Bu Ay Hamile Kalmayi Bekleyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EMEL_76
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim adetime 3 gün var ama ne belirti var ne de başka bir şey
adet olacakmışım gibi ara ara kasıklarım ağrıyor
herhalde yine olmayacak hayırlısı bakalım

canımcım benimde 3 gün kaldı ama bende o kasık ağrısı bile yok hamişlikten geçtim adet bile olamıycam galiba

kızlar ne güzel siz adet tarihinizi biliyorsunuz en azından.Ben artık onuda bilmiyorum.
Aralık ayından beri cok düzensiz.En son 1 şubatta hastalandım.
2 gündür göğüslerim ağrıyor.Kasıklrımda her an hastalanacakmısım gibi sızlıyor.
Hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü hiç belirti yok.
Ama hastalanacağım günü bilmemek beni sinir ediyo.

a.s.arkadasim ayni sorunu bende yasiyorum adet duzensizligini.Ve benimki evlendikten sorna basladi bu sorun:uhm: ama bu seferki gecikme 1 ay oldu :1shok:yani önceden en fazla 5 gun filandi yani:sm_confused:bende ayni seni gibi sbatin 1 ne olmustum en son:içelim:ama bu gune kadar bisey yok:sm_confused:ama bu ay akintim oldukca fazlabenneyaptımki bu sorunum ile ilgili bir bilgin varsa lutfen benimle paylas.cok sevinirim:dance:

Ne yazikki adet oldum bugun. Gerci biz yeni baslamistik korunmamaya. Fazla kaptirmisim kendimi; olmayan gebeligin asermesini bilem yasamaya baslamistim. Gelecek aya bu sekil psikoya baglamamayi planliyorum. Size bol sanslar kizlar.

canım ben korunmayı eylülde bıraktım.Hersey cok normal gidiyodu.Daha önce hiç gecikmem olmamıstı.Aralıkta 6 gün gecikti.Neden nasıl hiç bilmiyorum.Doktor ultrasonlada baktı.Anormal bir durum yok dedi.Ama seninki bir ay nasıl oldu anlamadım.Baska bir doktora daha danıssaydın keske.:uhmur bakalım belki benimde bu ay seninki gibi olabilir.Bazen hiç gelmiycek gibi oluyo.Bazende hıh şimdi geldigelecek diyorum.sinir oldum iyicesenağlama

ben de 8 martda adet olacagım ilk defa bu ay denedik düşük ten sonra tabiki inşallah tutar bu ilk seferde 3 günüm kaldı ama belimde ve kasıklarımda agrı var umarım hasa olmam.

MEHABA arkadasim bak en azindan sen olmussun ve rahatsin ama ben daha olmadim :sm_confused: ve kafayi yiyecem: Pazartesi tekrar doktora gideceyim insallah bisey vardir arkadasim yaaa sende bence sitrese girme bu konuyla ilgili cunku bizi bu duruma dusuren yaptigimiz sitreslerden oluyor a.s bence artik bundan sornayi yuce rabbimize birakalim o biliyim ne zaman vereceyini biz bosuna sitres yapip sagligimizi bozuyoruz:içelim:zaten bende bebis yoksa ki INSALLAH VARDIRDIRAMA YOKSA mutlaka hormonlarimi kontrol ettirmeliyim :sm_confused:cunku sagligimdan korkmaya basladim yasenağlamabenim icin dua edrsin insallah senağlamamsj larini bekliyorum öptm

kızlar bende adet düzensizliği yaşıyordum korunmayı bıraktıktan sonra
dr. sorun yok diyordu ama doğum kontrol hapının etkisiyle olabiliyormuş
sonra bu sitede adaçayının iyi geldiğini duydum denedim ve gerçekten faydasını gördüm.adetinin 3. günü içmeye başlıyorsun günde 1 yada 2 fincan.kaynatmadan sıcak suyun içine 2-3 yaprak atarak demliyorsun
ama yumurtlama döneminde içmiyorsun bebiş varsa düşüğe neden olabilir
inşallah size de iyi gelir kızlarrrr

Ne yazikki adet oldum bugun. Gerci biz yeni baslamistik korunmamaya. Fazla kaptirmisim kendimi; olmayan gebeligin asermesini bilem yasamaya baslamistim. Gelecek aya bu sekil psikoya baglamamayi planliyorum. Size bol sanslar kizlar.

Bendede aynı şekilde olmuştu Sucrub,ilk korunmadığımız ay reglimden öne aşermelermi dersin baş dönmelermi dersin resmen psikolojik hamilelik yaşadım.Regl olduğumda hamile kalamıyormuyum acaba dedim ama ertesi hafta hamile kalmışım.Hiçbir belirti hissetmedim üstelik.Sadece regl belirtimden farklı dizimde bir çatlak ağrısı oldu 4-5 gün sürdü.
Sevgiyle kal...

Kızlar slm.Düşük kanaması nasıl olur.Yani yapsak anlarız değilmi?

Son düzenleme:
Tekrar merhaba CİCİ ANNE.Bende pazartesi hormon testi yaptırıcam.Bir anormallik var ama bakalım hayırlısı.:sm_confused:Normalde doğru düzgün kanamam olmazdı adette.Bu sefer bir ilginç.3 saat içinde rezil oldum.Düğüne gitmiştik.Ta elbiseme kadar gecmiş.HAyatımda ilk defa böle birsey oldu:uhm:Artık bakalım ne cıkacak.sende gidersen sonuclarını haber ver ama.Merak ederim ben.tekrar görüsürüza.s.

canım ya geçen ay benim senin gibi oldu.herşeyi canım istiyordu midem bulanıyor kokulardan rahatsız oluyorum uyuyamıyorum falan işte herkes kesin hamilesin dedi hatta ananemler abartıp aaa kızım valla senin yüzünde gözlerinde hamilelik yüzü var dediler daha çok heveslendim..tabi sonuç 0+0=0 olmadı yine ay artık takmıyacağım çok üzülüyorum 3 aydır deniyoruz tık yok kızlar psikolojim bozulacak ya
ama bu ay şu ovulasyon testinden alıcam bakalım öbür ay olucakmı kısmet artık...

Kızlar slm.Düşük kanaması nasıl olur.Yani yapsak anlarız değilmi?

canım bnim bir arkadaşım yaptı 1 aylıktı daha onun ki yeni öğernmişti hamile olduğunu düşürdü.çok fazla kan gelmedi hani böyle bazen adet te parçacıklar geliyor ya minik ondan gelmi kanla karışık doktora gitti düşürdün dediler hım birde kasık ağrısı olmuş aşırı derecede

canım çok merak ediyorsan kan tahlili yaptır 5 gün öncesinden çıkıyormuş bende yeni öğrendim

arkadaşlar bu "yerleşme kanaması" denilen şey ne zaman meydana geliyor. adet gününde mi ortaya çıkıyor... bana da yardımcı olur musunuz lütfen???

Ben 10 nisan adet olmamak için dualar ediyorum.

bütün hamişler ve hmiş adaylarına Allah kolay ve sağlıklı doğumlar versin

Benımde regli günüm 10 Nisan...
Ama her ay oldugu gıbı bu ayda kafam cok rahat...
Kafaya taktıgım zamanlarda çok stres oluyordum o yuzden herseyı oluruna bıraktım.. :)

Hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…