Bu aydan umudu kesip ağustosu bekleyenler

meryem ben birde meryem suresi okuyorum. belki kızım olursa adını meryem koyarım. :) sen kaç yıllık evlisin. ne zamandır istiyorsun ve kaç yaşındasın

meryem ben birde meryem suresi okuyorum. belki kızım olursa adını meryem koyarım. :) sen kaç yıllık evlisin. ne zamandır istiyorsun ve kaç yaşındasın

:) 10 aylık evliyim ben 6 aydır istiyoruz 22 yaşındayım eşim benden daha çok istiyo o girdi zaten aklıma.yoksa ben kpss ye hazırlanıyorum pek düşünmezdim sanırım.

28 yaşındaım ve 9 aylık evliyiz.işte kanda daha garanti oluyor diye öyle olur ilk defa oldu zaten bida bunları yaşamam ders oldu banada:)zaten ben ilk evlendgmz zamanlarda doktora gtmiştim hormon testi,iç dış muayene falan oldum bi problem görunmedi umarım eşimde de yoktur.kısa zamanda olur fazla beklemek istemıyoruz çünkü planlarımız var.

ben de bılmıyordum adını bıle ama maalesef yasayınca ogrendım.ama sukredıyorum yıne de kurtaja falan gerek kalmadan kendılıgınden oldu dıye.cok aglamıstım once sonra hayırlısı dedım napalım.ben de bu aydan umutluyum bakalım ıns hayırlısı ıle gelır bebıslerımız:)

5 ağustos hesaba göre ovülasyon dönemim.Ama kendimi kontrol edicem nettekilere güvenilmez sonuçta belirtilerimi takip edip ona göre ilişkide bulunucam.Kızlar ovülasyon döneminde ağır kaldırmayın benim en büyük hatam o oldu koltuk yatak ne varsa çektim temizledim altlarını sonuç negatif ayaklarınızıda sıcak tutun malum yaz cıbıl cıbıl dolaşıos :)

maalesef bende temizlik yapcam ama mecbur

batı gelip test falan yapan var mı?????????***

canım hakikaten dediğine geldim.. bu aydan umut kesildi.. ağustosa bağladım bak yenidennn, yine topiğindeyiimm :)
hayırlısı bakalım..

aseeeem yakaladım senii:)))
Topik fena değilmiş...arada bende takılayım
Bugün oruç tutacaktım yine nasip olmadı canım yaa..adetim çok uzadı bu ay..hayırlısı..

aseeeem yakaladım senii:)))
Topik fena değilmiş...arada bende takılayım
Bugün oruç tutacaktım yine nasip olmadı canım yaa..adetim çok uzadı bu ay..hayırlısı..

oyy canımın içiii... ağustoscu değilmisin, takıl tabikiii :)
gel yanımaa otur canım
hoşgeldinnn.. bak temmuzcuyduk ama olmadı..konu sahibi sevgili arkaşımın dediğine geldim yine, ağustosa kaldık..
bitsinde adet, tutarsın canım Allah'ın izniyle..
düzenimiz bozuldu heralde, benimde uzun sürüyor .. hadi hayırlısıı

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bu ay ümidi kesenlerdenim. pazar günü adet olmam gerekiyor. ama ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. ümidimi kestim yani. diğer ay keçiboynuzu kürüyle bal tarçın çörekotunu yapacağım. ne olur bana dua edin hayırlısıyla olsun çocuğumuz. canım baya sıkkın. sizden birazda moral istiyorum(

a.selam bitanem sen nerdeysen bende ordayım...hoşbulduk...olsun canım hayırlısı olsun..Bu ay ikimizde hamile kalacağız inş. devre:)))

Merhaba Kızlar,

beni de alın aranıza Bat 15 Ağustos.

beyazlım busem ne oldu sizin durumlar????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…