canim benim durumum senden daha vahim ben 6. asilamayi oldum...ben de 12 nisanda oldum.ama tutmadı galiba.kasıklarım her an regl olucakmışım gibi ağrımaya başladı çünkü.benim 4. aşılamam bu.kendimi kötü hissetmeye başladım artık
sevgili mehay;ben de 4 kez oldum.Bizim sorunumuz çok farklı.Eşimin sperm sayısı oldukça iyi olduğu için yıkama dahi yapılmadı.fazla sperm sayısı çok önemli bir kriter değil bence.Nihayetinde ayağa kalktın mı hepsi dışarı akıyor.Spermlerin ne kadar canlı ve hareketli olduğu daha önemli.sayılara fazla takılma bol e vitamini tüketin bence
kizlar sizde kac milyon sperm enjekte ettiler acaba asilamada????seherim bende pko yok cok sukur!!!
iyiymis canim yaa sonuc belli olmadi daha dimi??olur bence!!!5 milyon canım ama hepsi hızlı değil a ve b toplam 5 milyon
mehay bizim ilk aşılamada 12 mil. enjekte ettiler ama ileri hızlı %0 dı.ikincide kaçtı bilmiyorum eğer tutmazsa 3.için gittiğimde bakıcam kaç milyon diye
Tüp bebeklik bi mevzu değil benimki,doktorumda bu şekilde onayladı.Aşılama doğala en yakın yöntem olduğu için bunu tercih ettik.bizim sorunumuz eşimin doğuştan sünnetli olması.tüp bebek başlı başına bir tedavi programı.Gerek yok gibi geliyor.ama her ay hayal kırıklığı yaşamkda beni çok bozmaya başladı.bu gidişle istemedende olsa tüp bebeğe kalıcm galiba
sevgili mehay;ben de 4 kez oldum.Bizim sorunumuz çok farklı.Eşimin sperm sayısı oldukça iyi olduğu için yıkama dahi yapılmadı.fazla sperm sayısı çok önemli bir kriter değil bence.Nihayetinde ayağa kalktın mı hepsi dışarı akıyor.Spermlerin ne kadar canlı ve hareketli olduğu daha önemli.sayılara fazla takılma bol e vitamini tüketin bence
Buarada bu ayki belirtiler beni yanıltmış.Hamileymişim yani.Çok şükür.4. aşılamamda tuttu.Hİç farketmedim desem yeridir.Belirtiler hep regl olucakmışım gibiydi.çok mutluyum anlıcanız.Darısı diğer aşılama yaptıran ve anne olmak isteyenlerin başına
Buarada bu ayki belirtiler beni yanıltmış.Hamileymişim yani.Çok şükür.4. aşılamamda tuttu.Hİç farketmedim desem yeridir.Belirtiler hep regl olucakmışım gibiydi.çok mutluyum anlıcanız.Darısı diğer aşılama yaptıran ve anne olmak isteyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?