- 20 Şubat 2013
- 274
- 98
- 298
- Konu Sahibi Blossommlover
-
Aynı benimde 4.gun gecikmedeyim noluyor böyle anlamıyorum bende çok umutlaniyorumMerhaba adetim bu ay 4 gün gecikti bugün kan testi verdim ama negatif adetim düzenlidir neden bu ay böyle oldu herkeste mi aynı hamile değilsek niye adet olmuyoruz bu adet gecikmesi beni umutlandırıyor ve sonra çok üzülüyorum mevsim geçişinden dolayı olur mu böyle gecikme anlamıyorum
Acaba geç döllenme olabilir mi diye kafayı yicem adet olmadıkça çok umutlanıyorumAynı benimde 4.gun gecikmedeyim noluyor böyle anlamıyorum bende çok umutlaniyorum
Aynı bendeAcaba geç döllenme olabilir mi diye kafayı yicem adet olmadıkça çok umutlanıyorum
19 gün nasıl sabrettiniz hamile değilsem niye sökülmüyor bu adet bel ve kasık ağrım var kaç günlerdir ha oldum ha olucam ama yok ve aşırı gerginim dayanamıyorumSayınca daha çok gecikiyor sankibenimde gecikmede 19.günüm tarlusal kullanıyorum ilk kez bu kadar geciktim
İnşallah geç döllenmedir bekliyeceğiz mecburBenimde tüm süreç ha oldum ha olucam diye geçti açıkcası. zaten hangi testi kullanırsam kullanıyım bende yalancı pozitif çıkmıyor o yüzden gebelik olmadığına emindim ama çok gecikince en son dayanamadım doktora gittim hatta onada dedim gebelik olmadığına eminim ama olamıyorum , olamadıkcada daha çok stres yapıyorum diyetarlusal verdi olmayı bekliyorum bakalım. Şişkinlik , gaz,bel ağrısı ,göğüs hassasiyeti devam ediyor bendede olurum inşallah yakında. Sizinde çok geçmemiş belki geç döllenmedir
Amin canım benim inşallah ikimizde tez zamanda görürüzAllah sabır versin öncelikle beklemek zor oluyor , umarım çift çizgiyi görürsün
Belirsizlik insanı mahvediyor hem testler negatif hemde adet olamıyoruz anlamıyorum her ay düzenli olan adetime bu ay ne olmuş olabilir peki geç döllenme kaç güne kadar çıkıyor sizin 15 gün olmuş geç döllenme olsa çıkardı sanırımBende 15 gündür olmuyorum ve bir hafta önce pembe lekelenmem oldu 2-3 gün sağ kasığımda batma ama test yapıyorum negativ anlamadım gitti
Amin canım benim inşallah bu bekleyişin sonunda iyi haberler alalım hepimizMerhaba, tüm kadınlara aşırı saygı duyuyorum, bunlar o kadar heyecan verici ve aynı zamanda gergin bekleyişler ki… ben de 6 gün geciktim, aslında son ilişkiden bu yana 12. Günüm bugün, 6. Gün ve dün ile birlikte iki test yaptım fakat negatif çıktı. Öyle karmaşık bir yerdeyim ki. Ya olayım artık şu ateş basmaları kasık ağrıları geçsin diyorum. Ya da böyle devam etsin belki bir sürpriz olur diyorum… Doğru zamanda gelsin inşallah hepimiz için
Benim de gecikti ama bu ay başıma gelmeyen kalmadı gecikmesi normal.Bugün 34 gün oldu hala olmadım.Geçen adetimde gonalf kullandım yumurta büyümedi.Doktor iki aylık ilaç tedavisi başlattı.Onları kullanırken zona hastalığı çıktı vücudumda.15 gün zona ilaçları kullandım.Hala geçmedi zaten.Belki de adetten kesildimMerhaba adetim bu ay 4 gün gecikti bugün kan testi verdim ama negatif adetim düzenlidir neden bu ay böyle oldu herkeste mi aynı hamile değilsek niye adet olmuyoruz bu adet gecikmesi beni umutlandırıyor ve sonra çok üzülüyorum mevsim geçişinden dolayı olur mu böyle gecikme anlamıyorum
ben sadece bu ay ağrı kesici ve grip ilacı kullandım bunlar adet gecikmesi yapar mı bilmiyorum aslında normalde grip ilacı kullandığımda daha erken gelirdi adetim diye hatırlıyorum bilmiyorum kafam çok karışık hem adet olamıyorum hemde testler negatif Allahım kolaylıkla hayırlı sonuçlandırsınBenim de gecikti ama bu ay başıma gelmeyen kalmadı gecikmesi normal.Bugün 34 gün oldu hala olmadım.Geçen adetimde gonalf kullandım yumurta büyümedi.Doktor iki aylık ilaç tedavisi başlattı.Onları kullanırken zona hastalığı çıktı vücudumda.15 gün zona ilaçları kullandım.Hala geçmedi zaten.Belki de adetten kesildim
Ağrı kesiciler hak getire zaten.İnşallah geç döllenmedir sizinki ve hamişsinizdir.Ben adet gecikmesini hamileliğe bağlamadığım için test yapmadım hiçben sadece bu ay ağrı kesici ve grip ilacı kullandım bunlar adet gecikmesi yapar mı bilmiyorum aslında normalde grip ilacı kullandığımda daha erken gelirdi adetim diye hatırlıyorum bilmiyorum kafam çok karışık hem adet olamıyorum hemde testler negatif Allahım kolaylıkla hayırlı sonuçlandırsın
Neden hamile olabilme ihtimali hiç yok mu Belki de hamilesinizdir keşke bir test yapsaydınızAğrı kesiciler hak getire zaten.İnşallah geç döllenmedir sizinki ve hamişsinizdir.Ben adet gecikmesini hamileliğe bağlamadığım için test yapmadım hiç
Doğal yoldan hamile kalma ihtimalim mucize gibi bir şey.2 buçuk yıldır bir kez bile hamile kalmadım.47 yaşındayım bu yüzden hamilelik aklımdan geçmiyor.Normalde 25 -30 günde adet oluyorum.Bu ay çok ilaç kullandım.Ondan gecikti.Biraz daha bekleyeceğim olmazsa doktora giderimNeden hamile olabilme ihtimali hiç yok mu Belki de hamilesinizdir keşke bir test yapsaydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?