4 ay oldu eğer şimdi eğer 8 de de hasta olursam 5 ay olucak sen kaç aydır istiyorsun canım allahım yüzümüze baksın bu mübarek günlerde :44:
biz de 3 aydır istyorduk. bu ay 4. deneme olacak hayırlısıyla. inşaallah bu ay olur hayırlısıyla. fazla kafaya takmamak lazımmış aslında ama insanda düşünmeden edemiyor ki değil mi:))
arkadaşlar dün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim darısı isteyen herkese inşallah :) ama bana dua edin 3. oluyor bu ilk 2 si düşüktü bunda bişi olmaz inşillah
bu arada benim test sonucum belli oldu. hamile değilim
bu arada benim test sonucum belli oldu. hamile değilim
üzülme arkadaşım öbür aya olur inşallah.
Umutlandırmış olmayayım ama kuzenim de adeti geçmeden kan testi yaptırmıştı, negatif çıktı bu yüzden de diş tedavisine başladı, almaması gerekn bir sürü ilaç, film vs aldı.
Meğer hamileymiş, şükür çocuğunu sağlıkla aldı ama kucağına.
Sen de adetin gecikmeden test sonuçlarına çok güvenme bence.
ya evet sorma bi yanım hala umut ediyyor aslında. regl olana kadar umutlar tükenmez. düzenlide olmuyorum ki .birde 16 aydır olmuyor benim. bi yanım çok umutsuz. bi yanım azıcık umutlu. ama değer çok düşük. sanmıyorum. kuzenin değeri kaçtı. ve kaç gün önceden yaptı test
kızlaaaar hamileyiiiiiiiiiiimçok şükür Rabbim e bugün yada yarın adet olmam lazımdı değerim 244.96 nasıl sizce
Yüce Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine tüm isteyenlere de (sizlere) nasip etsin inş.
maşaallah hayırlı olsun allah tüm isteyenlere nasip etsin inş.
kızlaaaar hamileyiiiiiiiiiiimçok şükür Rabbim e bugün yada yarın adet olmam lazımdı değerim 244.96 nasıl sizce
Yüce Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine tüm isteyenlere de (sizlere) nasip etsin inş.
hahahaha anam anladim ok
hadi hayirlisi Insallah
bende demek istiyorum hamileyimmmmmmmmmmmmm
ama gerci ben temmuzun sonuna dogruda diyebilirim kanimca
valla canım ben de ilk zamanlar gidip bi hevesle kan veriyodum bulutların üstünde gibi bekliyodum ama her seferin de kocaman negatifi yeyince bi daha asla gitmedimzaten gitmek te nasip olmadı ya 4 gün yada 5 gün gecikti sonra hayaller suya düştü dün adet olmam gerekiyodu ama hala gelen giden yok zaten yarın prof ravdevum var o yüzden çok rahatım
zaten yarın da aşılama yapmasını isticem bakalım ne diyecek belki o zaman şansım biraz daha yükselir
ama inşş sen bu kez pozitifi görürüsün tatlım allahım gönlümüze göre versin canımmm
hasretim senn durum ne oldu ???*:26::26:
ilk başlarda katılmıştım konuya.
bende hamileyimm :) gebelik testi yapmadan önce konu içerisindeki karbonat ve iğne testini yaptım hiç bişey olmadı inanmayın. 3 tane ayrı test yaptım hepside pozitif çıktı dünde kan testi yaptırdım çok yüksek değerlerin dediler çok şükür bi ultrson kaldı onuda haftaya inş. allah herkese hayırlısyla nasip etsin. bu ay doktor yumurtaların gelişmemiş zor hamile kalman dedi bnde hiç umursamadım.allah isteynce oluyor dua edin sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?