• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ayda kırmızı kartı yedim

Bende 2 seneden beri dr kapısındayım olmuyor. Bence erteleme sakın...

arkadasim ben 2 aylik bile hamile degilken evimi tasidik. tedavi ile hamile kaldigim halde sukur bi sorun yasamadim.

yardim edecek kimsen yok mu? bence ara verme bebek calismalarina... ne zaman olacagida hic belli olmuyo...

İlk bebeğimde hamile iken taşındım ,tüm işlerimi de kendim yaptım ağır olmamamk şartıyla,ikinci hamileliğimde önce banyomun seramiklerini yenilettim ,resmen inşaat pisliği temizledim,sonra mutfak dolaplarımı değiştirdim yine aynı temizliği yaptım ,ayrıca 15 günlük lohusa iken ve sezeryanlı olduğum halde ,büyük kızım okula başladı ve okul kapılarında bekledim.15 gün eve gel bebeği emzir ,okula git kızı bekle ,yollarda geçti zamanım ,ama hiç şikayet etmedim.hamilelik bir hastalık değildir.ara vermenize gerek yokki bebek için.taşınmak dediğin 1 günlük yerleşmek 1 haftalık mevzu ,eşinde yardım eder ağır işleri akşamları yaparsınız ,yada kiracı birkaç ay fazladan oturur,sizde doğumu yapar ,bebeği biraz büyütür öyle taşınırsınız.

ablamlarda çok denemişlerdi bir süre olmadı hatta oldu da düşük falan oldu sonra hamile kaldı hamileyken kiracılardı sonra bir fırsat çıktı karşılarına çok da güzel bir ev buldular kaçırılmayacak bir fırsattı ev taşınırken ablam 5-6 aylık hamileydi ama ona hiç bir iş yaptırmadık 2 aile de canla başla taşınma işiyle ilgilendi zaten evden eve taşımacılar çok çookk faydalı oluyor sen sadece özel eşyalarını topluyorsun diğer herşey onlarda böyle birşey deneyebilirsin canım Allah'ım gönlünüze göre versin inşallah

ben ıkı tasınmamdada hamıleydım ev aradım buldum temızle yerleştır derken çok seyı ben yaptım tasınacaksınız dıye nıye korunuyosunuz kı

Bence de ertelemeyin. Bir şekilde üstesinden gelirsiniz eşinin yardımıyla bence.

ara vermeyin ne zaman olacağı belli olmaz ben ilk bebeğime 1,5 yıl sonra hamile kaldım.

istediğin kadar çalış istediğin kadar korun Rabbim ol demedikten sonra olmaz ol dediği anda istersen 7 kat korun olur..hani neden yazdım bunu çocuk senin ve kocanın kontrolüyle doğuyor da teknik bir arıza olmuş gibi yazmışsın ondan..Allah sana HAYIRLISI ise en uygun zamanda evlat nasip etsin inşallah,amin.

Bence kesinlikle taşınma ile hamileliği karıştırma sen ne kadar istersen işte olmayınca olmaz ben 6 ay denedim olmadı 6 aydan sonra çok şükür oldu . Simdi korunmaya baslarsan uzunca bir süre gene çocuğun olmayabilir . O yüzden kesinlikle erteleme bende korunmayinca hemen hamile kalırım sandım ama 6 ay boyunca olmadı . Taşınmak çocuktan önemli değil bence temizliği falan dert etme mutlaka yapacak birileri bulunur . neden çocuğum olmuyor diye de düşünüp aklını kurcalama. Ne kadar çok düşünürsen o kadar geç sonuç alıyorsun .

hepinizden Allah razı olsun.yorum yazan parmaklarınız dert görmesin arkadaşlar.hiç birinizi tanımasamda tüm samimiyetimle söylüyorum sizleri seviyorum.hakkınızı helal edin.yorumlarınızı eşimede anlattım."ben sana dedim ara vermeyelim diye bak onlarda doğru demiş,herşeyin üstesinden ben gelirim yeterki bebişimiz olsun" dedi.oturduk konuştuk güzelce ve karar verdik ara vermeyeceğiz çalışmalara.bu kararımda sizlerinde katkısı çok fazla.evimin tadilatı,temizliği 1 ayda biter,1 ay için 10 aydan olmaya gerek yok bunu iyi anladım sayenizde.biz bebeği istediğimizde değil,bebek bizi istediğinde oluyor bunuda biliyorum.Allah ne zaman nasip eder bilmiyorum ama herşeyi akışına bırakmak en güzeli.kızlar nolur bana dua edin.bende anne olayım.öpüyorum hepinizi

hepinizden Allah razı olsun.yorum yazan parmaklarınız dert görmesin arkadaşlar.hiç birinizi tanımasamda tüm samimiyetimle söylüyorum sizleri seviyorum.hakkınızı helal edin.yorumlarınızı eşimede anlattım."ben sana dedim ara vermeyelim diye bak onlarda doğru demiş,herşeyin üstesinden ben gelirim yeterki bebişimiz olsun" dedi.oturduk konuştuk güzelce ve karar verdik ara vermeyeceğiz çalışmalara.bu kararımda sizlerinde katkısı çok fazla.evimin tadilatı,temizliği 1 ayda biter,1 ay için 10 aydan olmaya gerek yok bunu iyi anladım sayenizde.biz bebeği istediğimizde değil,bebek bizi istediğinde oluyor bunuda biliyorum.Allah ne zaman nasip eder bilmiyorum ama herşeyi akışına bırakmak en güzeli.kızlar nolur bana dua edin.bende anne olayım.öpüyorum hepinizi
en güzel karar olmuş
umarım çok bekletmez bebeğiniz...

Bana guven cikik degil aci yok yaptiginda ama bilene git

Ya kusura bakmayin ama çok güldüm. Bu konuyla bu mesajin ne alakasi var?

Ayrica konu sahibi arkadaşım. Ertelememekle cok iyi yapmışsın. Biz de 10 aydir bekliyoruz bebisi. Hala gelen giden yok. Hakkinda hayirlisi olsun inşallah.

Yok onemli degilde glmeniz ben ertelemesine degil olmamasina yaptim neyse isteyen olursa cocuk bunuda bilsin zararli bir durumda degil bende yaptirdim

Ya kusura bakmayin ama çok güldüm. Bu konuyla bu mesajin ne alakasi var?

Ayrica konu sahibi arkadaşım. Ertelememekle cok iyi yapmışsın. Biz de 10 aydir bekliyoruz bebisi. Hala gelen giden yok. Hakkinda hayirlisi olsun inşallah.
çok teşekkür ederim canım.inşallah sende kısa zamanda kavuşursun bebişine.

canim benim ertelememekle cok iyi karar verdin. rabbim en kisa zamanda hayirlisiyls bu ozel ve cok guzel duyguyu isteyen herkese nasip etsin.
stres yapma. allahim ol desin ve cok guxel bi yavrun olsun ins.

En mantikli karari vermissin ozellikle adetinin 14.gununden sonra kendine dikkat et agir kaldirma tez zamanda alirsin haberini insalah

Bence doğru karar verdin canım benim.
Allah kolaylık versin.

bence ertelemeyin. devam edin gitsin. ama sıkma kendini. yok yumurtlama zamanı vs. diye yormadan dene... nasip olursa gelir zaten.. taşınma işini de bir şekilde halledersiniz..

sizde öle karar vermişsiniz zaten... hayırlısı olsun...

canim benim ertelememekle cok iyi karar verdin. rabbim en kisa zamanda hayirlisiyls bu ozel ve cok guzel duyguyu isteyen herkese nasip etsin.
stres yapma. allahim ol desin ve cok guxel bi yavrun olsun ins.
Âmin canım çok teşekkür ederim duaların için.anne olsam Dünya'nın en mutlu insanı ben olcam sanırım Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin

bence ertelemeyin. devam edin gitsin. ama sıkma kendini. yok yumurtlama zamanı vs. diye yormadan dene... nasip olursa gelir zaten.. taşınma işini de bir şekilde halledersiniz..

sizde öle karar vermişsiniz zaten... hayırlısı olsun...
Cok sağol canım.yumurtlama günü diye düşündükçe stres yapıyorum.ilişkiyi ödev gibi düşününce dahada stres yapıyorum.tüm arkadaşlarda stres yapmadığım ay hamile kaldım diyorlar.stresin Payı büyük gerçekten

Âmin canım çok teşekkür ederim duaların için.anne olsam Dünya'nın en mutlu insanı ben olcam sanırım Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin

rica ederim canim. gercekten stres engelliyo.
ben ilk evlendigimde 3 yil dogum kontrol hapiyla korundum.sonra korunmayi biraktik.1 yil denedik olmadi. dr gittik hicbi sorun cikmadi esimde de bende.. 6 ayda tedavi gorduk artik hamile kaldigim ay aman dedim olursa olur olmazsa yapacak bisey yok dedigim ayy kuzumun haberini aldik. simdi 6 aylik hamileyim.
rabbim isteyen herkese hayirlisiyla hayirli evlatlar versin canim.

rica ederim canim. gercekten stres engelliyo.
ben ilk evlendigimde 3 yil dogum kontrol hapiyla korundum.sonra korunmayi biraktik.1 yil denedik olmadi. dr gittik hicbi sorun cikmadi esimde de bende.. 6 ayda tedavi gorduk artik hamile kaldigim ay aman dedim olursa olur olmazsa yapacak bisey yok dedigim ayy kuzumun haberini aldik. simdi 6 aylik hamileyim.
rabbim isteyen herkese hayirlisiyla hayirli evlatlar versin canim.
Hamile kalan bütün arkadaşlar kafaya takmadıgım ay hamile kaldım diyor canım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım.

Back
X