bu ayakkabi almaya degermi sizce

persembe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
886
1
116
Bolu
mrb arkadaslar bu ayakkabiyi cok begendim ama alip almamakta karasizim esim giyemezsin cok yuksek desede asik oldumnternetden almayi dusunuyorumfisfisfis

Son düzenleme:
fikir sorduğun için söylüyorum,bence öyle çokta alınası,deli olunası bi ayakkabı değil...

yüksekliğiyle ilgili demiyorum model olarak bana hitap etmedi....ama sen beğenmişsin madem o kadar,fiyatıda iyiymiş baya al o zaman:hulya:

evet,güzel görünüyor.Ama topuğu benim için yüksek,giymeye alışıksan al tabii.

çok klasikk çok sıradann hani bi yerinde şöyle ufak bi taşı olsa alma derim renginide hiç bğenmedim gri :S

cogunluk begenmemis ay ben cokmu zevksizim neyim gri renk cok kiyafetim var ayakkabimda var ama bu baska demistim sizler boyle degince vazgececem sanirim

:kedi:hepinize teskekur ederim arkadaslar fikirleriniz onemli benim icin
stokda da son bi tane kalmis

ßen ßeğendim kotla giyildiğinde gerçekten çok şık durur ..
Tabiki senin zevkin..

beğendiysen al derim.gri çok gözde.sonbahar-kış sezonunda da gözde olacak.tabii kışın giyemezsinde sonbaharın ilşk günlerinde olbilir.kotlarla güzel durur.belle oturan hafif çan eteklerin ve elbiselerin altında da hoş durur.gri elbisen de çokmuş.sadece aynı renk olması gerekmez.birçok renkle kombinleyebilirsin.topuğuna gelince.bundan pek aşağı topuk göremedim mağazaalrda zaten.bursa'da yaşıyorum her mağzada bu tarz ayakkabılardan var.

bi mazadan bu tarz ama siyah bi ayakkabi aldim resim cekip yukliyeyim bakalim onu begenecekmisiniz

Persembe bu ayakabına ve ayakkabı zevkine bayıldım
Sen de benim gibi topukludan yanasın anladığım kadarı ile vereliniortak
Ayrıca almak istediğin o gri ayakkabı da mikemmell :lepi:
Platform topuk olduğun için rahat olacağını düşünüyorum hihoyyyt
Fiyatı da gayet uygunsengözlerimebaksanab

pen_swan tesekkur ederim arkadasim begenmene cok sevindim
topuklu ayakkabi insani daha alimli gosteriyo her zaman tercihim topukludur:)
ama son yillarda babetede alistim aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…