kızlar benim adetime 3 gün var ama ne belirti var ne de başka bir şey
adet olacakmışım gibi ara ara kasıklarım ağrıyor
herhalde yine olmayacak hayırlısı bakalım
kızlar ne güzel siz adet tarihinizi biliyorsunuz en azından.Ben artık onuda bilmiyorum.
Aralık ayından beri cok düzensiz.En son 1 şubatta hastalandım.
2 gündür göğüslerim ağrıyor.Kasıklrımda her an hastalanacakmısım gibi sızlıyor.
Hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü hiç belirti yok.
Ama hastalanacağım günü bilmemek beni sinir ediyo.
a.s.arkadasim ayni sorunu bende yasiyorum adet duzensizligini.Ve benimki evlendikten sorna basladi bu sorun:uhm: ama bu seferki gecikme 1 ay oldu :1shok:yani önceden en fazla 5 gun filandi yani:sm_confused:bende ayni seni gibi sbatin 1 ne olmustum en son:içelim:ama bu gune kadar bisey yok:sm_confused:ama bu ay akintim oldukca fazlabenneyaptımki bu sorunum ile ilgili bir bilgin varsa lutfen benimle paylas.cok sevinirim:dance:
canım ben korunmayı eylülde bıraktım.Hersey cok normal gidiyodu.Daha önce hiç gecikmem olmamıstı.Aralıkta 6 gün gecikti.Neden nasıl hiç bilmiyorum.Doktor ultrasonlada baktı.Anormal bir durum yok dedi.Ama seninki bir ay nasıl oldu anlamadım.Baska bir doktora daha danıssaydın keske.:uhmur bakalım belki benimde bu ay seninki gibi olabilir.Bazen hiç gelmiycek gibi oluyo.Bazende hıh şimdi geldigelecek diyorum.sinir oldum iyicesenağlama
Ne yazikki adet oldum bugun. Gerci biz yeni baslamistik korunmamaya. Fazla kaptirmisim kendimi; olmayan gebeligin asermesini bilem yasamaya baslamistim. Gelecek aya bu sekil psikoya baglamamayi planliyorum. Size bol sanslar kizlar.
Kızlar slm.Düşük kanaması nasıl olur.Yani yapsak anlarız değilmi?
kızlar benim adetime 3 gün var ama ne belirti var ne de başka bir şey
adet olacakmışım gibi ara ara kasıklarım ağrıyor
herhalde yine olmayacak hayırlısı bakalım
arkadaşlar bu "yerleşme kanaması" denilen şey ne zaman meydana geliyor. adet gününde mi ortaya çıkıyor... bana da yardımcı olur musunuz lütfen???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?