Gebeliğe Hazırlık Bu ay veya daha önce soğan suyu kürü yapan var mı sonuçlarımızı paylaşalım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi ad000
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yunurtlama takibi yapmis miydiniz
Evet yapmıştım normal de 2 aydır yapıyorum geçen ay yumurtlama olduğundan eminim t çizgisi daha koyu çıkmıştı ama bu ay çizgi o kadar koyulaşmadı da acaba işe yaramadı mı diye düşünüyorum bende. Bu ay ki testi mi attım en fazla üstte ki gibi koyulaştı sonra silikleşti. Emin olmak için 2 farklı marka kullandım.

Eklentiler

• IMG20220306182054.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 27
Kaçıncı gündesiniz yeni koyulaşacaktır belki

Benim de yumurtalıklarla ilgili problemim var. Annem sağ ama annemle çatışmam var gerçekten bu yüzden olabilir mi? Anneme içten içe çok kızıyorum. Ergenliğimden beri hep çok kızdım. Ama çalışma yapacak güç bulamıyorum kendimde.

Eğer ilgilenirseniz özelden bilgi vereyim size , kaç kişiye tavsiye ettiysem hepsinin yumurtalık sorunu var hepsi de anne ile sorunlu, bu travmayı yok etmeden iyilesemiycez maalesef..

Kaçıncı gündesiniz yeni koyulaşacaktır belki
Üstteki en kotu hali altta ki de ertesi gün silikleşmeye başladığı hali 6 martta silikleşmeye başladı yani. Emin olmak için 2 farklı marka kullandım.

Eklentiler

• IMG20220306182045.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 23
Yunurtlama olmamis gibi. Belki gec yunurtlama olur

Hiç sanmıyorum yumurtlama ağrısı 2 gün olup geçiyordu şu anda hala var sancılarım adet olacakmışım gibi oluyor sancım ama daha adetime 6 gün var.
Anladım canım ikisinin farkını ben de anlayabiliyorum. Hayırlısı olsun inşallah

Anladım canım ikisinin farkını ben de anlayabiliyorum. Hayırlısı olsun inşallah
Amiinn hepimiz için inşallah. Yine de yarın sabah erken gebelik testi yapacam eğer varsa illa ki silik de olsa çıkar belki

Sonradan da koyulaşmadı ama sanırım bu ay yumurtlama olmadı ben de öyle düşünüyorum. Adet sancılarım da var zaten.
Simdi kacinci gununuz? Ben bir defa ovulasyon testi ile takip etmiştim. 21.gun gibi koyuluk görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…