Bu ayrılık şekli doğru mudur ?

Ailelerin tanışma olayından önce bu ayrılık sebebi biliniyor muydu?

Kadinlar cogu zaman erkeklere kiyasla daha duygusal olduklarindan, ofkeden, ilgisizlikten, ilgi gormek istediklerinden, yada kiskancliktan bitti diyiveriyor. Aslinda bitmesini istemedigi halde. Cogu erkek boyle bir blof yapmiyor. Seven adam asla gitmiyor. Bir erkek istemiyorum diyorsa, soyledigi her bahane bir yana, sevmediginden istemiyordur

Bahane değilde aslında ikimizden birinin fedakarlık yapması gerekiyodu olmadı ama

Bazen yuzyuze gelip soylemek cok zor geliyor; iliskiden umidin kalmamis, bitirmeyi kafana koymuşsun ve gecip karşısında bi seyler soylemeye, huzursuz olmaya, gerginlik yasamaya mecal bulamiyorsun..
Bana yuzyuze gelince aranız duzelir diye dusunuyorsunuz gibi geldi, bu yuzden gorusmek istiyorsunuz sanki?

Evet malesef son cümlede dediğiniz gibi

Yüzyüze görüşüp bitirmeye layık görmemek diye bir şey yok bence ortada.

Benim 7 sene fırtınalı bir aşk 3 sene fırtınalı bir ilişki yaşadığım evlenmeyi düşündüğüm adam doğum günümde yapacağımız yurt dışı gezisine bir gün kala mesajla terk etmişti beni. Engellemişti. Şirketini basmıştım yüzleşmek için ama şimdi olsa yapmam. Eninde sonunda bitecekse eğer bu şekilde bitirmesi sadece korktuğunu gösterir. Herkes cesur değil. Ya da yüzyüzeyken bir türlü ayrılamıyormuşsunuz, siz de söylediniz; artık bitirebilmek için böyle yapmıştır. Ayrılığın sevgi saygı çerçevesinde olanı pek olmuyor zaten. Kendinizi değersiz hissetmeyin, önünüze bakın.

7 sene ya insaf böyle adamlar olmasın

Bu yorumları gördükçe biraz daha rahatladım en azından saygı içersinde bitti ama görmek isterdim onu birkez daha

7 sene ya insaf böyle adamlar olmasın

Bu yorumları gördükçe biraz daha rahatladım en azından saygı içersinde bitti ama görmek isterdim onu birkez daha

Genç kardeşim merhabalar, yazdıklarını okudum da mutsuzluğunu anlayabiliyorum, Erkek yada kadın diye genellemek pek doğru olmuyor bence.

Sana söyleyebileceğim iki önemli şey var;
1-sen bu kişiyi seviyormusun 2-onun seni sevdiğine inanıyormusun? (bu ancak yaptıklarından sana yansıttığı asıl niyetinden belli olur ancak sadece sözle değil yani.) Örneğin kalbini kırmış olsa bile asıl niyetinin bu olmadığını sana söyledimi hiç? Bu iki sorumdan herhangi birine olumsuz cevap alıyorsan , bu ilişkinin iyi bir gelecek çizmiyor bence. Diğer taraftan ikisine de olumlu cevap verebiliyorsan ve hala onu görmek istiyorsan, erkek arkadşının son dediğine çok dikkat etmeden, içinden ne söylemek geçiyorsa söylemelisin bence.

Günümüzde insanlar çok çabuk bağlanıp çok da çabuk ayrılabiliyorlar ne yazıkki,
Halbuki Aytmatov ne güzel söylemiş; sevgi emekti...

How i met your mother'in ilk sezonunda bir bölüm vardı. Ted eski sevgilisini doğum gününde ve telesekreterden terketti diye arkadaşları ona ağır eleştirilerde bulunmuştu. Ama bölüm biterken her şekilde,hangi cümlelerle olursa olsun ayrılığın kötü ve incitici olduğunu, sonuçta o kalbin zaten kırılacaği sonucuna varilmisti.
Ben de biraz buna katılıyorum.
Ayrılık zaten hazırlıklı olmayan ve devam edeceğini ümit eden kişi için çok incitici bir olay. Ben de bir ilişkiyi bitireceksem alıştıra alıştıra,sonraki zamanlarda telefonlarına çıka çıka,hatta bir yere cagirdiginda gide gele, sigara bırakır gibi azalta azalta bitirmeye çalışırdım. Ama zaman bana çok salakça olduğunu gösterdi. Ve karşımdaki insanlar beni gerçekten pişman etti. 'keske komple ilişkili bitirip telefonumu vs değiştirseyim bu hallerini hiç bilmeyip iyi hatirlamasaydim' dediğim çok oldu maalesef.
Adamın yaptığı da hos bir davranış değil. Ama belki de kabullenemeyeceginden, "düzeltebiliriz" diyeceginden korkmuştur.
Ayrılığın her türlüsü kötü, inan konuşsa çok anlayışlı olsa , sarıla öpüşe ayrilsansaniz bu sefer de 'bu kadar birbirimizi severken neden ayrılalım ki?' der, içinde bir ümitle devam ederdin.

Sevgili konu sahibesi erkeklerin cogu cok tabansiz
Ben ayrilmak istiyorum dahi diyemiyor, aramiyor sormuyor sen baskasiyla basiyorsun sen ayriliyorsun. Adamlar o kadar tabansiz ki ayrilma eylemini gerceklestiren kisi olma sorumlulugunu dahi cekemiyor. Ne beklersin bu durumda sen? Seninki yine iyi zahmet edip mesaj yazmis!

Birsey yapmayin. Biten bir iliski icin dogrusu su seklinde bir yaklasim yanlis olur. Bu saatten sonra dogru sekil yanlis sekil bir ise yaranaz. Ayriliklar da zaten guzel bitmez.

Sevgili konu sahibesi erkeklerin cogu cok tabansiz
Ben ayrilmak istiyorum dahi diyemiyor, aramiyor sormuyor sen baskasiyla basiyorsun sen ayriliyorsun. Adamlar o kadar tabansiz ki ayrilma eylemini gerceklestiren kisi olma sorumlulugunu dahi cekemiyor. Ne beklersin bu durumda sen? Seninki yine iyi zahmet edip mesaj yazmis!

Burdan anlıyorumki karşımdaki düzgün bir insanmış en azından kırmadı yanlış yapmadı..

Ama yazılan yorumlarda dikkatimi çekti böyle dengesiz tipler girmesin kadınların hayatına ne bu böyle :110:

Kim nerde hata yapıyorda böyle tiplerle uğraşmak zorunda kalınıyor..kadınların işi zor valla

İlginç. Geçerli bir sebep yüzünden bitirmek istediğini söylemişsiniz bu daha mühim. Yüz yüze gelemeyecek kadar mı geçerli demek?
Bilemedim vedanın şeklini mühim mi değil mi?

İlginç. Geçerli bir sebep yüzünden bitirmek istediğini söylemişsiniz bu daha mühim. Yüz yüze gelemeyecek kadar mı geçerli demek?
Bilemedim vedanın şeklini mühim mi değil mi?

Orta yolu bulmanın zor olduğu bir konu
İki taraftan birinin fedakarlık yapması gerekiyodu yapılamadı

Belkide tamamıyla fedakarsız kalmayı tercih etti. Hem kendi hem sizin için. Veda etmekte onu ve seni zora sokacağı için.
Belkide bu yaptığı fedakarlık.
Bilemeyiz ki.
Buna kesin bir tanı koyamıyorum suçlayamıyorum iki tarafıda,haklı da bulmuyorum.

Belkide tamamıyla fedakarsız kalmayı tercih etti. Hem kendi hem sizin için. Veda etmekte onu ve seni zora sokacağı için.
Belkide bu yaptığı fedakarlık.
Bilemeyiz ki.
Buna kesin bir tanı koyamıyorum suçlayamıyorum iki tarafıda,haklı da bulmuyorum.

Belkide bu yaptığı fedakarlık dediniz haklısınız olayın özeti bu aslında bende öyle hissediyorum yada şuan ona inanmak istiyorum

valla ben 6 yıllık ilişkimi bitirdim mesajla. zerre de vicdan azabı duymadım. ama ilişkinin durumu o an bunu gerektirdi. zaten çoktan bitmişti de ben kelimelere döktüm mesajda. ama sizin bu durumda aklınıza takılan sorular olması ya da kabullenemeyişiniz çok doğal. bir e mail atarak içinizdekileri yazın bence. en azından içinizde kalmaz.

Back
X