Bu aydan umudu kesip ağustosu bekleyenler

yok bacım ya hastane falan değil özele gideceğim izmirde

neyse be kaçar kızlar dua edin benim için inşş iyi haberler duyarım allahım hepimize hayırlar nasip etsin

öptmm

amin amin. hadi ahyırlısı ile git. haberlerini bekliyoruz.

daha çok olmamış ya. anca olur. yaş kaç

Ne bilim bana uzun geliyor.

Yaş 30

Kusura bakma bir yandan çalışıyorum ondan gecikiyorum yazmakta.

yok bacım ya hastane falan değil özele gideceğim izmirde

neyse be kaçar kızlar dua edin benim için inşş iyi haberler duyarım allahım hepimize hayırlar nasip etsin

öptmm

HAdi hayırlısı olsun. Güzel haberlerle gel.

amin amin. hadi ahyırlısı ile git. haberlerini bekliyoruz.
geldim canımmm
bidaha ki ay allah nasip ederse ilk aşılamam yapılacak rabbim inşş ilk deneme de bebeğimi bana bağışlar allahım sen çok büyüksün
Ne bilim bana uzun geliyor.

Yaş 30

Kusura bakma bir yandan çalışıyorum ondan gecikiyorum yazmakta.

HAdi hayırlısı olsun. Güzel haberlerle gel.

sağol canım hepimiz için hayırlı olsun

hayırlısıyla canım. benim adetime hala var ama içimdeki umut gitmedi nedense. kan testim çok düşüktü üstelik. 0.70. hasta olana kadar umudum var gene :)

hayırlısıyla canım. benim adetime hala var ama içimdeki umut gitmedi nedense. kan testim çok düşüktü üstelik. 0.70. hasta olana kadar umudum var gene :)

sağol bitanem kısmetten öte yok demek ki rabbim böyle nasip ettiyse böyle olsun ben razıyım

ne kadar tuhaf dimi canım ben daha bi kaç gün öncesine kadar adetim gelmesin diyodum şimdi ise gelsin diye bekliyorum hayat ne kadar tuhaff :44:

inşş canım umutların hiç bitmez

ya bende gelsin istiyorum aslında. yani hamile değilsem gelsin ki testlerimi falan bir an önce yapayım. ben hep geç oluyorum zaten. 35 gün falan sürüyordu önceden. sonra 30 gün olmaya başlamıştı. geç olunca döllenme sansı da daha az bence. başkaları yılda 12 kez döllenme imkanı elde ederken benim adetim geç olduğu için 10 kez falan şansım oluyor bence :)

neyse. ya bugün 30. gün. adetime var aslında. hamile değilim ama hasta olmadan insan umudunu tüketmiyor. kan testinde düşük çıkıp sonradan hamile olanları öğrenince gene umutlandım. benimki de öle olsa keşke

midem bulanıyor birde. o umut ettiriyor bana. gerçi daha öncedende 3 ay mide bulantısı çekmiştim. doktor idrar yolları iltihabından demişti.

boşa mide bulantısı çekiom ya. hamile olsamda öle çeksem bari :)

aynen canım umut dünyası işte

bu ay nedense çok içlendim dün ağladım falan. önceden de üzülüyordum ama bu kadar olmamıştı hiç. ve hiç bu kadar sabırsızlanıp umut etmemiştim. çevremdeki hamilelerin etkisinden galiba. hatta kadınlar kulübünü bile kapadım dün. kimseyle konuşmicam dedim. etkileniorum ya.

aynen canım umut dünyası işte

bazen insan kendini psikolojikman hamile sanarmış ya canım belki de öyledir sen yine de çok kaptırma kendini canım

gecikmeyi beklemeden test yaptırmamak lazım aslında. sabredemiyo ki insan. ayın 9 undan önce herhangi bir test yapmamam lazımdı aslında.

Bende bugün artık regl olurum karnım davul gibi oldu pantlonların sıkmaya midem arımaya başladı.

bende alet edavat hazır bekliorum. daha gelmedi. ama anca gelir. bir iki güne gelir. keşke beni yanıltsa.
,
kan testinin sonucunu almaya eşimi yollamıştım. hemen telde sordum negatif demişti. pozitif çıksada bana negatif deyip bebek eşyası alıp gelcekmiş süpriz yapıp. keşke öle olsaydı ya. önce üzülseydim sonra sevinseydim. keşke hala beni şaşırtcak bişi olsa. herşeyin hayırlısı ama bu ay çok taktım ya

Herşeyde bir hayır varmış böyle olmasının dahayrı vardır. Yaş kaç, ne zamandır deniyordunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…