ya kızlar ben de bu ay bekleyenlerdenim. bilenler bilir. bir kac topik acmıstım benim sıkıntımla ilgili.
ben 27. gun yumurtladım. (gec yumurtlama) 32 gunde bi de adet oluyorum. bugun 41. gunu devirdik. yani dollenme olduysa 14 gun gecti. adetim de 9 gun gecikti. ama gec yumurtladıgım icin adetimdeki gecikmeyi kaale almıyorum.
bu sabah test yaptım. negatif.
ama bana hep erken dediler. o sebeple persembeye kadar sabredecegim tekrar yapacagım. gecen ay da benim idrar testi pozitif, kan testi negatif cıkmıstı. hayal kırıklıgı yasamak istemiyorum tekrar.
benim de sıcaklıgım dusmedi. hatta 3 gun once cok az birsey daha da yukseldi. yumurtladıktan sonra 36.55 ti.hep bu degerde devam etti. 3 gun once 36.66 oldu. bu sabah da 36.72 olmus. kasıklarım bugun cok siddetli agrıyor. adet olabilirim yarın. ama gunlerdir agrıyor. cok fazla akıntı vardı 5-6 gun once. simdi kupkuru. belim agrıyor ama onu da cok uyumaya baglıyorum. cok yiyorum 3 gundur. onu da ABD de yeni buldugum "acuka" ya baglıyorum. 5-6 gun once yurumemi zorlastıracak kadar bacaklarımın arasında cekme vardı. simdi o da yok. goguslerim sis. ama benim ucları zaten yok. damarlanma yok. midem bulanmıyor. zaten daha erken.
yani aslında hicbr belirti belirti degil. kıslar beklemek cok kotu. aglayacam simdisenağlama
Elifcim gidemedim. cunku burada doktor cook pahalı. yani oyl boyle degil. gecen ay idrar testimde pozitif cıktı diye gittim.o zaman cok farketmemisti gec yumurtladıgımı yoksa sorardım) bir de zaten kan testim negatif cıınca sok oldum. soru bile soramadım.
bana tam 750 dolar ftura cıkardılar. kan tahliline 350 dolar istediler vs. yani orada olsam simdiye 100 kere gitmistim. ma burada boyle sagdan soldan bilgilerle, elim kolum baglı oturuyorum. yani eger hamil isem su an kan testinde cıkar. ve kesin ben test yaptırmıstım simdiye. ama malesef imkanlar cok ınırlı burada. saglık hizmeti cok pahalı.
persembeye kadar bekleyecem.(18. gun olacak) o gun tekrar test yapacagım adet olmazsam.
canım ben burada calıs-a-mıyorum. ben de tekstilciyim:) esim master yapıyor. 2 sene kalıp donecez. 6 ay oldu geleli.1.5 sene kaldı yani. Istanbul'da Anadolu yakasında oturuyoruz. ama cok ozledim oradaki imkanlarımı. ben cocuk yapmanın bu denli zor oldugunu bilmiyordum. ben de burada cocugumu kendi ellerimle yetistireyim calısırken zor olur dusuncesi ile bir an once olsun istiyorum. iste isteyince de zor oluyor. cok stres yaptım ama elimde degil. rahat bırakamıyorum bir turlu. 3 aydır deniyoruz. insallah bu ay tutturmusuzdur:)
icimden bir s hamilesin diyor. digeri de bosuna umut yapma, olmazsa hayal kırıklıı yasarsın diyor.
idrar testi de yapti ama NEGATIF
süpersin. insallah.
Allah sana da bana da insallah en kısa zamanda saglıklı bir bebis nasip eder.
arkadaşlar lütfen bana yardım edin ...
1.martta regl oldum günümdü bekliyordum ama sadece o gün kanamam geldi ve çok ağrılıydı ağrı kesici aldım zor geçti. Ertesi gün hi. kanamam gelmedi sadece lekelenme şeklinde oldu bugün de aynı şekilde. 7 aylık evliyim ve eşimle hiç korunmadık acaba bişey olabilirmi ? Adetlerim düzenlidir hep ve doktora da gitmiştim herşey normaldi...
Üstüne görme nasıl oluyor bilen var mı ? çok merak ediyorum...
Allah isteyen herkeze en kısa zamanda bebişler versin... ( amin )
canım bende cesaret edemiyorum test almaya hayal kırıklığından korkuyorum 7 aydır her adet oluşumda yıkılıyorum çok üzücü bişey beklemek allah en kısa zamanda nasip eder inşallah....
offf kızlar yaa 1 senedir hamile olmayı bekliyorum her ay acabalarla yaşıyorum ama yokkkdoktora gittim sorun yok ama genel anlamda muayene olmaktan rahim filminden korkuyorum o yüzden gitmiyorum (((inş.bi gün hepimiz hamiş olurus
arkadaşlar lütfen bana yardım edin ...
1.martta regl oldum günümdü bekliyordum ama sadece o gün kanamam geldi ve çok ağrılıydı ağrı kesici aldım zor geçti. Ertesi gün hi. kanamam gelmedi sadece lekelenme şeklinde oldu bugün de aynı şekilde. 7 aylık evliyim ve eşimle hiç korunmadık acaba bişey olabilirmi ? Adetlerim düzenlidir hep ve doktora da gitmiştim herşey normaldi...
Üstüne görme nasıl oluyor bilen var mı ? çok merak ediyorum...
Allah isteyen herkeze en kısa zamanda bebişler versin... ( amin )
dün gece midem çok bulandı çok kustum ama tabi yediğim bişey dokundu sanırım. bugünde midem çok hassas ve yediğim içtiğim şeyden tat alamıyorum bilgi sahibi olan var mı
daha adetime 6 gün var ama kafayı yicem şu belirti olayından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?