Gebeliğe Hazırlık Bu ay veya daha önce soğan suyu kürü yapan var mı sonuçlarımızı paylaşalım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi ad000
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 6-7 sene once yapmıştım. Icmeye basladiktan birkac gun sonra kahverengi akintim olmustu. Rahmin temizlendigini gosteriyor. O ay doktora gittiğimde polikistik goruntu kaybolmuştu. Ben cok faydasini gordum.

Ben 6-7 sene once yapmıştım. Icmeye basladiktan birkac gun sonra kahverengi akintim olmustu. Rahmin temizlendigini gosteriyor. O ay doktora gittiğimde polikistik goruntu kaybolmuştu. Ben cok faydasini gordum.
Darısı bize inşallah umarım bizde güzel sonuçlar alırız.

Sizin bir hastaliginiz var miydi peki kurden once
Hicbiseyim yoktu list falanda yoktu daha öncesinde ladin doğuma da gitmiştim bişey yoktu, bünye ile alakalı olabilir, kostüm kocaman olmuştu ağrı yapıyordu doktora gidince öğrendim, 6 ay kadar sürdü sıkıntılar cik şükür geçti ama hala hamile kalamadım

Genelde pcos ya da kist olanlar memnun kalmislar da. Sasirdim uzuldum sizde kist yapmasina. Yumurtlama oluyordur sizde degil mi? Rahim duvari kalinliginiz nasil?

Genelde pcos ya da kist olanlar memnun kalmislar da. Sasirdim uzuldum sizde kist yapmasina. Yumurtlama oluyordur sizde degil mi? Rahim duvari kalinliginiz nasil?
Bende yumurta tembelliği var , kist gittiğinde tekrar doktora gittim yumurta takibi yaptık ama yumurta büyümüyordu

Canım benimde 7. Günüm iki gün yapamadım farklı sebeplerden dolayı oyuzden kuru uyguladığım 5. Gundeyim. Kahverengi leke oluştu bende 2. Günden sonra saniri mkistim. Temizleniyor bilmiyorum yumurtlamayida takip ediyorum

hiç leke falan olmadı ama sancım çok oldu bugün son günüm benimde ben daha çok hamile kalmak için içtim ama sanırım adet olacağım. İnşallah siz güzel sonuçlar alırsınız.

hiç leke falan olmadı ama sancım çok oldu bugün son günüm benimde ben daha çok hamile kalmak için içtim ama sanırım adet olacağım. İnşallah siz güzel sonuçlar alırsınız.
İnslah sende güzel sonuçlar alırsın canım . Bende hamilelik için içiyorum zaten incir ve havuc kürü de yapıyorum ben yumurtlama ilçede takip ediyorum . Ya şafi adıyla inanarak yapalım inşallah herşey istedgmz gibi olucak

Amiinn inşallah bende hayıt otu aslan pençesi civanperçemiyle içtim ama bakalım daha adetime hafta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…