Bu ayakkabılar çok güzel :) (resimli)

ayakkabının platformunda gelin ve damadın isimleri yazıyorrrrrrr :) vanslar ayrı bii güzzell

ayakkabının platformunda gelin ve damadın isimleri yazıyorrrrrrr :) vanslar ayrı bii güzzell

hakikaten dibim düştü kaldı orda salya sümük aktım klavyeye şuan bu kadar tatlı şeyler görmedim ben ya heryerde herkeste aynı şeyleri görmekten o kadar bıktım ki ! of çok güzeller çoooooooooooooooooooooooooooooooooooook

trendyolda babetlerinnn özel çizimleri vardıı aslında ama topukluudaa farklııııııııııııııııııı ayyy sormaaa bence bunlarııı almakk ayrıı biiii hoşlukk olurrrrrrr

ağzım bi karış ayrılmış halde kafamda desenleri çoğaltıp çoğaltıp sünüyorum masaya doğru çok fenasın kızım akşam akşam eridim burda

ağzım bi karış ayrılmış halde kafamda desenleri çoğaltıp çoğaltıp sünüyorum masaya doğru çok fenasın kızım akşam akşam eridim burda

bakk bu benimm en çok sevdiğim gelinlikk o topuklularınn bu gelinliğe uyacağını çoooooook çooook umuyorummm :)

arabamda bu hahahah

kırmızıyı beyaz ve toz pembe olarak düşün !!!!!!!!!!!!!!!

Eklentiler

• $white-wedding-gown-goth.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 129
  • $D085RedBlack-1.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 149

Eklentiler

• $adidas-originals-by-originals-multicolor-wing-sneakers-3quarterview.webp
    19 KB · Görüntüleme: 128
  • $awesome-sneakers.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 129
  • $customized-sneakers-610x406.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 148
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…