nişanlısı akrabalarımış sevdiği kız ise yabancı.nişanlısı akrabasıydı ama araları bozulmuştu şimdi kaç seneden sonra araları düzeldi ben kaynanamın evindeyken eşimin eski nişanlısın çağırıyorlar.eğer eşimin nişanlısı gelirde karşılaşırsam ne yapmalıyım
neeeeeeeeee yuhh diyorum kesinlikle ortalığı yıkarım eğer eşimde bu duruma sessiz kalırsa onunlada fena kapışırım bu çok ciddi bir konu ne demek sen ordayken o gelecek y
Tabiki kapıyı vurup orayı terk etmelisin..Çok ama çok büyük bir saygısızlık..Sakın bu konuda taviz verme..Eşisin daha ötesi yok.Hala farkında değil herhalde eşinin ailesi durumun.Bu arada o bayan hala mı bekar?
ben hep onlardan bekledim ben evlerine gittiğim zaman rahatsız olacağımı üzüleceğimi düşünürler atarlar diyr düşündüm ama yanılmışım.birde bana ne teklif ediyorlar bilemezsiniz eşimin eski nişan videosunu seyredeceklermiş gel sende seyret demezler mi.ben de asla seyretmem daha saklıyonuz mu dedim .atın dedim yok orda görümcem hamilemiş,memleketlerinimiş,komşulaı varmış,ölenler tanıdıklar varmış vs vs
oldu olacak eski nişanlısı geldiğinde nişan fotolarını duvara assınlar.
bilemiyorum buna katlanabilecek bir kadın var mıdır?
ister akrabası olsun ister komşusu.Ne olursa olsun sizden çekinmeleri lazım.Demekki sizden hiçbir şekilde çekinmiyorlar.Ve bana öyle geliyor ki siz çok sessiz kalmış ve ezilmişsiniz.
bundan sonra bari göz yummayın.yoksa her yaptıklarına kara kara düşünür,en sonunda da hasta olursunuz.Allah yardımcınız olsun...
ben hep onlardan bekledim ben evlerine gittiğim zaman rahatsız olacağımı üzüleceğimi düşünürler atarlar diyr düşündüm ama yanılmışım.birde bana ne teklif ediyorlar bilemezsiniz eşimin eski nişan videosunu seyredeceklermiş gel sende seyret demezler mi.ben de asla seyretmem daha saklıyonuz mu dedim .atın dedim yok orda görümcem hamilemiş,memleketlerinimiş,komşulaı varmış,ölenler tanıdıklar varmış vs vs
evelnmiş ayrılmış çocuğu yok
kayınvalide sadece bunu yapmadı kaynanmlar memlket gittiler orda eşimin 3 sene çıktığı sevdiği kızdan selam bile getirdiler.eşimle onlara gitmiştik oğlum arzunun selamı var seni soruyor evlendimi çocuğu varmı diye soru soruyomuş.ben eşime bir baktım eşim ben anlamadım zannetti aluyküm selam dedi.eşim orda ailesine bişe demeyince hemen ordan kalktım ve eve gittim .eşimle bu konuda tartıştım ama eşim o kızı unuttum allahın selamı aldılk işte ne oldu dedi bana buyurun işte ne demeli
kayınvalide sadece bunu yapmadı kaynanmlar memlket gittiler orda eşimin 3 sene çıktığı sevdiği kızdan selam bile getirdiler.eşimle onlara gitmiştik oğlum arzunun selamı var seni soruyor evlendimi çocuğu varmı diye soru soruyomuş.ben eşime bir baktım eşim ben anlamadım zannetti aluyküm selam dedi.eşim orda ailesine bişe demeyince hemen ordan kalktım ve eve gittim .eşimle bu konuda tartıştım ama eşim o kızı unuttum allahın selamı aldılk işte ne oldu dedi bana buyurun işte ne demeli
canım sen yazdıkça çıkıyor.kusura bakma bu konularda çok yüz vermişsin.
Onlar eski sevgilisinin selamını söylerken eşinin yanında sen ne duruma düşüyorsun?
Sen yap demiyorum.ama saygı da hakedene gösterilir. Orada o selamı kim iletiyorsa ağzında bırakırdım.
Eşimizden beklersek herşeyi ohooo...
eşinin ağzını burnunu kırasım geldi..hadi görümcenler saygısız eşin neden bu kadar umursamaz..
En başta görümcene ve kaynanana kızıyordum ama şimdi eşine kızıyorum kusura bakma bacım ama bu tavizi eşin vermiş onlara..ben evlendiğim ilk sene eşimin yengesinin bi akrabası ilk defa görmüş eşimi ve demişki aaa ne kadar yakışıklı hem yengesine tavrımı koydum birdaha ağzını açamadı hem eşime ne demek ya… üstüne üstlük eski sevgiliden selam geliyor ya arkadaşım sen bugüne kadar bunlara nasıl sustun sana git saçını başını yol demiyorum asla ama dimdik sapasağlam olduğunu göster bugün sana saygı duyulmazsa yarın hiç duyulmaz ..
Birde diğer merak ettiğim eşinizin ve sizin yaş kaç, eşinizle ne kadarlık evlisiniz ve görücü usulümü severekmi evlendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?