- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
Umarım canım inşallahBende de pcos var. Insallah sizde de bende de fayda etmistir
Merhaba, ben 3 gün önce soğan kürüne başladım, yalnız günde sadece bir bardak içebiliriyorum o da akşam olduğu için aç karna olmuyor acaba bir işe yaramaz mı böyle !? Çok merak ediyorumMerhaba arkadaşlar ben bu ay soğan suyu kürüne başladım sabah ve akşam aç karnına bir bardak içiyorum bugün 9. Günüm. Daha önce bu kürü uygulayıp nasıl sonuçlar aldınız ya da bu ay uygulayan arkadaşlar beraber bekleyelim mi?
Adet bittikten sonra ki 20. Günüm bugün.Simdi kacinci gununuz? Ben bir defa ovulasyon testi ile takip etmiştim. 21.gun gibi koyuluk görmüştüm
İnanın hiç bilmiyorum bende ilk kez bu ay yaptım sabah akşam aç karnına içtim ama hamile kalamadım maalesef.Merhaba, ben 3 gün önce soğan kürüne başladım, yalnız günde sadece bir bardak içebiliriyorum o da akşam olduğu için aç karna olmuyor acaba bir işe yaramaz mı böyle !? Çok merak ediyorum
Kalırsın inşallah biraz sabırlı olmak lazım. Ben 2 kere düşük yaptım ne olduysa sabırsız olduğum için olduİnanın hiç bilmiyorum bende ilk kez bu ay yaptım sabah akşam aç karnına içtim ama hamile kalamadım maalesef.
Ben hiç hamile kalamadım 3 yıl oldu. Ne kadar takmamaya çalışsak da 3 yıl boyunca hiç hamile kalmayınca artık düşünmeye başladım.Kalırsın inşallah biraz sabırlı olmak lazım. Ben 2 kere düşük yaptım ne olduysa sabırsız olduğum için oldu
Doktorlar bir şey demiyor mu ? Tam olarak şikayetin ne biliyor musun ?Ben hiç hamile kalamadım 3 yıl oldu. Ne kadar takmamaya çalışsak da 3 yıl boyunca hiç hamile kalmayınca artık düşünmeye başladım.
Çikolata kisti hastasıyım ben o yüzden olmuyor doktorlar tüp bebek diyor. Kasım ayında 2. kez çikolata kisti ameliyatı oldum doktor yine tüp bebek dedi ama ben bitkisel şeyler deneyerek hamile kalmaya çalışıyorum. Amh değerim 1 di en son perşembe günü tekrar baktıracağım tüplerim de açık.Doktorlar bir şey demiyor mu ? Tam olarak şikayetin ne biliyor musun ?
Asla pes etmeyin her zaman umut vardır. Ben 4 yıldır evliyim 3 sene boyunca hamile kalmadım çocuk yapmayı da denenmemiştim gerçeği ama korunmuyordum da. Şimdi 1 yıldır hamile kalmak için çabalıyorum 2 kere kaldım ve daha bebeğin kalp atışlarını dinlemeden düşük yaptım. Çok stresli ve zor bir dönem biliyorum ama olacağı varsa olur üzülmemek lazım. Bende senin gibi bekliyorum dua etmekten başka bir sey gelmiyor elimizden ama her zaman umut varÇikolata kisti hastasıyım ben o yüzden olmuyor doktorlar tüp bebek diyor. Kasım ayında 2. kez çikolata kisti ameliyatı oldum doktor yine tüp bebek dedi ama ben bitkisel şeyler deneyerek hamile kalmaya çalışıyorum. Amh değerim 1 di en son perşembe günü tekrar baktıracağım tüplerim de açık.
Öyle tabi ki dua edip Allah'a sığınmaktan başka çaremiz yok. Herşey gönlümüzce olsun umarım.Asla pes etmeyin her zaman umut vardır. Ben 4 yıldır evliyim 3 sene boyunca hamile kalmadım çocuk yapmayı da denenmemiştim gerçeği ama korunmuyordum da. Şimdi 1 yıldır hamile kalmak için çabalıyorum 2 kere kaldım ve daha bebeğin kalp atışlarını dinlemeden düşük yaptım. Çok stresli ve zor bir dönem biliyorum ama olacağı varsa olur üzülmemek lazım. Bende senin gibi bekliyorum dua etmekten başka bir sey gelmiyor elimizden ama her zaman umut var
Yaptınız mı testAmiinn hepimiz için inşallah.Yine de yarın sabah erken gebelik testi yapacam eğer varsa illa ki silik de olsa çıkar belki
AminÖyle tabi ki dua edip Allah'a sığınmaktan başka çaremiz yok. Herşey gönlümüzce olsun umarım.
Evet maalesef silik çizgi bile çıkmadı hamile değilim.Yaptınız mı test
Off ya en nefret ettiğim an. Napalm canım hayırlısı olsun. Olacak bir gün inşallah Allah in izniyleEvet maalesef silik çizgi bile çıkmadı hamile değilim.
Aynen öyle. Önümüzde ki aya umutlanacaz artık. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Off ya en nefret ettiğim an. Napalm canım hayırlısı olsun. Olacak bir gün inşallah Allah in izniyle
Duzensizlik olur muydu adetinizdeAdet bittikten sonra ki 20. Günüm bugün.
Evet tam olarak günü gününe olmuyor. Bazen 28 gün bazen 30 gün bazen 23 gün de gelir.Duzensizlik olur muydu adetinizde
Amin canım inşallahAynen öyle. Önümüzde ki aya umutlanacaz artık. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Test falan yaptınız mı benim adetim gününde olduMerhaba arkadaşlar ben geçen ay soğan suyu içtim adetim gecikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?