- 28 Kasım 2010
- 42.558
- 141.360
- 798
- Konu Sahibi KaraBiberim07
Artik uce bese bakmayacan, acildiysan acildin kendi kocana acildin kime ne
Saldir gitsin
Saldir gitsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğretmenim iş güç çok aslındaDonem baslasın bakalım. Bu yıl 1. sınıfları alacağım sırf bu yuzden
![]()
Bu işin doğrusu pek yoktur. Çift olarak size uygun gelen neyse sizin doğrunuz o olur. Eşinle ortak noktayı bulduktan sonra bir zarar yok. Sevişmenin zararı olduğunu duymadım.Herşeyin aşırısı zarar gibi geliyor.. İçten içe sorguluyorum kendimi. Bir de böyle şeyleri farklı kişilerle konuşup, fikir almak iyi olabilir diye düşündüm. Sonuçta böyle seylerı konusabileceginiz kısıler cok cok yakın dostlardır. Ya bir ya iki .
Bizde her gün birlikte oluruz bu kişiden kişiye değişir bence keyfini çıkart acısı çıkıyor :)))
Artik uce bese bakmayacan, acildiysan acildin kendi kocana acildin kime ne
Saldir gitsin
Bizde yeni evliyken hergün Fofenk FofenkBebek olduktan sonra Survivor oldu 15 günde 1.
Fofenk fofenk anlamadiniz sanırım
Eşin ne diyo bu durumaMerhaba arkadaslar,
1.5 yıllık evliyim. İlk 2 ayımı vajınısmusla ugrasarak gecırdım. Sonra bir acıldım pir acıldım. Acayip seks duskunu oldum. Aklımdan sureklı pozisyonlar sahneler gecıyor. Sureklı ıstıyorum. Eşim bile garipsemeye basladı.
Arkadaslarımla konusuyoruz. Onlar haftada 2kere falan bırlıkte oluyorlarmıs. Normalin de boyle oldugunu soyluyorlar.
Ben neden boyleyım ya![]()
Bir buçuk yıllık evlilikte normal bence bu durum. Herkesin ilişkisi de farklıdır zatenMerhaba arkadaslar,
1.5 yıllık evliyim. İlk 2 ayımı vajınısmusla ugrasarak gecırdım. Sonra bir acıldım pir acıldım. Acayip seks duskunu oldum. Aklımdan sureklı pozisyonlar sahneler gecıyor. Sureklı ıstıyorum. Eşim bile garipsemeye basladı.
Arkadaslarımla konusuyoruz. Onlar haftada 2kere falan bırlıkte oluyorlarmıs. Normalin de boyle oldugunu soyluyorlar.
Ben neden boyleyım ya![]()