Bu bağımlılık kocama karşı bazen beni utandırıyor :(

Herşeyin aşırısı zarar gibi geliyor.. İçten içe sorguluyorum kendimi. Bir de böyle şeyleri farklı kişilerle konuşup, fikir almak iyi olabilir diye düşündüm. Sonuçta böyle seylerı konusabileceginiz kısıler cok cok yakın dostlardır. Ya bir ya iki .
Bu işin doğrusu pek yoktur. Çift olarak size uygun gelen neyse sizin doğrunuz o olur. Eşinle ortak noktayı bulduktan sonra bir zarar yok. Sevişmenin zararı olduğunu duymadım.

Bu birazda hormonlarla ve ciftler arasindaki uyumla alakali bi durum yani baska ciftlerle falan karsilastirilcak birsey degil.
Yillarca birlikte olamasaydiniz daha kotuydu ve belkide o zaman iliskinizde zarar gorecekti. Iyi yonunden bakin birazda.

Ha bir de bir süre sonra bıkacaksın zaten amaaaaan diceksin o yüzden bu günlerin tadını çıkart.

Bunun notmali yok ayda 1 kere olursa az denir ama ayda 1 kere biaraya gelen çiftler için normaldir.
Kimisi çok çalışır geç gelir etken gider e onlarada haftada 1 normal

Gençseniz vaktinizde bolsa e mesleğinizde yorucu değil hergün de olabilir

Merhaba arkadaslar,

1.5 yıllık evliyim. İlk 2 ayımı vajınısmusla ugrasarak gecırdım. Sonra bir acıldım pir acıldım. Acayip seks duskunu oldum. Aklımdan sureklı pozisyonlar sahneler gecıyor. Sureklı ıstıyorum. Eşim bile garipsemeye basladı.:oops::oops:

Arkadaslarımla konusuyoruz. Onlar haftada 2kere falan bırlıkte oluyorlarmıs. Normalin de boyle oldugunu soyluyorlar.

Ben neden boyleyım ya :KK17::110:
Eşin ne diyo bu duruma:KK53:

Korkma canm sorun sende degil bizde:mad:

Merhaba arkadaslar,

1.5 yıllık evliyim. İlk 2 ayımı vajınısmusla ugrasarak gecırdım. Sonra bir acıldım pir acıldım. Acayip seks duskunu oldum. Aklımdan sureklı pozisyonlar sahneler gecıyor. Sureklı ıstıyorum. Eşim bile garipsemeye basladı.:oops::oops:

Arkadaslarımla konusuyoruz. Onlar haftada 2kere falan bırlıkte oluyorlarmıs. Normalin de boyle oldugunu soyluyorlar.

Ben neden boyleyım ya :KK17::110:
Bir buçuk yıllık evlilikte normal bence bu durum. Herkesin ilişkisi de farklıdır zaten

Herkese göre değişir eşiniz problem yaratmıyorsa sorun yok daha yenisiniz siz bir de problem yaşamışsınız. Kafanızı daha çok meşgul edin o Zaman spor olur yemek tarifleri olur kitap olur.

Back
X