Bu ay şansım olsun Bebeğim benimle olsun

Mrb kizlarrr..histereskopi sonrasi hormon ilaclari kullandigim icin adet dongum kac gun net bilmiyorum ama 30 gun dersek bugun kan testi yaptim beta 0.00 cikti ve adetime tam 7 gun var.fakat iki gundur belimde ve dizlerimde asiri agri ve goguste sizlamalar var sizce test icin erknmi davrandim????

Mrb kizlarrr..histereskopi sonrasi hormon ilaclari kullandigim icin adet dongum kac gun net bilmiyorum ama 30 gun dersek bugun kan testi yaptim beta 0.00 cikti ve adetime tam 7 gun var.fakat iki gundur belimde ve dizlerimde asiri agri ve goguste sizlamalar var sizce test icin erknmi davrandim????
7 gün uzun bir süre bence biraz daha sabretmelisin..

Kızlarrr hala adet olmadım yarın 4 gün olacak çok heyecanlıyımmm ;) ama ara sıra adet sancım geliyor şüpheliyim 5.10 saniyeye geçiyor

Kızlarrr hala adet olmadım yarın 4 gün olacak çok heyecanlıyımmm :KK66: ama ara sıra adet sancım geliyor şüpheliyim 5.10 saniyeye geçiyor
Ben bu ay 6 gün gecikmeyle adet oldum canım, fazla kaptırma kendini sonu kötü oluyor.. İnşallah seninki güzel haberdir...

28di 4ünde olmam gerekirken 10unda oldum.. Hiç böyle olmamıştı
Anladım canım şimdi tahim ne olduma uğruyor ya ondan bile olur dert etme rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah.. benim adetim 33.34 arası değişiyor o yüzden 40 günü geçmemesi gerekiyor rahatım biraz hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun tabi heyecanla bekliyorum ama Allah bilir hayırlısı olur inşallah canım..

Anladım canım şimdi tahim ne olduma uğruyor ya ondan bile olur dert etme rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah.. benim adetim 33.34 arası değişiyor o yüzden 40 günü geçmemesi gerekiyor rahatım biraz hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun tabi heyecanla bekliyorum ama Allah bilir hayırlısı olur inşallah canım..
Hepimize rabbim yakın zamanda nasip etsin inşallah

Slm kizlar benim adetime daha 18 gun var insallah bu ay guzel haberler aliriz hepberaber yumurtlama haftamdayim bende degerlendirmeye calisiyorum

Back
X