Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayy alsın o zamann inşallah vardır canımm
Yapınca mutlaka attt
Bende az önce ovulasyon yaptım

Diğer testleri kaldırdım artık bugünü saymazsam 4 gün kaldı çünkü bi tek pik olan testimi bıraktım
Düne göre bugün daha koyu olmuş sanki

Eklentiler

• 20200615_115703.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 36
  • 20200615_115725.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 40
Ya onun için gosteriyor diyorlar da belki bthgc artmaya baslamamıstır daha yerlesme 6 ile 12 gün sürüyor ya
Yerlesme den sonra baslıyor muş beta artışı

Yaaa inşallah sende var gibi duruyor canım. Hadi inşallah. Kuzum köyde bulması zor testi mecbur yarın yapacağım artık. Evet koyulaşmış gerçekten de

Neredeyse pik olmuş

Allahım inşallah vardırr bu ay hrpimiz gebe haberini alalım inşallah ❤❤❤

Yaaa inşallah sende var gibi duruyor canım. Hadi inşallah. Kuzum köyde bulması zor testi mecbur yarın yapacağım artık. Evet koyulaşmış gerçekten de

Sabır canım sabreden derviş muradına ermiş inşallah yarın iki çizgiyi görürsünn

2 gün önce yumurtlamam vardı o günden beri bel ve kasık ağrısı beni bitirdi bir de halsizim. Klima çarptı sanırım çünkü bu kadar kısa zamanda belirti yaşayamam kendi kendime triplere girdim daha reglim 29 unda

Yo valla olabilir döllenme de hissedilir dıyorlar

Merhaba kızlar. 8 aylık evliyim bende. Bat 21 ama 7 sinde kasıklarımda ağrı olmuştu ve yumurtlama oluyo diye o günü değerlendirdik. Ben öyle ovulasyon testi felan hiç kullanmadım kasık ağrılarımdan yumurtlama olduğunu anlıyorum. Mart ayında düşük yaptım bu ay vücudum kendini toparlayabildi düşükten sonra yumurtlama günlerinde kasık ağrısı hissedemedim bu ay oldu işte 6 gün var reglime umutluyum ama bakalım İnşAllah vardır

Aynen canım bende kurtajdan sonra hiç bir şey hissetmez oldum
Ama bu ay herseyi hissettim hayırlı haberler al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…