10 senelik evliyiz eşimle benden 7 yaş büyük ben 29 yaşındayım.görücü usulü evlendim
slm eşim benden önce nişanlıymış görümcemler ben evlendikten sonra eşimin nişan resimlerini ve 3 sene görüştüğü sevdiği kızında resimlerini yırtmadılar ben her evlerine gittikçe albümleri ortaya çıkardıklarında görüyorum.neden saklıyosunuz atın dedim hala saklıyorlar bende bana verdikleri değeri görüyorum.ama kaynımın nişan resimlerini attılar kaynım iki kere nişanlandı birtane resimden eser yok.bu sizce bana yapılan haksızlık değilmi.
Ayyy çıldırdım 10 yıldır o resimler duruyormu offff diyorum arkadaşım offff bu kadar uzun süre durman bile anlamsız sen nasıl durdun ben 1 gün bile duramazdım herhalde…
evet ben 10 senedir resimlerin yırtılması bekliyorum.kaynımı eski nişan resimlerini kaynım evlendi hemen yırttılar.eltim bana geldi yenge kocamın nişan resimlerini yırttınmı görümcemler yırtmış demezmi
sSana kasıt neden o zaman sevmiyolarmı seni
evlendim evleneli eşimin ailesi hep ezmeye çalıştı beni.çok çok haksızlıklar yaptılar ben burda sadece binde birini anlattım.zamanında çok anlaşmazlıklarımız oldu halada oluyor.
madem onlar yırtmıyor,eşiniz yada siz yırtın...10 senedir yırtmamanız hata bence.....ben olsaydım ilk gördüğüm anda ,alıp yırtardım gözlerinin önünde[/QUOT benden büyükler saygısızlık yapmıyım onlar belkii yırtarlar dedim ama yanılmışım niyetleri bozukmuş anlayamadım
birşeyi merak ediyorum eşin konussa.. eşin uyarsa onları.. ona anlattın mııı
seni çok iyi anlıyorum bskasına kücük gibi gelen bu sorun bence cok büyük.. altında kötü niyet var seni sanki üzmeye calısıyorlar.. bu da fazla benimsenmediğini gösterir.. ınan cok sıkıntılı bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?