Bu aydan umudu kesip ağustosu bekleyenler

kizlarr ben hamileyimmmmmm bugün test yaptim

dualarim sizinle insallah hayirli zamanda hepinizin olacak

burcos bende sen merak ediodum. başka bi topic te öle bişi okudum sanki emin olaaamadım. hayırlı olsunnn

doktora gittin mi

yeni gelenlerde batını sölesin. tek tek sordurmayın yaww

galiba bu topicin ilk hamilesi burcos..

belki bende yarın test yaparım. idrar da çıkmazda aile hekimim test yapmayı kabul ederse yarın yaptırcam

Son düzenleyen: Moderatör:

hadii gözünüzaydın canımmm...
darısı tüm dileyenlere olsunnn...Allahım sağlıkla tamamına erdirsin
eee nisan annesimi oldun sen şimdiiii:44: arkadan yetişiriz inşş

aaaa çok heyecanlı... hadi bakalım..güzel haberlerin olsun inş canımm
günün geçmişmişmiydii? hiç bilmiyorum canım, netten bakılabiliyormuu:44:

yok günüm geçmedi. kansızlık için kan verirken onun tahlilini de söyledim doktora. günüm geçmeden yapmıcaktım ama sağlık ocağı uzakta. bir daha uğraşmiim dedim

arkadaşlar dün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim darısı isteyen herkese inşallah :) ama bana dua edin 3. oluyor bu ilk 2 si düşüktü bunda bişi olmaz inşillah

konuyu açan arkadaş beni de ekler misiniz? 22 ağustos bat ım:) bakalım sonuç ne olacak. ben tarçın çörek otu bal yapıyordum ama kist yapıyor dediler bıraktım. benim düzenli her şeyim çünkü. adetimde fln hiç sorunum yok çok şükür rabbime. eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum. inşaallah hayırlısıyla rabbim bu ay verir evlatlarımızı da çifte bayram olur hepimize.

selam bayanlar benide eklermisiniz ağustos dan bende çok ümitliyim bat 8/8 allah hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısı olsun hepimizin hakkında en kısa sürede güzel güzel haberler alalım inş bu mübarek günlerde

ne güzel senin bat ın yakınmış. benim ta 22 ağustos ve benim adetim yarın bitiyor:)))) yani daha çalışmaya bile başlamadıkinşaallah olur bu ay hayırlısıyla. kaç aydır istiyordunuz?

ne güzel senin bat ın yakınmış. benim ta 22 ağustos ve benim adetim yarın bitiyor:)))) yani daha çalışmaya bile başlamadıkinşaallah olur bu ay hayırlısıyla. kaç aydır istiyordunuz?

4 ay oldu eğer şimdi eğer 8 de de hasta olursam 5 ay olucak sen kaç aydır istiyorsun canım allahım yüzümüze baksın bu mübarek günlerde :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…