Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu lafları duyunca kıçınızla gülmek varken dert mi ediniyorsunuz.Bakın dost tavsiyesi bu kadar erkeklere para yedirme sevdanız varsa bu çarpık adam yerine bu işi parayla yapan yakışıklı cocuklar var,beraber yiyin için gezin .En azından gözünüz gönlünüz açılır.Leş kokulu cimri adamı çekmekten iyidir....hakaret dolu bile olsa yorumlarınız için teşekkür ederim.
ama ben zaten yaptıklarını çok farkındayım. sadece su an haklıyken evden gittiğim için haksız durumuna düşmek beni suçlu hissettiriyor.
çünkü sürekli evden gidiyıor bu kadınla yuva mı kurulur lafları duyuyorum.
evlenmeden boşanacağınız belli bu zorlama niye???Kızlar selam herkese;
Lütfen beni yargılamadan ve empati kurarak yanımda olun
Daha önce açmış olduğum bir başlık vardı. belki hatırlayanlar vardır. hepimizin doğru kişi olmadığında hemfikir olduğumuz ve nişan attığım adam 5 ay sonra geri döndü.
Uzunca bir karar verme aşamasından sonra tekrar denemeye karar verdim.
Öncesinde şikayet ettiğim tüm konular çözülmüştü falan bu sefer bambaşka konular geldi.
En büyük olaylardan biri;
Bozcaadaya gittik. ve ben kredi kartımı ona verdim. buradan da harca herşey çok pahalı sadece sana yüklenmeyelim dedim. tamam dedi. ama Bismillah arabaya bindik depo full lendi. feribota bindik benim kartımla ödendi. sonra otel nakit ödeme alıyormuş nakitin var mı dedi yok dedim. oteli ödedi. sonra öğle yemeğine gittik ilk gün çat benim kartımla ödendi. 3 gün kaldık. akşam yemeklerini ortak ödedik. son akşam 5500 TL hesap geldi. benden 3 hanfendiden 2,5 çekin dedi. dedim ki bi anda hayır lütfen 2 çekin dedim. bakın çekmeyin de demedim. garsonun yanında kıyamet koptu. sen 500 tl nin hesabını yapıyorsun diye. dedim ki dalga mı geçiyorsun napmaya çalışıyorsun. seni denedim dedi bana! dönünce patlamanı bekliyordum erken davrandın dedi. bak ben herşeyi not alıyorum diyip telefonunun not kısmını gösterdi. kim ne harcamış yazıyorum dedi. ben şoka girmişken bir de bana borcun var zaten dedi. geberene kadar ağlamış olabilirim o gece. bu arada çok içtiği için yattu uyudu. ertesi gün yola çıktık ve bana neyin tribini atıyorsun dedi. dedim şaka mı yapıyorsun dün dediklerini farkında mısın hatırlamıyor musun heralde pişmansındır dedim yooo dediklerimi hatırlıyorum ve arkasındayım dedi. o an arabadan atlamak istedim .
Bu olayın üzerinden 5 gün geçti beni aramadı. yine ben msj attım konusalım diye ve bi şekilde barıştık.
Bu olayın üzerinden 1 ay kadar geçtikten sonra ailesi ile beraber tatile gittik. döndük sorunsuz geçti. sonrasında bir kavga esnasına bana bak benim para harcadıgım tatilde ne kadar eğlendin ama dedi. hop yine girdik birbirimize. ama barışıldı yeniden tabi .
Son ayrılık konumuz ise;
Ben buna defalarca çok alkol alma dur dediğimde durmasını istedim. En son da da dedim ki bir daha bu duruma düşersen olduğum yerden gideceğim. o da dikkat edeceğim dedi. neyse ben bir süre sadece hafta sonları bunda kalmaya başladım. 15 gün önce genç aile tayfası varken evde bir yemek masasında bu yine bkunu çıkardı 3 kez güzellikle uyardım ama içmeye devam etti. ki alkol sonrası bazı zamanlarda negatif olduğunu bildiğim için dur dedim. ben sana söylemiştim ben gidiyorum dedim ve gittim. ve tabiki beni yine günlerce aramadı. ve ben yine msj attım konusalım diye . İşim var yazdı bana . bu bana korkunç bir duvar gibi ve bitirmek istiyormuş gibi geldi. evet işin olabilir ama insan demezmi sonra konusalım su an müsait değilim vs gibi. bende öyle mi tamam artık yeter bitti dedim ve ufak tefek eşyalarım vardı onları almaya gittim aldım ve çıktım.
aslında bu verdiğim tepkide, hem beni dinlemediği için kendimi değersiz hissetmem hemde altında yatan bir sürü sebep vardı;
mesela bir evlilik sürecindeyiz ve sürekli birşeylerden kaçıyor gibi geliyor bana.
bana düğün istiyorsan sende ortaya bişeyler koy beraber yapalım ben ailemden birşey istemiyorum diyor
ama ailesi onun ağzının içine bakıyor birşeyler yapmak için
ev bakıyoruz kira nasıl ödenir nasıl yapılır vs sürekli düşünüyor ki ben kiranın yarısını ödeyeceğim dediğim halde
ama sonunda ne oldu biliyor musunuz??
daha önceleri beraber yasıyorduk ve ben bir çok kavga da evi terkettim. şimdi etrafına diyormuş ki bakın yine gitti bu kadınla evlilik olmaz herşeyde evden gidiyor vs diye beni suçluyor. ve işin kötüsü bende kendimi suçluyorum...hiç neden gittiğim konusulmuyor zamanında da konusulmadı. hep evden gitmelerimle suçlandım.
bu suçluluk duygusu beni bitiriyor su an.
su an tamamen bitti ve bu duygudan acil nasıl kurtulacağım...
ŞÖYLE BÜYÜK BÜYÜK KIZIM SEN... YAZASI GELİYOR İNSANIN Bİ DE BENİ YARGILAMAYIN DEMEZ Mİ? SEN KENDİNİ HİÇ Mİ SEVMİYORSUN? ADAM İÇİNDE KALANLARIN ÖCÜNÜ ALMAK İÇİN DÖNMÜŞ SEN SEVİYOR FALAN MI SANDINKızlar selam herkese;
Lütfen beni yargılamadan ve empati kurarak yanımda olun
Daha önce açmış olduğum bir başlık vardı. belki hatırlayanlar vardır. hepimizin doğru kişi olmadığında hemfikir olduğumuz ve nişan attığım adam 5 ay sonra geri döndü.
Uzunca bir karar verme aşamasından sonra tekrar denemeye karar verdim.
Öncesinde şikayet ettiğim tüm konular çözülmüştü falan bu sefer bambaşka konular geldi.
En büyük olaylardan biri;
Bozcaadaya gittik. ve ben kredi kartımı ona verdim. buradan da harca herşey çok pahalı sadece sana yüklenmeyelim dedim. tamam dedi. ama Bismillah arabaya bindik depo full lendi. feribota bindik benim kartımla ödendi. sonra otel nakit ödeme alıyormuş nakitin var mı dedi yok dedim. oteli ödedi. sonra öğle yemeğine gittik ilk gün çat benim kartımla ödendi. 3 gün kaldık. akşam yemeklerini ortak ödedik. son akşam 5500 TL hesap geldi. benden 3 hanfendiden 2,5 çekin dedi. dedim ki bi anda hayır lütfen 2 çekin dedim. bakın çekmeyin de demedim. garsonun yanında kıyamet koptu. sen 500 tl nin hesabını yapıyorsun diye. dedim ki dalga mı geçiyorsun napmaya çalışıyorsun. seni denedim dedi bana! dönünce patlamanı bekliyordum erken davrandın dedi. bak ben herşeyi not alıyorum diyip telefonunun not kısmını gösterdi. kim ne harcamış yazıyorum dedi. ben şoka girmişken bir de bana borcun var zaten dedi. geberene kadar ağlamış olabilirim o gece. bu arada çok içtiği için yattu uyudu. ertesi gün yola çıktık ve bana neyin tribini atıyorsun dedi. dedim şaka mı yapıyorsun dün dediklerini farkında mısın hatırlamıyor musun heralde pişmansındır dedim yooo dediklerimi hatırlıyorum ve arkasındayım dedi. o an arabadan atlamak istedim .
Bu olayın üzerinden 5 gün geçti beni aramadı. yine ben msj attım konusalım diye ve bi şekilde barıştık.
Bu olayın üzerinden 1 ay kadar geçtikten sonra ailesi ile beraber tatile gittik. döndük sorunsuz geçti. sonrasında bir kavga esnasına bana bak benim para harcadıgım tatilde ne kadar eğlendin ama dedi. hop yine girdik birbirimize. ama barışıldı yeniden tabi .
Son ayrılık konumuz ise;
Ben buna defalarca çok alkol alma dur dediğimde durmasını istedim. En son da da dedim ki bir daha bu duruma düşersen olduğum yerden gideceğim. o da dikkat edeceğim dedi. neyse ben bir süre sadece hafta sonları bunda kalmaya başladım. 15 gün önce genç aile tayfası varken evde bir yemek masasında bu yine bkunu çıkardı 3 kez güzellikle uyardım ama içmeye devam etti. ki alkol sonrası bazı zamanlarda negatif olduğunu bildiğim için dur dedim. ben sana söylemiştim ben gidiyorum dedim ve gittim. ve tabiki beni yine günlerce aramadı. ve ben yine msj attım konusalım diye . İşim var yazdı bana . bu bana korkunç bir duvar gibi ve bitirmek istiyormuş gibi geldi. evet işin olabilir ama insan demezmi sonra konusalım su an müsait değilim vs gibi. bende öyle mi tamam artık yeter bitti dedim ve ufak tefek eşyalarım vardı onları almaya gittim aldım ve çıktım.
aslında bu verdiğim tepkide, hem beni dinlemediği için kendimi değersiz hissetmem hemde altında yatan bir sürü sebep vardı;
mesela bir evlilik sürecindeyiz ve sürekli birşeylerden kaçıyor gibi geliyor bana.
bana düğün istiyorsan sende ortaya bişeyler koy beraber yapalım ben ailemden birşey istemiyorum diyor
ama ailesi onun ağzının içine bakıyor birşeyler yapmak için
ev bakıyoruz kira nasıl ödenir nasıl yapılır vs sürekli düşünüyor ki ben kiranın yarısını ödeyeceğim dediğim halde
ama sonunda ne oldu biliyor musunuz??
daha önceleri beraber yasıyorduk ve ben bir çok kavga da evi terkettim. şimdi etrafına diyormuş ki bakın yine gitti bu kadınla evlilik olmaz herşeyde evden gidiyor vs diye beni suçluyor. ve işin kötüsü bende kendimi suçluyorum...hiç neden gittiğim konusulmuyor zamanında da konusulmadı. hep evden gitmelerimle suçlandım.
bu suçluluk duygusu beni bitiriyor su an.
su an tamamen bitti ve bu duygudan acil nasıl kurtulacağım...
ki zaten yapmış:)bana bak benim para harcadıgım tatilde ne kadar eğlendin ama dedi
Milleti delirttin çünkü. Buna sevinmen gerekir hanımlar ne kadar iyiliğimi düşünüyor ki benim deccal sevgilime bilendiler, gözümü açmak istiyorlar diye ama senin aradığın yapıcı eleştirici değil teselli. Onu da ilk konuda yeteri kadar yapmış insanlar. Bir hatayı bir kez yaparsan hata oluyor ama ikinci yapışın seçim. Bu adama geri dönmüşsün bile bile lades demişsin ve yine diyeceksin. Akıllanmaya niyeti olan kadın o miras olayından sonra daha bununla barışıp bu kadar olaylar kavgalar yaşamazdı. Bile bile devam eden teselli edilmez. Hayırlı olsun denir.çok acımasız yorumlar okuyorum ya. yapmayın kızlardaha yapıcı olamaz mıyız. anlıyorum durum dışardan bakıldığında açık yoruma çok müsait ama amacım derdimi dökmekti bir de sizden azar yemek değil
((
peki sen ne istiyorsun? daha doğrusu nasıl hissediyorsun?çok acımasız yorumlar okuyorum ya. yapmayın kızlardaha yapıcı olamaz mıyız. anlıyorum durum dışardan bakıldığında açık yoruma çok müsait ama amacım derdimi dökmekti bir de sizden azar yemek değil
((
bir an önce kendimi toparlamak bu girdabın içerisinden çıkmak kendimi suçlamayı bırakmak istiyorumpeki sen ne istiyorsun? daha doğrusu nasıl hissediyorsun?
Ne yazmamizi istiyorsun?çok acımasız yorumlar okuyorum ya. yapmayın kızlardaha yapıcı olamaz mıyız. anlıyorum durum dışardan bakıldığında açık yoruma çok müsait ama amacım derdimi dökmekti bir de sizden azar yemek değil
((
peki sence neden sürekli bu girdabın içerisinde buluyorsun kendini? öncelikle herif para muhabbeti yapıyor bu ilk oturuşta bile fark edilip "normal" bir bireyin asla tekrar görüşmeyeceği türde bi insan olduğunu anlıyoruz hadi hoşlandın hayat müşterektir dedin sen de ödemek istedin bunlar zaten olağan şeyler ve olması gereken ama herif daima senin daha fazla ödemen gerektiğini ona "borcun" olduğunu söylüyor bu ne alaka mesela? senin bu yaptığın alışkanlıksa bile saplantı halini almış diyebiliriz bu histen kurtulman lazım sen suçlu değilsin evden gidene değil evden kaçırana bakacaksın her zamanbir an önce kendimi toparlamak bu girdabın içerisinden çıkmak kendimi suçlamayı bırakmak istiyorum
nasıl hissettiğime gelince ziyadesiyle değersiz
Böylelerini adam terk ediyor en sonunda. Bu ilişkide de aynısı olmuş aslında ama kadın hep arayıp ikna etmiş.Daha önce yazmıştım size. Sizi anlıyorum, daha beterlerini yaşadım ama anlamadığım şey bu kadar şikayet edip de eyleme geçememek. Yani ya "ben de böyleyim, ilişkimden kopamıyorum, bu adamdan ayrı yaşamam mümkün değil" deyip kabul edip böyle gideceksiniz ya da şu sorgulamaları yapıp "evet ya, ben bunu hak etmiyorum, yeter artık" deyip aşk acısı çekmeyi göze alıp iyileşeceksiniz.
Siz sanırım bi anlık patlamayla sadece içinizi döküp dertleşmek sonrasında da aynı döngüyü devam ettirmek istiyorsunuz. E tamam o zaman , bırakın, kendi içinizde savaşıp durmayın. Demek ki hazır değilsiniz onsuz bir hayata. Evlenin , bi de öyle yıpranın iyice. Ama bence çocuk yapmayın. Sonra zaten sonu boşanma bu ilişkinin.