Ben yumurtluyoruz diye biliyordumHer ay yumurtlamiyoruz ki
Bir kadın bir yılda en fazla yedi defa yumurtlarBen yumurtluyoruz diye biliyordum
Çok şaşırdım şu andaBir kadın bir yılda en fazla yedi defa yumurtlar
Bende ilk duyduğumda şaşırmış timÇok şaşırdım şu anda
Darısı bize inşallah umarım bizde güzel sonuçlar alırız.Ben 6-7 sene once yapmıştım. Icmeye basladiktan birkac gun sonra kahverengi akintim olmustu. Rahmin temizlendigini gosteriyor. O ay doktora gittiğimde polikistik goruntu kaybolmuştu. Ben cok faydasini gordum.
Sizin bir hastaliginiz var miydi peki kurden onceSoğan suyu bende kocaman bir kiste sebep oldu adet döngüm bozuldu ve o günden beri hamile kalamıyorum, bence kürler herkese iyi gelmiyor...
Hicbiseyim yoktu list falanda yoktu daha öncesinde ladin doğuma da gitmiştim bişey yoktu, bünye ile alakalı olabilir, kostüm kocaman olmuştu ağrı yapıyordu doktora gidince öğrendim, 6 ay kadar sürdü sıkıntılar cik şükür geçti ama hala hamile kalamadımSizin bir hastaliginiz var miydi peki kurden once
Genelde pcos ya da kist olanlar memnun kalmislar da. Sasirdim uzuldum sizde kist yapmasina. Yumurtlama oluyordur sizde degil mi? Rahim duvari kalinliginiz nasil?Hicbiseyim yoktu list falanda yoktu daha öncesinde ladin doğuma da gitmiştim bişey yoktu, bünye ile alakalı olabilir, kostüm kocaman olmuştu ağrı yapıyordu doktora gidince öğrendim, 6 ay kadar sürdü sıkıntılar cik şükür geçti ama hala hamile kalamadım
Bende yumurta tembelliği var , kist gittiğinde tekrar doktora gittim yumurta takibi yaptık ama yumurta büyümüyorduGenelde pcos ya da kist olanlar memnun kalmislar da. Sasirdim uzuldum sizde kist yapmasina. Yumurtlama oluyordur sizde degil mi? Rahim duvari kalinliginiz nasil?
Canım benimde 7. Günüm iki gün yapamadım farklı sebeplerden dolayı oyuzden kuru uyguladığım 5. Gundeyim. Kahverengi leke oluştu bende 2. Günden sonra saniri mkistim. Temizleniyor bilmiyorum yumurtlamayida takip ediyorumMerhaba arkadaşlar ben bu ay soğan suyu kürüne başladım sabah ve akşam aç karnına bir bardak içiyorum bugün 9. Günüm. Daha önce bu kürü uygulayıp nasıl sonuçlar aldınız ya da bu ay uygulayan arkadaşlar beraber bekleyelim mi?
hiç leke falan olmadı ama sancım çok oldu bugün son günüm benimde ben daha çok hamile kalmak için içtim ama sanırım adet olacağım. İnşallah siz güzel sonuçlar alırsınız.Canım benimde 7. Günüm iki gün yapamadım farklı sebeplerden dolayı oyuzden kuru uyguladığım 5. Gundeyim. Kahverengi leke oluştu bende 2. Günden sonra saniri mkistim. Temizleniyor bilmiyorum yumurtlamayida takip ediyorum
İnslah sende güzel sonuçlar alırsın canım . Bende hamilelik için içiyorum zaten incir ve havuc kürü de yapıyorum ben yumurtlama ilçede takip ediyorum . Ya şafi adıyla inanarak yapalım inşallah herşey istedgmz gibi olucakhiç leke falan olmadı ama sancım çok oldu bugün son günüm benimde ben daha çok hamile kalmak için içtim ama sanırım adet olacağım. İnşallah siz güzel sonuçlar alırsınız.
Amiinn inşallah bende hayıt otu aslan pençesi civanperçemiyle içtim ama bakalım daha adetime hafta varİnslah sende güzel sonuçlar alırsın canım . Bende hamilelik için içiyorum zaten incir ve havuc kürü de yapıyorum ben yumurtlama ilçede takip ediyorum . Ya şafi adıyla inanarak yapalım inşallah herşey istedgmz gibi olucak
Ilac tedavi vermistir ama degil mi?Bende yumurta tembelliği var , kist gittiğinde tekrar doktora gittim yumurta takibi yaptık ama yumurta büyümüyordu
Canim 2 gün kabuklu kullandım sonrasında kabuksuz . Kahverengi akıntım var 4 gündürK kahvesizasla91 A ad000 arkadaslar sogablari kabuklu mu kullanmistiniz? Ben kabuksuz kullandim 13 gun yapabildim. Akinti ya da kanama olmadi
Bende kabuksuz kullandım hiç akıntı kanama olmadı 15 gün yaptım dün bitti sadece normal adet sancılarım var.K kahvesizasla91 A ad000 arkadaslar sogablari kabuklu mu kullanmistiniz? Ben kabuksuz kullandim 13 gun yapabildim. Akinti ya da kanama olmadi
Kacinci gününüz? Bende hicbir degisiklik olmadi ya ise yaramadi mi acaba bendeCanim 2 gün kabuklu kullandım sonrasında kabuksuz . Kahverengi akıntım var 4 gündür
Yunurtlama takibi yapmis miydinizBende kabuksuz kullandım hiç akıntı kanama olmadı 15 gün yaptım dün bitti sadece normal adet sancılarım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?