Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kendimi bunalıma sokmakta bir numaralı arızalıyım canım.anında hayatım çöker üstüme.hiç anne olmayacakmışım gibi hissediyorum bazen.ne kadar sürede hamile kaldınız diye konular acılmış onları okuyunca içim rahatlıyor biraz.4üncü ayda hamile kalan çok fazla.gelecek aya umut bağlayayım birazda :) sen ne kadar zamandır istiyorsun.Ay insan bazen oyle garip dusunup kendimizi oyle guzel bunalima sokuyoruz ki hepimiz ayniyiz.. bende anne olmayi cok istiyorum bazen durduk yere esime senin baba oldugu gormeden ölucem diye cocuk gibi zirliyorum daha neler tabi , vardir bi zamani demek en buyuk sıgınak.. sen telaslanma kendini yipratma.. yeni evin simdiden hayirli olsun ugur getirsin bebisini o evde buyut insallah canim![]()
yok canım ben inanıyorumda korkuyorum öyle şeylerden.küçükken oyun oynarken düşmüştüm ayak bileğimde kemik çıkmıştı anneannem çıkıkcıya götürmüştü çok korkmuştum canımı öyle böyle değil nasıl yakmıştı kadın o yüzden korkuyorum böyle şeylerden.dayımın eşide hamile kalamamıştı gene anneannem göbek kaldırtan biri varmış oraya götürmüştü hamile kalmıştı bilmiyorum ne kadar alakası var.anneannem hayatta olsa gene götürür beni kesin öyle yerlere :)Acitmio ki dun yaptirdim ben bilen olsa acitmio sorunun tipta yok nie diye dusun o zaman yardim etmek amacim inanmayanda olur yasayanda Allah ol dese bunlar bahane ..
haklısın canım.planlama huyumdan nefret ediyorum.ya şöyle olursa ya böyle olursa gibi korkular sarıveriyor içimi.Eve Mobilyami ismarliyorsunuz Allah askina... Ne alakasi var? Bukadar plan programla olmaz o is... Hayirlisi nezamansa o zaman olsun diye dua edin...![]()
6 aydir cnm 13 aydir evliyim..ben kendimi bunalıma sokmakta bir numaralı arızalıyım canım.anında hayatım çöker üstüme.hiç anne olmayacakmışım gibi hissediyorum bazen.ne kadar sürede hamile kaldınız diye konular acılmış onları okuyunca içim rahatlıyor biraz.4üncü ayda hamile kalan çok fazla.gelecek aya umut bağlayayım birazda :) sen ne kadar zamandır istiyorsun.
bende 16 aylık evliyim 3 aydır düzenli deniyoruz canım.inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlere.nazlı sıpalar6 aydir cnm 13 aydir evliyim..
Kasma kendini stres hamile kalmaya engel bi durum rahatla o yuzden :)
ay ne güzel canım Allah kucağına almayı nasip etsin.bende öyle düşünüyorum işte sanki hiç bi zaman anne olamayacakmışım gibi.stres yapmıyım dedikce stres yapıyorum.gün aşırı ilişkiye şartlandırdım iyice kendimi.yumurtlama gününü hesapla,ilişkiye gir bacakları havayı dik yat yoruldum inan.3 ayda bıktım bunları planlayarak yapmaktan.nolur bana dua et arkadaşım.ihtiyacım varCanim vucudunu strese soktugun icin o dogal yapmasi gereken seyi engelliyor nerden mi biliyorum? iki sene boyunca her ay ayni stres ayni uzuntuyle bekledim bebegimi.. sonunda bizde evimizi yeniledik tasinma telasi olcagi icin biraz koyverdim bide tedaviye baslicaz diye artik olmaz dedim o daha rahat oldugum ay hamile kaldim Allahima binlerce sukur olsun. Simdi hamileyim hala anne olamicakmisim gibi kendimi olmucak diye cok sartlandirdim heralde ama rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemek bu hayal kirikliklari cok ama cok zor.
ben ıkı tasınmamdada hamıleydım ev aradım buldum temızle yerleştır derken çok seyı ben yaptım tasınacaksınız dıye nıye korunuyosunuz kıkızlar daha önce bebek istememle ilgili konu açmıştım.evet bu ayda kırmızı kartı yedim..3üncü denemeydi gene olmadı.çok üzgünüm ama elimden ne gelir.ekim ayındada hamile kalamazsam uzun süre korunmam gerekecek.en çokta bu üzüyor beni.nedeni ise taşınacak olmamız.şuan kirada oturuyoruz.11 ay sonra yani ağustos 2015de kendi evimize taşınacağız.şuan kiracı oturuyor evde.ağustosun 15inde çıkacak.daha önce taşınamazdık çünkü tadilat yaptırmak için birikim yapmamız gerekiyordu.ağustosa kadar hem birikim çoğalır hemde kiracıda zor durumda kalmadan ev bulur diye düşündük.ama nerden bilebilirdik bebişin olmayacağı.sandıkki isteyince hemen olur olmuyormuş işteekim ayında inşallah hamile kalırım nolur dua edin bana.yoksa epey bi süre bebiş çalışmalarına ara vermek zorunda kalacağız.sanki anne olmak milyonda bir bi insana nasip olurmuşta ben o insan değilmişim gibi hissediyorum.bu ayda olmazsa doktora gidelim diyorduk ama bebiş çalışmalarına ara vermek zorunda kalacağımız için doktora gitmeyide erteledik.herşeyde vardır bi hayır ama çoook üzülüyorum.anne olmak istiyorum off Allahım duy sesimi
![]()
istediğin kadar çalış istediğin kadar korun Rabbim ol demedikten sonra olmaz ol dediği anda istersen 7 kat korun olur..hani neden yazdım bunu çocuk senin ve kocanın kontrolüyle doğuyor da teknik bir arıza olmuş gibi yazmışsın ondan..Allah sana HAYIRLISI ise en uygun zamanda evlat nasip etsin inşallah,amin.kızlar daha önce bebek istememle ilgili konu açmıştım.evet bu ayda kırmızı kartı yedim..3üncü denemeydi gene olmadı.çok üzgünüm ama elimden ne gelir.ekim ayındada hamile kalamazsam uzun süre korunmam gerekecek.en çokta bu üzüyor beni.nedeni ise taşınacak olmamız.şuan kirada oturuyoruz.11 ay sonra yani ağustos 2015de kendi evimize taşınacağız.şuan kiracı oturuyor evde.ağustosun 15inde çıkacak.daha önce taşınamazdık çünkü tadilat yaptırmak için birikim yapmamız gerekiyordu.ağustosa kadar hem birikim çoğalır hemde kiracıda zor durumda kalmadan ev bulur diye düşündük.ama nerden bilebilirdik bebişin olmayacağı.sandıkki isteyince hemen olur olmuyormuş işteekim ayında inşallah hamile kalırım nolur dua edin bana.yoksa epey bi süre bebiş çalışmalarına ara vermek zorunda kalacağız.sanki anne olmak milyonda bir bi insana nasip olurmuşta ben o insan değilmişim gibi hissediyorum.bu ayda olmazsa doktora gidelim diyorduk ama bebiş çalışmalarına ara vermek zorunda kalacağımız için doktora gitmeyide erteledik.herşeyde vardır bi hayır ama çoook üzülüyorum.anne olmak istiyorum off Allahım duy sesimi
![]()