Evet yapmıştım normal de 2 aydır yapıyorum geçen ay yumurtlama olduğundan eminim t çizgisi daha koyu çıkmıştı ama bu ay çizgi o kadar koyulaşmadı da acaba işe yaramadı mı diye düşünüyorum bende. Bu ay ki testi mi attım en fazla üstte ki gibi koyulaştı sonra silikleşti. Emin olmak için 2 farklı marka kullandım.Yunurtlama takibi yapmis miydiniz
İlaç kistime iyi gelmiş olabilir ama em8n değilim çünkü çok sonra atlattım kistiIlac tedavi vermistir ama degil mi?
Kaçıncı gündesiniz yeni koyulaşacaktır belkiEvet yapıyorum benim çikolata kisti problemim vardı 4 yıldır Kasım ayında 2. Kez çikolata kisti ameliyatı oldum amh değerim 1.01 geçen ay testim pik olmuştu ama bu ay olmadı o kafamı karıştırıyor aslında. Üstteki koyu olan cumartesi günü altta ki silik olan pazar günü olan testim.
Benim de yumurtalıklarla ilgili problemim var. Annem sağ ama annemle çatışmam var gerçekten bu yüzden olabilir mi? Anneme içten içe çok kızıyorum. Ergenliğimden beri hep çok kızdım. Ama çalışma yapacak güç bulamıyorum kendimde.Belki size faydalı olur bilemiyorum ama bana iyi gelmedi, inşallah en kısa zamanda rabbim evlat nasip eder hepimize, yumurtalık sorunları genelde anne çatışması sebebi ile oluyor yani psikolojik olarak hastalık sebebidir, anneyi kaybetme ya da anne ile sorunlu bir ilişki bunlar gelecekte yumurtalık sorunlarına neden oluyor, size tavsiyem bu konudaki travmanıza çalışma yapın, nasıl yapılacağını özelden yazın anlatayım size, benim kistim gitti yavaş yavaş düzelme aşamalarındayım, benim travman annemi kaybetmemdi, acaba sizinki nedir, önce bunu bulmak lazım..
Yumurtlama sancısı olabilir mi canımBende kabuksuz kullandım hiç akıntı kanama olmadı 15 gün yaptım dün bitti sadece normal adet sancılarım var.
Eğer ilgilenirseniz özelden bilgi vereyim size , kaç kişiye tavsiye ettiysem hepsinin yumurtalık sorunu var hepsi de anne ile sorunlu, bu travmayı yok etmeden iyilesemiycez maalesef..Benim de yumurtalıklarla ilgili problemim var. Annem sağ ama annemle çatışmam var gerçekten bu yüzden olabilir mi? Anneme içten içe çok kızıyorum. Ergenliğimden beri hep çok kızdım. Ama çalışma yapacak güç bulamıyorum kendimde.
Ben biraz biliyorum Barış Muslu yu takip ediyorumEğer ilgilenirseniz özelden bilgi vereyim size , kaç kişiye tavsiye ettiysem hepsinin yumurtalık sorunu var hepsi de anne ile sorunlu, bu travmayı yok etmeden iyilesemiycez maalesef..
Üstteki en kotu hali altta ki de ertesi gün silikleşmeye başladığı hali 6 martta silikleşmeye başladı yani. Emin olmak için 2 farklı marka kullandım.Kaçıncı gündesiniz yeni koyulaşacaktır belki
Hiç sanmıyorum yumurtlama ağrısı 2 gün olup geçiyordu şu anda hala var sancılarım adet olacakmışım gibi oluyor sancım ama daha adetime 6 gün var.Yumurtlama sancısı olabilir mi canım
Aynen o da varBen biraz biliyorum Barış Muslu yu takip ediyorum
Yunurtlama olmamis gibi. Belki gec yunurtlama olurEvet yapmıştım normal de 2 aydır yapıyorum geçen ay yumurtlama olduğundan eminim t çizgisi daha koyu çıkmıştı ama bu ay çizgi o kadar koyulaşmadı da acaba işe yaramadı mı diye düşünüyorum bende. Bu ay ki testi mi attım en fazla üstte ki gibi koyulaştı sonra silikleşti. Emin olmak için 2 farklı marka kullandım.
Yunurta buyutucu ve kalitesini arttirici ilaclar var. Insallah yavrunuzun hayirlisiyla tez zamanda mujdesini alirsinizİlaç kistime iyi gelmiş olabilir ama em8n değilim çünkü çok sonra atlattım kisti
Sonradan da koyulaşmadı ama sanırım bu ay yumurtlama olmadı ben de öyle düşünüyorum. Adet sancılarım da var zaten.Yunurtlama olmamis gibi. Belki gec yunurtlama olur
Inşallah doktora gideceğim yine , hayırlısı olsunYunurta buyutucu ve kalitesini arttirici ilaclar var. Insallah yavrunuzun hayirlisiyla tez zamanda mujdesini alirsiniz
Anladım canım ikisinin farkını ben de anlayabiliyorum. Hayırlısı olsun inşallahHiç sanmıyorum yumurtlama ağrısı 2 gün olup geçiyordu şu anda hala var sancılarım adet olacakmışım gibi oluyor sancım ama daha adetime 6 gün var.
Kacinci gününüz? Bende hicbir degisiklik olmadi ya ise yaramadi mi acaba bende
Amiinn hepimiz için inşallah.Anladım canım ikisinin farkını ben de anlayabiliyorum. Hayırlısı olsun inşallah
Bende de pcos var. Insallah sizde de bende de fayda etmistirKürün 8. Günü ama 2 gün yapamadım yani full içtiğim 6. Gün bugün ama bnde çikolata kisti var
Sifa olsun insallahInşallah doktora gideceğim yine , hayırlısı olsun
Simdi kacinci gununuz? Ben bir defa ovulasyon testi ile takip etmiştim. 21.gun gibi koyuluk görmüştümSonradan da koyulaşmadı ama sanırım bu ay yumurtlama olmadı ben de öyle düşünüyorum. Adet sancılarım da var zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?