yok bacım ya hastane falan değil özele gideceğim izmirde
neyse be kaçar kızlar dua edin benim için inşş iyi haberler duyarım allahım hepimize hayırlar nasip etsin
öptmm
daha çok olmamış ya. anca olur. yaş kaç
yok bacım ya hastane falan değil özele gideceğim izmirde
neyse be kaçar kızlar dua edin benim için inşş iyi haberler duyarım allahım hepimize hayırlar nasip etsin
öptmm
geldim canımmmamin amin. hadi ahyırlısı ile git. haberlerini bekliyoruz.
Ne bilim bana uzun geliyor.
Yaş 30
Kusura bakma bir yandan çalışıyorum ondan gecikiyorum yazmakta.
HAdi hayırlısı olsun. Güzel haberlerle gel.
geldim canımmm
bidaha ki ay allah nasip ederse ilk aşılamam yapılacakrabbim inşş ilk deneme de bebeğimi bana bağışlar allahım sen çok büyüksün
sağol canım hepimiz için hayırlı olsun
hayırlısıyla canım. benim adetime hala var ama içimdeki umut gitmedi nedense. kan testim çok düşüktü üstelik. 0.70. hasta olana kadar umudum var gene :)
sağol bitanem kısmetten öte yok demek ki rabbim böyle nasip ettiyse böyle olsun ben razıyım
ne kadar tuhaf dimi canım ben daha bi kaç gün öncesine kadar adetim gelmesin diyodumşimdi ise gelsin diye bekliyorum hayat ne kadar tuhaff :44:
inşş canım umutların hiç bitmez
aynen canım umut dünyası işte
ya bende gelsin istiyorum aslında. yani hamile değilsem gelsin ki testlerimi falan bir an önce yapayım. ben hep geç oluyorum zaten. 35 gün falan sürüyordu önceden. sonra 30 gün olmaya başlamıştı. geç olunca döllenme sansı da daha az bence. başkaları yılda 12 kez döllenme imkanı elde ederken benim adetim geç olduğu için 10 kez falan şansım oluyor bence :)
neyse. ya bugün 30. gün. adetime var aslında. hamile değilim ama hasta olmadan insan umudunu tüketmiyor. kan testinde düşük çıkıp sonradan hamile olanları öğrenince gene umutlandım. benimki de öle olsa keşke
midem bulanıyor birde. o umut ettiriyor bana. gerçi daha öncedende 3 ay mide bulantısı çekmiştim. doktor idrar yolları iltihabından demişti.
boşa mide bulantısı çekiom ya. hamile olsamda öle çeksem bari :)
geldim canımmm
bidaha ki ay allah nasip ederse ilk aşılamam yapılacakrabbim inşş ilk deneme de bebeğimi bana bağışlar allahım sen çok büyüksün
sağol canım hepimiz için hayırlı olsun
Amin inşallah bebişini biraz evvel alırsın kucağına
Darısı hepimizin başına
Bende bugün artık regl olurum karnım davul gibi oldu pantlonların sıkmaya midem arımaya başladı.
Bu topikte 3 kişiyiz galiba öyle değil mi?
Herşeyde bir hayır varmış böyle olmasının dahayrı vardır. Yaş kaç, ne zamandır deniyordunuz?
bende alet edavat hazır bekliorum. daha gelmedi. ama anca gelir. bir iki güne gelir. keşke beni yanıltsa.
,
kan testinin sonucunu almaya eşimi yollamıştım. hemen telde sordum negatif demişti. pozitif çıksada bana negatif deyip bebek eşyası alıp gelcekmiş süpriz yapıp. keşke öle olsaydı ya. önce üzülseydim sonra sevinseydim. keşke hala beni şaşırtcak bişi olsa. herşeyin hayırlısı ama bu ay çok taktım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?