Bu Ay Hamile Kalmayi Bekleyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EMEL_76
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tatli Cadi, test yaptin mi?? Guzel haberlerini bekliyoruz..

HAYIR CANIM HENÜZ GELEN YOK ... AKINTIMIN RENGİ BİLE DEĞİŞMEDİ. HİSSEDİYORUM GELDİĞİNİ BAKIYORUM BEYAZ ÖLE... HEYECANLIYIM BAKALIM AMA YARINDA OLABİLİR BELKİ OYNAR Bİ İKİ GÜN PAZARTESİYE KADAR KENDİME SINIR KOYDUM. AĞRILARIM VAR BAKLAIM HAYIRLISI SENİN NASIL GİDİYOR BELİRTİLERİN?

İstiridyecim fazla stres yapmamaya çalış başka şeylerle oyalan sonra yap testini. BEn de çok stres yaptım bu strese bebeğimin hayata tutunması bile bir mucize :)

Haklisin Ama Aklimda Zirt Birt Tuvalete Gidiyorum Adet Olursam üzüleceğim Ama Hamile Isem Bu Mucizenin Içinde Olmak Beni çok Mutlu Edecek :)

kızlar 17 MART EŞİMİN DOĞUM GÜNÜ NOOLUR BANA DUA EDİNDE BU YIL MÜKEMMEL Bİ HEDİYE WEREYİM RABBİM İNŞALLAH BU İSTEĞİMİ GERİ ÇEWİRMEZ EŞİME VERMEK İSTEDİĞİM TEK HEDİYE BU BU YIL HADİ DUALARINIZI BEKLİYORUM ADETİME BİŞİ KALMADI AMA HİÇ BİR BELİRTİM YOK HOŞ B AY HANGİ GÜN OLACAĞINIDA TAM KESTİREEMEMEKLE BERABER KAFAM KARIŞIK HADİ DUALARINIZI BEKLİYORUM ÖPÜYORUM HRPİNİZİÇok ÖPÜYOMŞeniz

beim adetim 9 mart bugün biraz kasıklarım ağrıyor ve akıntım var gerçi bütün gün temizlik yaptım malum yarın iş var. acaba diyorum kasıklarımın ağrıması bu ay genemi hayal kırıklığı olacak ( ayrıca hamilelik belirtiside yok (

Son düzenleme:
Kizlar goguslerimi resmen patliicak gibi hisssediyorum ayrica cok bitkinim.. Hayirlisi..

kızlar merhaba benim adetim 7 mart ama ne kasıklarımda ağrı nede göğüslerimde bir sıkıntı her ay bu günlerde ben kıvranıyor olurdum vücudum bana ne adet için nede başka birşey için hiç sinyal vermiyor

Arkadaşlar bence stres yapmayın daha çok etkiliyosunuz Tabi elinizde değil anlıyorum hamileliğin ilk aylarında adet tarihi sanki regl olucakmış gibi sancılar olurmuş karın ağrılarınız olması hamile olmadığınızı göstermez.Sakin olun birkaç gün daha sabredin.Umarım hayallerinize kavuşursuz...

Bende ilk hamile kaldığımda aynı senin gibiydim canım hiç belirti yoktu adetlerim düzensiz olduğu için hamile olduğumu öğrendiğimde 6.haftasına girmişti zaten onuda tesadüfen öğrendim...

bu ay tam 1 seneyi doldurdum.tam bir senedir her ay hamile olduğumu düşünüyorum ama yok.6 ay öncede burda yazıyodum sonra bıraktım.6 ay geçti yine hamile kalamadığımı yazıyorum.acaba önümüzdeki 6 ayda böylemi geçicek?çok erken belirtilere fazla kafanızı yormayın.genelde adet günü geçmeden belirtiler pek başlamıyor(ben diyenlerin yalancısıyım)

Arkadaşlar Rabbim sesimi duydu, bugün test yaptırdım hamişim :teytey: Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. İnşallah yanılmamışlardır çok ta korkuyorum çünkü daha çok erken ya o sebeple

beyaz melek tebriklersırnaşık şey biraz hamilelik belirtilerinden bahsetsene.kaç gün önce başladı?Regl den farklı olarak hangi belirti vardı?Testi adetten kaç gün sora yaptırdın?:teytey:

Bende ilk hamile kaldığımda aynı senin gibiydim canım hiç belirti yoktu adetlerim düzensiz olduğu için hamile olduğumu öğrendiğimde 6.haftasına girmişti zaten onuda tesadüfen öğrendim...

a.s.mehaba lar gece gece tanismaya ne dersinbir kac soru sorabilirmiyima.s.

seni bekliyorum canım sormuycaksan boşuna beklemiyim...

hamilelikle ilgili bir sorum var :uhm:benim tam bu gunum 1 ayim gecikti hala bisey yok 10 gun önce doktoruma gittim ve bisey olmadigini ve neden geciktimede birsey söylemedi ben ilk kez kadin doktoruna gittigim icin fazla detay soramadimama hic bir sorunun yok ve ilac bile yazma geregi duymadi:sm_confused:anlam veremedimCADIARZUacaba diyorum doktor yanilmis olabilirmi:uhm:cunku bukadar gecikmezdimfisfisfis en fazla en fazla 1 hafta gecikiyordu:1no2:bu duzensizligimde evlenince olmaya basladia.s
sen ne dersin böyle bi konuya:sm_confused:cok sitrese sokuyo bu konu beni arkadasim yaaa:çok üzgünüm:

ya kızlar ben de bu ay bekleyenlerdenim. bilenler bilir. bir kac topik acmıstım benim sıkıntımla ilgili.

ben 27. gun yumurtladım. (gec yumurtlama) 32 gunde bi de adet oluyorum. bugun 41. gunu devirdik. yani dollenme olduysa 14 gun gecti. adetim de 9 gun gecikti. ama gec yumurtladıgım icin adetimdeki gecikmeyi kaale almıyorum.

bu sabah test yaptım. negatif.

ama bana hep erken dediler. o sebeple persembeye kadar sabredecegim tekrar yapacagım. gecen ay da benim idrar testi pozitif, kan testi negatif cıkmıstı. hayal kırıklıgı yasamak istemiyorum tekrar.

benim de sıcaklıgım dusmedi. hatta 3 gun once cok az birsey daha da yukseldi. yumurtladıktan sonra 36.55 ti.hep bu degerde devam etti. 3 gun once 36.66 oldu. bu sabah da 36.72 olmus. kasıklarım bugun cok siddetli agrıyor. adet olabilirim yarın. ama gunlerdir agrıyor. cok fazla akıntı vardı 5-6 gun once. simdi kupkuru. belim agrıyor ama onu da cok uyumaya baglıyorum. cok yiyorum 3 gundur. onu da ABD de yeni buldugum "acuka" ya baglıyorum. 5-6 gun once yurumemi zorlastıracak kadar bacaklarımın arasında cekme vardı. simdi o da yok. goguslerim sis. ama benim ucları zaten yok. damarlanma yok. midem bulanmıyor. zaten daha erken.

yani aslında hicbr belirti belirti degil. kıslar beklemek cok kotu. aglayacam simdisenağlama

Canım bir ay gecikmiş adetin eğer hamile olmuş olsan mutlaka belli olurdu ama adet olmadığın için sana ilaç verebilirdi bende buyüzden doktora çok gittim kan testi yaptıktan sonra hamile olmadığın kesinleşiyor zaten ondan sonra adet söktürücü ilaçlardan veriyordu.Sana hiç test yapmadımı sadece ultrasondan mı baktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…