- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
- Konu Sahibi gelecekzaman66
Ailelerin tanışma olayından önce bu ayrılık sebebi biliniyor muydu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadinlar cogu zaman erkeklere kiyasla daha duygusal olduklarindan, ofkeden, ilgisizlikten, ilgi gormek istediklerinden, yada kiskancliktan bitti diyiveriyor. Aslinda bitmesini istemedigi halde. Cogu erkek boyle bir blof yapmiyor. Seven adam asla gitmiyor. Bir erkek istemiyorum diyorsa, soyledigi her bahane bir yana, sevmediginden istemiyordur
Bazen yuzyuze gelip soylemek cok zor geliyor; iliskiden umidin kalmamis, bitirmeyi kafana koymuşsun ve gecip karşısında bi seyler soylemeye, huzursuz olmaya, gerginlik yasamaya mecal bulamiyorsun..
Bana yuzyuze gelince aranız duzelir diye dusunuyorsunuz gibi geldi, bu yuzden gorusmek istiyorsunuz sanki?
Pesine dusup ustune gittikce ters tepecek bence..Evet malesef son cümlede dediğiniz gibi
Yüzyüze görüşüp bitirmeye layık görmemek diye bir şey yok bence ortada.
Benim 7 sene fırtınalı bir aşk 3 sene fırtınalı bir ilişki yaşadığım evlenmeyi düşündüğüm adam doğum günümde yapacağımız yurt dışı gezisine bir gün kala mesajla terk etmişti beni. Engellemişti. Şirketini basmıştım yüzleşmek için ama şimdi olsa yapmam. Eninde sonunda bitecekse eğer bu şekilde bitirmesi sadece korktuğunu gösterir. Herkes cesur değil. Ya da yüzyüzeyken bir türlü ayrılamıyormuşsunuz, siz de söylediniz; artık bitirebilmek için böyle yapmıştır. Ayrılığın sevgi saygı çerçevesinde olanı pek olmuyor zaten. Kendinizi değersiz hissetmeyin, önünüze bakın.
7 sene ya insaf böyle adamlar olmasın
Bu yorumları gördükçe biraz daha rahatladım en azından saygı içersinde bitti ama görmek isterdim onu birkez daha
Sevgili konu sahibesi erkeklerin cogu cok tabansiz
Ben ayrilmak istiyorum dahi diyemiyor, aramiyor sormuyor sen baskasiyla basiyorsun sen ayriliyorsun. Adamlar o kadar tabansiz ki ayrilma eylemini gerceklestiren kisi olma sorumlulugunu dahi cekemiyor. Ne beklersin bu durumda sen? Seninki yine iyi zahmet edip mesaj yazmis!
İlginç. Geçerli bir sebep yüzünden bitirmek istediğini söylemişsiniz bu daha mühim. Yüz yüze gelemeyecek kadar mı geçerli demek?
Bilemedim vedanın şeklini mühim mi değil mi?
Belkide tamamıyla fedakarsız kalmayı tercih etti. Hem kendi hem sizin için. Veda etmekte onu ve seni zora sokacağı için.
Belkide bu yaptığı fedakarlık.
Bilemeyiz ki.
Buna kesin bir tanı koyamıyorum suçlayamıyorum iki tarafıda,haklı da bulmuyorum.
Bahane değilde aslında ikimizden birinin fedakarlık yapması gerekiyodu olmadı ama
Sizinle ayni durumda olup, rahatlikla fedakarlikta bulunmus bir suru cift var. neyse zamanla yasayip goreceksiniz nasil olsa