- 2 Haziran 2020
- 58
- 40
- 3
Evde test varsa mümkün olmayabiliyor yalnız.Evet adet olacak zamanda yumurtlama oldu çok şaşırıyorum tembel galiba benimkiler :) 17 gün beklicem eğer olmazsam test yapıcam söz verdim kendime :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde test varsa mümkün olmayabiliyor yalnız.Evet adet olacak zamanda yumurtlama oldu çok şaşırıyorum tembel galiba benimkiler :) 17 gün beklicem eğer olmazsam test yapıcam söz verdim kendime :)
Ben testlerinde çizgi göremiyorum resimden olabilir. Ama nedense bana da sen hamilesin gibi geliyor canımAy ağzından bal damlıyo inşallah canım bende öyle hissediyorum ümidim var ama olırsam da üzülmem hayırlısını istiyorum çünküonun adı şimdilik çilek teyzelerii
![]()
İradem sıfır evde de 4 tane test var bakalım kim kazanacak :)Evde test varsa mümkün olmayabiliyor yalnız.4 tane test harcadığımdan. İradeliysen ne güzel. İnşallah olur da erken veya geç öğrenmek tek dert olsun
Eee
Eee bir daha yap sana kuzum![]()
Daha da net olfu canım minik baya minik ondan bu kadar silikAllahım saglıklı gebelik nasip etsin insallah
Kuzum ikinci çizgin patlamış gitmiş. Hayırlı olsun.Evet kızlar pozitif enerjii
hamileyimm hamilesinn hamileyizz
Sloganımız bu olsun![]()
Canım yarın sabah yada çarşamba sabahı düşünüyırum bugün ovulasyon yaparım yine![]()
Canım günaydın sende durumlar nasılBirde belirtiler adet belirtilerine benziyor unutma
Her an hersey olabiliryarın 12 gun yapsan cıkar bence hamilelik
İnşallah canımm bu sefer yanıltmaz inşallahKuzum ikinci çizgin patlamış gitmiş. Hayırlı olsun.![]()
İnşallah canım. Canım benim göğüslerimn üzerine yatamıyorum artık çok acıyor. Ve dün koltuk altım öyle acıdı ki ağrı yaptı sabaha kadar. Gebelik le alakasi yoktur dimi bununİnşallah canımm bu sefer yanıltmaz inşallah![]()
İnşallah canım. Canım benim göğüslerimn üzerine yatamıyorum artık çok acıyor. Ve dün koltuk altım öyle acıdı ki ağrı yaptı sabaha kadar. Gebelik le alakasi yoktur dimi bunun
Kaynanamda olmasam şimdi bin tane yapmıştım test. Eşime diyorum ki bugün gidelim yarını beklemeyelim. Oda diyor ki tamam sana test bulacağım bugün yeterki sus gidelim deme diyor. Tabi annesinin evi ha ha ha. Şaşırdım mı tabiki hayırOlabilir canım hatta burda mıydı biri diyordu ki koltuk ağrısı erkek bebeğe işaretmiş![]()
Aslında daha tam değil gibi. Aynı koyulukta ve ya daha koyu olması gerekiyor T çizgisinin. Akşama doğru uygun şekilde tekrarlarsan belki görebilirsin. Uzman da sayılmam da bildiklerim kadarıylaMerhaba rica etsem ovulasyon testı yorum alabılır mıyım resimde üstte olan test dun sabah altta kı az önce den test ve dun cok silik dıe bırlıktelık yasadık ve bugun kı testı gorunce uzuldumdeğerlendirdiğim için
Aslında daha tam değil gibi. Aynı koyulukta ve ya daha koyu olması gerekiyor T çizgisinin. Akşama doğru uygun şekilde tekrarlarsan belki görebilirsin. Uzman da sayılmam da bildiklerim kadarıyla![]()
Canım tam koyulaşma olmamış test yapmaya devam et bi kaç güne pik görürsün inşallahMerhaba rica etsem ovulasyon testı yorum alabılır mıyım resimde üstte olan test dun sabah altta kı az önce den test ve dun cok silik dıe bırlıktelık yasadık ve bugun kı testı gorunce uzuldumdeğerlendirdiğim için
Benim sadece goguslerim acıyor bukadar canım ozellikle sabahları uyandugum da tasıyamıyorum hep SankiCanım günaydın sende durumlar nasıl