Bu Ay Hamile Kalmayi Bekleyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EMEL_76
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim ağlama sakın hepimize oluyor bunlar.Senin hissettiklerini ben 2 senedir yaşıyordum Sabırlı ve güçlü olmalısın.Güçlü ol ki eğer hamile isen bu stresin bebeğine yansımasın.Senin yumurtlaman geç oluyordu diğer topiklerden hatırladım canım ben biraz daha bekle derim ama bu yumurtlamanın geç oluşu konusunda doktora gittinmi yani normalmiymiş

Elifcim gidemedim. cunku burada doktor cook pahalı. yani oyl boyle degil. gecen ay idrar testimde pozitif cıktı diye gittim.o zaman cok farketmemisti gec yumurtladıgımı yoksa sorardım) bir de zaten kan testim negatif cıınca sok oldum. soru bile soramadım.

bana tam 750 dolar ftura cıkardılar. kan tahliline 350 dolar istediler vs. yani TRde olsam simdiye 100 kere gitmistim. ama burada boyle sagdan soldan bilgilerle, elim kolum baglı oturuyorum. yani eger hamil isem su an kan testinde cıkar. ve kesin ben test yaptırmıstım simdiye. ama malesef imkanlar cok ınırlı burada. saglık hizmeti cok pahalı.

persembeye kadar bekleyecem.(18. gun olacak) o gun tekrar test yapacagım adet olmazsam.

Anlıyorum canım biraz daha bekle bakalım.İnşallah durumun normaldir.Ben doktoruma gittiğimde geç yumurtlamanın sorun olup olmadığını sorucam canım
bir çok kişi normal diyor inşallah öyledir.Türkiye ye nezman geliceksin yani geliyormusunuz..

canım ben burada calıs-a-mıyorum. ben de tekstilciyim:) esim master yapıyor. 2 sene kalıp donecez. 6 ay oldu geleli.1.5 sene kaldı yani. Istanbul'da Anadolu yakasında oturuyoruz. ama cok ozledim oradaki imkanlarımı. ben cocuk yapmanın bu denli zor oldugunu bilmiyordum. ben de burada cocugumu kendi ellerimle yetistireyim calısırken zor olur dusuncesi ile bir an once olsun istiyorum. iste isteyince de zor oluyor. cok stres yaptım ama elimde degil. rahat bırakamıyorum bir turlu. 3 aydır deniyoruz. insallah bu ay tutturmusuzdur:)
icimden bir s hamilesin diyor. digeri de bosuna umut yapma, olmazsa hayal kırıklıı yasarsın diyor.

idrar testi de yapti ama NEGATIF

canım stres yapman için daha çok erken daha 3 ay olmuş streste neden olabiliyor bazen bence rahat ol.Ben 2 senedir hayal kırıklığı yaşıyorum aralık ayında hamile kaldım ama bebeğim öldü şimdide hamile kalmayı hem istiyorum hem korkuyorum aynı şeyi tekrar yaşarsam bu sefer atlatamam gibi geliyor psikolojim berbat oldu torarlanmaya çalışıyorum
Anlıycan arkadaşım doktor,ilaç,test derken ben benden gittim artık hiç hevesim kalmadı yıldım....
Sen çok acele ediyorsun belkide hamilesindir biraz rahat ol yaaa...Bakarsın perşembe müjdeli haberle gelirsin bende 'KİBELE HAMİLEEEEEEEEEEEEEE:teytey::teytey::teytey:'diye topik açarım..süprizzzzz

süpersin. insallah.

Allah sana da bana da insallah en kısa zamanda saglıklı bir bebis nasip eder.

süpersin. insallah.

Allah sana da bana da insallah en kısa zamanda saglıklı bir bebis nasip eder.

İnşallah canım kendini üzme Rabbim onun gelceği zamanı biliyordur.Oyüzden sen içini ferah tut canım...

arkadaşlar lütfen bana yardım edin ...
1.martta regl oldum günümdü bekliyordum ama sadece o gün kanamam geldi ve çok ağrılıydı ağrı kesici aldım zor geçti. Ertesi gün hi. kanamam gelmedi sadece lekelenme şeklinde oldu bugün de aynı şekilde. 7 aylık evliyim ve eşimle hiç korunmadık acaba bişey olabilirmi ? Adetlerim düzenlidir hep ve doktora da gitmiştim herşey normaldi...
Üstüne görme nasıl oluyor bilen var mı ? çok merak ediyorum...
Allah isteyen herkeze en kısa zamanda bebişler versin... ( amin )

canım aynı şeyi paylaşıyoruz ama ben günümden 10 gün önce oldum ve 3 gündür senin dediğin gibi 2-3 damla leke gibi geliyor.sağolsun arkadaşlar yerleşme kanaması olabilir diyolar.seninde belki hamilelik belirtisidir.ben cesaret edipte test alamıyorum.sen bi al dene istersen:içelim:

canım bende cesaret edemiyorum test almaya hayal kırıklığından korkuyorum 7 aydır her adet oluşumda yıkılıyorum çok üzücü bişey beklemek allah en kısa zamanda nasip eder inşallah....

site ile ilgili bişey sormak istiyorum arkadaşlar henüz yeni üyeyim ve tam olarak nasıl kullanıldığını bilmiyorum yoğun bir çalışma tempom var ve uzun vakit ayırıpta her konuyu okumaya zamanım olmuyor, ilgili olduğum birçok konuya yazılar yazıyorum ama siteye tekrar girdiğimde hangi konu başlığı altında olduğunu bulmak yoruyor beni sizlerden gelen cevaplar var mı diye arıyorum tek tek hangi konuya yazı yazmıştım diye.....
biraz karışık yazdım ama anlamışsınızdır umarım.... bunun kısa bir yolu yokmu....

dün gece midem çok bulandı çok kustum ama tabi yediğim bişey dokundu sanırım. bugünde midem çok hassas ve yediğim içtiğim şeyden tat alamıyorum bilgi sahibi olan var mı
daha adetime 6 gün var ama kafayı yicem şu belirti olayından

canım benim teşekkür ederim linkte yazılanları okudum umutlandım iyice acaba olabilirmi, allah hayırlısını versin ne diyelim...En iyisi beklemek ben hormon tedavisi görüyorum 2 aydır prolaktinim yüksekti ilaç tedavisi gördüyorum büyük ihtimal düşmüştür inşallah ikimizde hamişizdir canım....

offf kızlar yaa 1 senedir hamile olmayı bekliyorum her ay acabalarla yaşıyorum ama yokkk doktora gittim sorun yok ama genel anlamda muayene olmaktan rahim filminden korkuyorum o yüzden gitmiyorum(((inş.bi gün hepimiz hamiş olurus

Canım inşallah duaların kabul olur ama sen genede doktora gitmelisin eğer bir problem varsa boşuna zaman kaybediyorsun korkacak hiçbişirşey yok

AMIN canim bende yeni evliyim senin gibi a.sben böyle bir sorunla karsilasmadim ama benim arkadasimdan biliyorum:uhm:arkadasimda hamile oldugu halde regl oldu doktora gittiginde iki aylik hamileymis:teytey:ama sen cok agrim oldu ve kanamamda bidaha olmadi diyorsun en iyi ve saglikli olman icin doktora görünmen lazim can sikici bir olay yasamani istemem Bu arada benimde 1 ayim gecti:sm_confused:ama test yapmadim cunku 15 gun önce doktora gittm ve negatif ciktisenağlamave neden geciktim diye sordmda da ir proplemin yok hrseyin saglikli:dance:biraz bekle bakalim dedi:çok üzgünüm:ama neyi beklicem onu anlamadim arkadasim seni korkutmak istemem bi arkadasinda senin gibi olmustu ama iyi sonuc alamadi :uhmyeni evliliklerde böyle sorunlar yasaya biliyoa.sbence doktor en iyi secim derim ben ALLAHIM BEBIS ISTEYENLERE EN KISA ZAMANDA GÖSTERMEYI NASIP ETSIN:a015:KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAMASIN EVLET HASRETIYLE SOLDURMASIN AMIIIIIIIINNN

arkadaşlar benim gibi olan varmı adet günüm yaklaştıkça ümitsizliğe kapılıyorm nedense benim gibi olan varmı
birazda kasıklarım ağrıyor. belirti falan yoksenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…