yok canım kürtaj oldum iki hafta önce bebeğim canlanmadı o hiç olmadıpazartesi de kontrole gidicem artık doktor ne kadar dinlenme derse bakıcam
selam canım hoşgeldin..slm kıslar ben geldım
amaann oda robot kız valla aynı ikizine benziyomemete de senin rolün herşeye sinir ol demişler adama adın ne desen bile sinirleniyo orda seher en iyisi kız ne yapsa da kimse uyanmıyo ne hikmetse
slm kıslar ben geldım
yok canım kürtaj oldum iki hafta önce bebeğim canlanmadı o hiç olmadıpazartesi de kontrole gidicem artık doktor ne kadar dinlenme derse bakıcam
hoşgeldin sende:)
septum ne canım hiç duymadım..bende septum ameliyetı oldum bende bekliyorum beni belirsizlikler kahrediyo
yok yaa kküs değil ki kimseye :26: yani ben en azından öyle biliyorum :44:
birşeye canımı sıkıldı acaba kuzumun
selam canım hoşgeldin..
sizden önce geldim bakkk :)))
hiç sorma ya mehmete de sinir oluyorum ben aynen her şeye sinirleniyo..
seher ayrı bi sinir..
mehmetle tencere kapak olmuşlar..
kayınpederinin yanında bacak bacak üstüne atıyor görüyo musun hiç izlerken dikkat ettin mi terbiyesiz
hoşbulduk cnm alışabıldınmı topıcıgımıze bakalım
:) doyurdunmu kocanı bacccımmmm
septum ne canım hiç duymadım..
tıptaki terimler zaten say say bitmez.
geçmiş olsunnn bu arada..
beklemek zor ama sabretmekkk her kulun harcı değil..
biz bebek bekleyenler olarak isyan etmeden sabırla bekliyoruzz ne mutlu bizee
bilmem kii özel mesaj yolla da gelsin beraber kaynaşalım burda yahuu
inşallah canım hepimiz veririz o müjdeyi inşallahen kısa zamanda müjde alırız inş. :)
canım sana da çok geçmiş olsun inşallah Rabbim yüzünü güldürür sağlıklı bebek nasip eder. İnşallah çok ara verdirmezcnm cok gecmıiş olsun ama sanmıyorum beklesın doktor bende dusuk yaptım ama normal ılaçla dustu benım,arkadasımda kurtaj oldu doktor 1 ay ara verdırdı ona bana gerek yok devam dedı oyuzden sanmıyorum fazla ara verdırsın en yakın zamanda hayırlısını nasıp etsın rabbım ınsallah.benım ılkı kımyasal gebelıktı gectıgımız agustos ayında 8 haftalık ıkızlerımı kaybettim ve hala umıdım var rabbımden
teşekür ederim septum yani perde vardı rahimde
septum ne canım hiç duymadım..
tıptaki terimler zaten say say bitmez.
geçmiş olsunnn bu arada..
beklemek zor ama sabretmekkk her kulun harcı değil..
biz bebek bekleyenler olarak isyan etmeden sabırla bekliyoruzz ne mutlu bizee
bilmem kii özel mesaj yolla da gelsin beraber kaynaşalım burda yahuu
evet alıştım sayılır ama bana iyi geldi
doyurdum tabi hemşerim :)))
dışarı çıktı kendisi işi varmış.
bende izin verdim.
sizle rahat konuşabilmek için
inşallah canım hepimiz veririz o müjdeyi inşallah
evet yaa kız acayiip rahat kayınpedermiş halaymış tııınn kadına sanki hepsinin büyüğü ovalla bu kadar senaryoyu ben de yazardım haa
canım sana da çok geçmiş olsun inşallah Rabbim yüzünü güldürür sağlıklı bebek nasip eder. İnşallah çok ara verdirmez
inşallah canım hepimiz veririz o müjdeyi inşallah
hiç sorma ya mehmete de sinir oluyorum ben aynen her şeye sinirleniyo..
seher ayrı bi sinir..
mehmetle tencere kapak olmuşlar..
kayınpederinin yanında bacak bacak üstüne atıyor görüyo musun hiç izlerken dikkat ettin mi terbiyesiz
sevındım cnm sevıyorum ya ben burayı kımseyle konuşamadıklarımı burda paylasıyorum
ıyı yapmıssın sekerım
sor bakalım bende merak ettim.evet bir sorayım bakalım bir sıkıntısı mı varmış :26:
sevındım cnm sevıyorum ya ben burayı kımseyle konuşamadıklarımı burda paylasıyorum
ıyı yapmıssın sekerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?