Bu bağımlılık kocama karşı bazen beni utandırıyor :(

Bu sorgulanır mı be:KK45:
Dostlar arasında da olsa sayısına kadar konuşmanız tuhaf geldi onlar haftada ikiymiş göze gelirsin bak:p

Bizde yeni evliyken hergün Fofenk Fofenk :halay:Bebek olduktan sonra Survivor oldu 15 günde 1.

Hahayttt ne kadar güldüm tam icimden gecen yorumu yapmissin canım :KK48:
Bebek olduktan sonra kanka gibi olduk. Adam es kaza beni ustumu degiatirirken gorse pardon diyor :KK53:

Bence eşinizi seviyorsunuz seks zaten vücudundaki hormonları halerekte geçiriyor üstüne aşk eklenince Mutlu olup Mutlu ettiğiniz şeyi sürekli istemeniz bana problem gibi görünmedi

Aklına gelince başka şeyler düşün. Geçer zahar.Tabi seninkide zor kardes.

Güzel konu akşam akşam güldüm
Peki eşiniz nasıl garipsiyor mesela, bende olsam utanırdım o_O

Bazen haftada bir olur bazen hiç olmaz bazen hergün olur...bunun normali yok.bazen hormonlar tavan yapıyor dönem dönem.biz 8aydır gebelik sebebi ile yasaklıyız.valla bu halimle bile dört gözle loğusalık dönemini atlatmayı bekliyorum.demekki siz normalsiniz :)

Merhaba arkadaslar,

1.5 yıllık evliyim. İlk 2 ayımı vajınısmusla ugrasarak gecırdım. Sonra bir acıldım pir acıldım. Acayip seks duskunu oldum. Aklımdan sureklı pozisyonlar sahneler gecıyor. Sureklı ıstıyorum. Eşim bile garipsemeye basladı.:oops::oops:

Arkadaslarımla konusuyoruz. Onlar haftada 2kere falan bırlıkte oluyorlarmıs. Normalin de boyle oldugunu soyluyorlar.

Ben neden boyleyım ya :KK17::110:
Sorun nerde ki? Eger kocan benımki gibi isteksiz ve bencil değilse ne mutlu işte.. Tadını cıkar

Benim seneye düğünum var korkuyorum çok acıyacak diye sizin gibi atlatsam o günleri de işin güzel olan kısmına geçsem bi an once :D

Merhaba arkadaslar,

1.5 yıllık evliyim. İlk 2 ayımı vajınısmusla ugrasarak gecırdım. Sonra bir acıldım pir acıldım. Acayip seks duskunu oldum. Aklımdan sureklı pozisyonlar sahneler gecıyor. Sureklı ıstıyorum. Eşim bile garipsemeye basladı.:oops::oops:

Arkadaslarımla konusuyoruz. Onlar haftada 2kere falan bırlıkte oluyorlarmıs. Normalin de boyle oldugunu soyluyorlar.

:D :D :D
ben neden boyleyım ya deyıp tırnak yedırecek mevzu degıl kı :D
sevın bence hormonların gayet formunda :D

Merhaba arkadaslar,

Eşini istemen normal ama sürekli bunları düşünüyorsan dikkatini başka şeylere verebilirsin. Okullar açılınca yorgunluktan fazla aklına gelmez :) ama arkadaşlarının haftada 2 ye normali bu demesine de takılma. Bence o da az. Gün aşırı ya da 2 günde bir normal.

Back
X