Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kıslar ben geldım
selam canım hoşgeldin..
sizden önce geldim bakkk :)))

amaann oda robot kız valla aynı ikizine benziyo memete de senin rolün herşeye sinir ol demişler adama adın ne desen bile sinirleniyo orda seher en iyisi kız ne yapsa da kimse uyanmıyo ne hikmetse

hiç sorma ya mehmete de sinir oluyorum ben aynen her şeye sinirleniyo..
seher ayrı bi sinir..
mehmetle tencere kapak olmuşlar..
kayınpederinin yanında bacak bacak üstüne atıyor görüyo musun hiç izlerken dikkat ettin mi terbiyesiz

yok canım kürtaj oldum iki hafta önce bebeğim canlanmadı o hiç olmadı pazartesi de kontrole gidicem artık doktor ne kadar dinlenme derse bakıcam

cnm cok gecmıiş olsun ama sanmıyorum beklesın doktor bende dusuk yaptım ama normal ılaçla dustu benım,arkadasımda kurtaj oldu doktor 1 ay ara verdırdı ona bana gerek yok devam dedı oyuzden sanmıyorum fazla ara verdırsın en yakın zamanda hayırlısını nasıp etsın rabbım ınsallah.benım ılkı kımyasal gebelıktı gectıgımız agustos ayında 8 haftalık ıkızlerımı kaybettim ve hala umıdım var rabbımden

bende septum ameliyetı oldum bende bekliyorum beni belirsizlikler kahrediyo
septum ne canım hiç duymadım..
tıptaki terimler zaten say say bitmez.
geçmiş olsunnn bu arada..
beklemek zor ama sabretmekkk her kulun harcı değil..
biz bebek bekleyenler olarak isyan etmeden sabırla bekliyoruzz ne mutlu bizee

yok yaa kküs değil ki kimseye :26: yani ben en azından öyle biliyorum :44:
birşeye canımı sıkıldı acaba kuzumun

bilmem kii özel mesaj yolla da gelsin beraber kaynaşalım burda yahuu

:) doyurdunmu kocanı bacccımmmm

teşekür ederim septum yani perde vardı rahimde

en kısa zamanda müjde alırız inş. :)
inşallah canım hepimiz veririz o müjdeyi inşallah

hiç sorma ya mehmete de sinir oluyorum ben aynen her şeye sinirleniyo..
seher ayrı bi sinir..
mehmetle tencere kapak olmuşlar..
kayınpederinin yanında bacak bacak üstüne atıyor görüyo musun hiç izlerken dikkat ettin mi terbiyesiz
[/QUOTE]

evet yaa kız acayiip rahat kayınpedermiş halaymış tııınn kadına sanki hepsinin büyüğü o valla bu kadar senaryoyu ben de yazardım haa

canım sana da çok geçmiş olsun inşallah Rabbim yüzünü güldürür sağlıklı bebek nasip eder. İnşallah çok ara verdirmez

evet bir sorayım bakalım bir sıkıntısı mı varmış :26:

bende yazardımmmm
pehhh

evet yaa kız acayiip rahat kayınpedermiş halaymış tııınn kadına sanki hepsinin büyüğü o valla bu kadar senaryoyu ben de yazardım haa

canım sana da çok geçmiş olsun inşallah Rabbim yüzünü güldürür sağlıklı bebek nasip eder. İnşallah çok ara verdirmez [/QUOTE]

amin cnm amin rabbım hepımızınkını guldurecek ınsallah en yakın zamanda

amin cnm amin rabbım hepımızınkını guldurecek ınsallah en yakın zamanda[/QUOTE]

inşallaaaaahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…