Gebeliğe Hazırlık Bu ay veya daha önce soğan suyu kürü yapan var mı sonuçlarımızı paylaşalım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi ad000
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, ben 3 gün önce soğan kürüne başladım, yalnız günde sadece bir bardak içebiliriyorum o da akşam olduğu için aç karna olmuyor acaba bir işe yaramaz mı böyle !? Çok merak ediyorum

Merhaba, ben 3 gün önce soğan kürüne başladım, yalnız günde sadece bir bardak içebiliriyorum o da akşam olduğu için aç karna olmuyor acaba bir işe yaramaz mı böyle !? Çok merak ediyorum
İnanın hiç bilmiyorum bende ilk kez bu ay yaptım sabah akşam aç karnına içtim ama hamile kalamadım maalesef.

İnanın hiç bilmiyorum bende ilk kez bu ay yaptım sabah akşam aç karnına içtim ama hamile kalamadım maalesef.
Kalırsın inşallah biraz sabırlı olmak lazım. Ben 2 kere düşük yaptım ne olduysa sabırsız olduğum için oldu

Kalırsın inşallah biraz sabırlı olmak lazım. Ben 2 kere düşük yaptım ne olduysa sabırsız olduğum için oldu
Ben hiç hamile kalamadım 3 yıl oldu. Ne kadar takmamaya çalışsak da 3 yıl boyunca hiç hamile kalmayınca artık düşünmeye başladım.

Ben hiç hamile kalamadım 3 yıl oldu. Ne kadar takmamaya çalışsak da 3 yıl boyunca hiç hamile kalmayınca artık düşünmeye başladım.
Doktorlar bir şey demiyor mu ? Tam olarak şikayetin ne biliyor musun ?

Doktorlar bir şey demiyor mu ? Tam olarak şikayetin ne biliyor musun ?
Çikolata kisti hastasıyım ben o yüzden olmuyor doktorlar tüp bebek diyor. Kasım ayında 2. kez çikolata kisti ameliyatı oldum doktor yine tüp bebek dedi ama ben bitkisel şeyler deneyerek hamile kalmaya çalışıyorum. Amh değerim 1 di en son perşembe günü tekrar baktıracağım tüplerim de açık.

Asla pes etmeyin her zaman umut vardır. Ben 4 yıldır evliyim 3 sene boyunca hamile kalmadım çocuk yapmayı da denenmemiştim gerçeği ama korunmuyordum da. Şimdi 1 yıldır hamile kalmak için çabalıyorum 2 kere kaldım ve daha bebeğin kalp atışlarını dinlemeden düşük yaptım. Çok stresli ve zor bir dönem biliyorum ama olacağı varsa olur üzülmemek lazım. Bende senin gibi bekliyorum dua etmekten başka bir sey gelmiyor elimizden ama her zaman umut var

Öyle tabi ki dua edip Allah'a sığınmaktan başka çaremiz yok. Herşey gönlümüzce olsun umarım.

Off ya en nefret ettiğim an. Napalm canım hayırlısı olsun. Olacak bir gün inşallah Allah in izniyle
Aynen öyle. Önümüzde ki aya umutlanacaz artık. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Merhaba arkadaşlar ben geçen ay soğan suyu içtim adetim gecikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…