğim ölü doğdu bu seferki benim için daha önemli tabi ama o zamanlar ne gibi belirtiler vardı hatırlamıyorum tek bildiğim göğüslerim çok kötü ağrımasıydı inş hepimiz istediğimize kavuşuruz arkadaşlar

ya bu baş dönmesi ve miğde bulantısı arada bir bendede oluyor kendi açımdan psikolojik olduğunu düşünüyorum kendimi umutlandırmak istemiyorum qeçen ay 8 qün qeciktim ama hiçbişey çıkmadı bakalım sabırla bekliyorum inş. hamişimdir...

bendede bu ay ilk defa göğüs ucumda karıncalanma oldu ve göğüslerim felaket ağrıyor kasıklarımdada sancılanma var aynen canım yaa benim göbeğimdede çok hafif kasılmalar oluyor :S inşallah hamileyizdirr beni haberdar et tamam mı ben bu akşam yada sarın sabah aç karna test yapıcam bende seni haberdar ederim :)

beyaz melek anlıyacağın anlattıklarının hepsi ama hepsi bu ay bendede varr

Arkadaslar aranizda erken gebelik testlerinden yapan var mi? Benim daha 5 gun var ama nerdeyse baska bisey dusunemiyorum gun boyunca.Fortel diye bir gebelik testinden bahsedilmis bir forumda, yarin alip yapsammiki?

yaw kıslar bende dün çatlatma inesi vuruldum...göğüslerimin uçları sızlıyo,acıyo,dokunamıyorum...doktorum pazartesi gününe progeteron tahlili ve hcg istedi acaba gebelik o kadar erken belli olurmu...pazartesi adetimin 22.günü olacak.ne dersiniz?

sucrup bende erken test yaptım ama çıkmadı regli gününü bekle bence günün geldiği zaman yaparsın

günaydın kızlar. istiridye seni merak ettim. varmı bir gelişme. bizim biliyorsun belirtiler aynıydı yani hepimizin belirtileri aynı ama. bizim adet bitimi ve adet öncesi ilişkilerimizde şüpheliydi. inşallah gelen birşey olmamıştır. haber verirsen çok sevinirim.

Günaydinn Kizlar Hadi Bakalim Güzel Haberlerinizi Bekliyoruz Allahin Izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…