bu ay içinde gebelik testi olanlar buraya:)))

Kızlar ne olur bir fikir verin bana. Bu ay adetime 8 gün kala sol kasığımda batma oldu ve wc ye gittiğimde 1-2 damla kan vardı sonraki 2 gün boyunca turuncuya döndü ve sadece peçeteye silince belirdi. Sonra geçti. Şimdi adetime 2 gün var ve adet olacakmış gibi hisle yine turuncu akıntı geliyor. Sizce ne olabilir? Endişeleniyorum... yerleşme kanaması böyle düzensiz olur mu?

canım sonucu aldınmı

cok cok cok sevindim canım benim senin kaçıncı denemendi

2. Denememdi canım. Ama biz Birinci'yi saymıyoruz çünkü Dr un hatası olduğunu düşünüyoruz. Sadece 1 tane yumurta oldu. Ne hikmetse o da bölündü. Oysa ki bunda 9 yumurta toplandı. 6 işleme alındı. Ili tanesi kaliteli idi. Onlar transfer oldu.

2. Denememdi canım. Ama biz Birinci'yi saymıyoruz çünkü Dr un hatası olduğunu düşünüyoruz. Sadece 1 tane yumurta oldu. Ne hikmetse o da bölündü. Oysa ki bunda 9 yumurta toplandı. 6 işleme alındı. Ili tanesi kaliteli idi. Onlar transfer oldu.
Ikinci denemeni nerde yaptirdin acikcasi bende doktordan oldugunu duunuyorum ne kadar ara verdin ikinci denemen icin ikizmiiiii senin bebisler

Ikinci denemeni nerde yaptirdin acikcasi bende doktordan oldugunu duunuyorum ne kadar ara verdin ikinci denemen icin ikizmiiiii senin bebisler

Canım ben konyadayım sen de Konya'da mısın? Merkezde oturuyoruz biz. Birinci deneme ile ikinci deneme arasında 5 ay gibi bir süre ara verdik. Henüz ikiz mi tekiz mi bilmiyoruz. İnş günü biögideceğiz merkeze gösterirse kendini.:1:

Canım 12. Gün sonucum 289, 13. Gün sonucum 471 şükür. Şimdi bir daha kan verdim bakalım bugün kaç?
Çok mutlu oldum, darısı başımıza :17:

Benim transfer günüyle beraber 6. günüm, umarım :emir_bebek: ya da :emir_bebek::emir_bebek: haberleri alırım tüm isteyenlerle beraber

Back
X