Bu aydan umudu kesip ağustosu bekleyenler

4 ay oldu eğer şimdi eğer 8 de de hasta olursam 5 ay olucak sen kaç aydır istiyorsun canım allahım yüzümüze baksın bu mübarek günlerde :44:

biz de 3 aydır istyorduk. bu ay 4. deneme olacak hayırlısıyla. inşaallah bu ay olur hayırlısıyla. fazla kafaya takmamak lazımmış aslında ama insanda düşünmeden edemiyor ki değil mi:))

biz de 3 aydır istyorduk. bu ay 4. deneme olacak hayırlısıyla. inşaallah bu ay olur hayırlısıyla. fazla kafaya takmamak lazımmış aslında ama insanda düşünmeden edemiyor ki değil mi:))

ya sorma onu hiç yapamıyorum ben sürekli beynimi kemiriyor olucakmı duygusu her ay aynı umutları taşıyorum ama bilmiyorum bu ay bir farklı her aydan dahada umutluyum inş belli olur en kısa süre allahım dualarımızı geri cevirmesin hergün dua ediyorum tanıdığım tanımadığım isteyen herkeze o güzel duyguyu tatdırsın diye

Kızlar benı de yazın bat 21 ağustos bakalım kısmet su hayırlı ramazanda inşallah dualarımız kabul olur

bu arada benim test sonucum belli oldu. hamile değilim

bu arada benim test sonucum belli oldu. hamile değilim

üzülme arkadaşım öbür aya olur inşallah.
Umutlandırmış olmayayım ama kuzenim de adeti geçmeden kan testi yaptırmıştı, negatif çıktı bu yüzden de diş tedavisine başladı, almaması gerekn bir sürü ilaç, film vs aldı.
Meğer hamileymiş, şükür çocuğunu sağlıkla aldı ama kucağına.
Sen de adetin gecikmeden test sonuçlarına çok güvenme bence.

ya evet sorma bi yanım hala umut ediyyor aslında. regl olana kadar umutlar tükenmez. düzenlide olmuyorum ki . birde 16 aydır olmuyor benim. bi yanım çok umutsuz. bi yanım azıcık umutlu. ama değer çok düşük. sanmıyorum. kuzenin değeri kaçtı. ve kaç gün önceden yaptı test

Valla 2 yıl falan geçti üstünden zamanı ve sonucu hakkında ne desem yalan olur. Ama galiba bat tan 3-4 gün önceydi. Değeri hiç hatırlamıyorum ama illaki 5ten küçüktür çünkü azıcık bile şüphesi olsa film fln çektirmezdi kuzenim.

kızlaaaar hamileyiiiiiiiiiiim çok şükür Rabbim e bugün yada yarın adet olmam lazımdı değerim 244.96 nasıl sizce
Yüce Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine tüm isteyenlere de (sizlere) nasip etsin inş.

maşaallah hayırlı olsun allah tüm isteyenlere nasip etsin inş.

tebrikler..........

hasretim senn durum ne oldu ???*:26::26:

hasretim senn durum ne oldu ???*:26::26:

canım aşılama olmak için adetimin gelmesini bekliyorum ilaçlarımı da aldım hazırda bekliyorum işte allahım hakkım da hayırlı neyse onu nasip etsin inşş ilkinde hemen tuttar nasip olur tek istediğim bu rabbimden mübarek razaman ayında çok dua ettim allahım kabul etsin :26:

sen de ne var ne yok bitanem durumlar nasıl

ilk başlarda katılmıştım konuya.
bende hamileyimm :) gebelik testi yapmadan önce konu içerisindeki karbonat ve iğne testini yaptım hiç bişey olmadı inanmayın. 3 tane ayrı test yaptım hepside pozitif çıktı dünde kan testi yaptırdım çok yüksek değerlerin dediler çok şükür bi ultrson kaldı onuda haftaya inş. allah herkese hayırlısyla nasip etsin. bu ay doktor yumurtaların gelişmemiş zor hamile kalman dedi bnde hiç umursamadım.allah isteynce oluyor dua edin sadece...

çok tebrik ederim. hayırlısı ile kucağına alırısn inş. ne zamndır deniyordun.

kısmet bu işler. bebekler gelceği zaman korunsak da gelio gelmeyeceği zaman ne yapsak da gelmio. çabalamadan olmaz tabi . biz hala uğraşıyoruz. gerisi Allah tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…