bu bacaklarla etek giyilir mi kızlar :(

Sen şu halde canım “enler” yarışmasına gir.

Ben bu şekilde asla işe gelemem.

Yani eşimin benim kıyafet takıntısı var. Ben hiç sallamam ama sırf onun dırdırını çekmemek için giymiyorum.
onunki kronik kıskançlık da değil de tuhaf bir şey. adını koyamadım:KK14:

en .....?
hangi en yarışmasını kasdettin
o_O

canım benim ortamım gerçekten kaldırıyor
ayrıca şu kadar söyleyim
ben mutasıplar arasındayım
:KK30::KK30:

eşim e gelirsek inan bana o da çoğu zaman dırdır ediyor
bi şekilde orta yolu buluyoruz yani
:KK15:

Giyin tabi ne olacak ki o kadar göze batan bir bozukluk yok,ben geçenlerde bir bayan gördüm sizin bacağınızın 10 katı bacağı vardı minicik de etek giymişti hemde yırtmaçlı kasmayın,herkes istediği giymekte özgür önemli olan kendinizi iyi hissetmeniz

Derdin yok da dert mi arıyorsun acaba?
Benim de el bileklerim, korkunç derecede ince. Sadece kolumu göstersem sana anoreksik, açlıktan ölüyor dersin.
Ama en azından bir kolum var, yani iki:KK8:
Senin de bacakların var, şükretmelisin.
Eee kızlar yok mu artıran, daha güzel bacağı olan? Şurada kıskançlıktan çatlamak istiyorum:confused:

ohooo canım sen ince bacak görmemişsin.saldalyenin bacağı gibi incecik ve hicbir kavisi olmayan bi bacağım var.popo desen o da yok.rezil bi durumdayım.şükret haline bence bacakların gayet güzel.çok şık olursun elbisenle eminim

bacağınızda ne var ki,gayet normal.Bazen insanların sırf olumlu yorum duymak adına konu açtığını düşünüyorum

Ya bu ne ya millet bacak yarışına girmiş.
Bu forum herkese acik bir forum. Bu zamanda kolaylikla yeriniz adresiniz bulunurken nasil da vucudunuzu desifre ediyorsunuz anlayamıyorum, pes dogrusu... Etraf sapik adam kayniyor. Allah korusun biri sizi begendi kafasina takti buldu geldi ne yapacaksiniz? Böyle seyler artik zor değil hanimlar.. Yapmayin Allah askina...

Eki Görüntüle 1218451 arkadaşlar ben kendimi bildim bileli ayak bileklerim çok ince kemik gibi adeta :( üst bacağim dizden yukarısı iyi ama aşağı taraf ince olunca çok kötü görünüyor. ne yesem kilo almıyor orası o yüzden şimde zayıflamaya çalışıyorum eşitlenmek için. ama hiç etek, kısa elbise giyemiyorum. denize gidince de hemen suya giriyorum saklamak için :( yarın arkadaşımın düğünü var ve diz üstü bi elbise beğendim onu giymek istiyorum bugün o elbiseyi almaya gideceğim ama kararsızım sizce bu bacaklarla gülünç mü olurum acaba :(Eki Görüntüle 1218451
Eki Görüntüle 1218451

keşke benimki de senin ayak bileğin gibi ince zarif olsaydı.benimki de odun gibi o kadar kalın ki ,şükret bence resimden gördüğüm kadarıyla ortada göze kötü gözüken bir durum görmedim.rahat rahat giy ne istiyorsan çokta hoş duruyo.

Ooo sen boyle kendine guvenmeyip insanlardan tasvip beklersen, yas o is!!
Guven kendine azicik, mis gibi bacaklarin var, yasin da genc, giy gez, oyle suklum puklum ay diz kapagim, ay bilegim diye de giyme o etegi, guvenli giy...
Unutma sen ne kadar kendine guvenirsen, insanlarin o kadar saygi ve begenisini kazanirsin...
Bu moddan cik, 13'luk cocuk gibisin...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1218451 arkadaşlar ben kendimi bildim bileli ayak bileklerim çok ince kemik gibi adeta :( üst bacağim dizden yukarısı iyi ama aşağı taraf ince olunca çok kötü görünüyor. ne yesem kilo almıyor orası o yüzden şimde zayıflamaya çalışıyorum eşitlenmek için. ama hiç etek, kısa elbise giyemiyorum. denize gidince de hemen suya giriyorum saklamak için :( yarın arkadaşımın düğünü var ve diz üstü bi elbise beğendim onu giymek istiyorum bugün o elbiseyi almaya gideceğim ama kararsızım sizce bu bacaklarla gülünç mü olurum acaba :(Eki Görüntüle 1218451
Eki Görüntüle 1218451
Kiz ne var senin bacaklarinda giy istedigini cik gez nolmus.takma kafana bunlari.ben ne zaman bi yerimdr bi kusur bulsam aklima hemen benim kusur diye baktigim yerlerime sahip olamayanlar var allahin gucune gidecek diye dusunurum.bacaklari olmayanlar var sen dua et tum huzuvlarin yerinde.gayette iyi bacaklarin hic uzulme

Back
X