günaydın kızlar. istiridye seni merak ettim. varmı bir gelişme. bizim biliyorsun belirtiler aynıydı yani hepimizin belirtileri aynı ama. bizim adet bitimi ve adet öncesi ilişkilerimizde şüpheliydi. inşallah gelen birşey olmamıştır. haber verirsen çok sevinirim.
HAYIR CANIM HENÜZ GELEN YOK ... AKINTIMIN RENGİ BİLE DEĞİŞMEDİ. HİSSEDİYORUM GELDİĞİNİ BAKIYORUM BEYAZ ÖLE... HEYECANLIYIM BAKALIM AMA YARINDA OLABİLİR BELKİ OYNAR Bİ İKİ GÜN PAZARTESİYE KADAR KENDİME SINIR KOYDUM. AĞRILARIM VAR BAKLAIM HAYIRLISI SENİN NASIL GİDİYOR BELİRTİLERİN?
Haklisin Ama Aklimda Zirt Birt Tuvalete Gidiyorum Adet Olursam üzüleceğim Ama Hamile Isem Bu Mucizenin Içinde Olmak Beni çok Mutlu Edecek :)
kızlar merhaba benim adetim 7 mart ama ne kasıklarımda ağrı nede göğüslerimde bir sıkıntı her ay bu günlerde ben kıvranıyor olurdum vücudum bana ne adet için nede başka birşey için hiç sinyal vermiyor
Arkadaşlar Rabbim sesimi duydu, bugün test yaptırdım hamişim :teytey: Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. İnşallah yanılmamışlardır çok ta korkuyorum çünkü daha çok erken ya o sebeple
Bende ilk hamile kaldığımda aynı senin gibiydim canım hiç belirti yoktu adetlerim düzensiz olduğu için hamile olduğumu öğrendiğimde 6.haftasına girmişti zaten onuda tesadüfen öğrendim...
a.s.mehaba lar gece gece tanismaya ne dersinbir kac soru sorabilirmiyim a.s.
Bende ilk hamile kaldığımda aynı senin gibiydim canım hiç belirti yoktu adetlerim düzensiz olduğu için hamile olduğumu öğrendiğimde 6.haftasına girmişti zaten onuda tesadüfen öğrendim...
hamilelikle ilgili bir sorum var :uhm:benim tam bu gunum 1 ayim gecikti hala bisey yok 10 gun önce doktoruma gittim ve bisey olmadigini ve neden geciktimede birsey söylemedi ben ilk kez kadin doktoruna gittigim icin fazla detay soramadimama hic bir sorunun yok ve ilac bile yazma geregi duymadi:sm_confused:anlam veremedimCADIARZUacaba diyorum doktor yanilmis olabilirmi:uhm:cunku bukadar gecikmezdimfisfisfis en fazla en fazla 1 hafta gecikiyordu:1no2:bu duzensizligimde evlenince olmaya basladia.s
sen ne dersin böyle bi konuya:sm_confused:cok sitrese sokuyo bu konu beni arkadasim yaaa:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?