Bu bana yapılan haksızlık değilmi?

bu nasıl birşeydir.
sen neden sessiz kaldın bunca zaman, neden kendini ezdirdin canım yaa...
tamam öncelikle onların düşünmesi lazım, eşinin düşünmesi lazım ama bu kadarı da fazla.
azıcık dişli olsan olmaz mı?
saygı da bir yere kadar. resmen fesatlık yapıyorlar fitne sokuyorlar.
bence eşinle aranı hiiiiiç bozma. o albümü de al yırt yak yap bişeyler.
kim ne derse de desin.
öyle eski sevgilidenselam getirecekler bir de, oracıkta ağızlarına tıkarım o selamı.
eski nişanlısını senin oldugun yere çağırırlarsa da ne Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz insanlarmışsınız de kapıyı çarp çık git.
asla sessiz kalma artık bunlara karşı.sen sustukça daha fazlasını yapmaya başlamışlar.

10 senelik evliyiz eşimle benden 7 yaş büyük ben 29 yaşındayım.görücü usulü evlendim

Ayyy çıldırdım 10 yıldır o resimler duruyormu offff diyorum arkadaşım offff bu kadar uzun süre durman bile anlamsız sen nasıl durdun ben 1 gün bile duramazdım herhalde…

Aaa ne alakaymış neden hala atmamışlar
Bi de ortaya çıkarmaları çok ilginç seni kıskandırmaya çalışıyorlar gibi
Seni yerinde olsam onlar atmıyorsa ben yırtar atarım

Ayyy çıldırdım 10 yıldır o resimler duruyormu offff diyorum arkadaşım offff bu kadar uzun süre durman bile anlamsız sen nasıl durdun ben 1 gün bile duramazdım herhalde…

evet ben 10 senedir resimlerin yırtılması bekliyorum.kaynımı eski nişan resimlerini kaynım evlendi hemen yırttılar.eltim bana geldi yenge kocamın nişan resimlerini yırttınmı görümcemler yırtmış demezmi

sSana kasıt neden o zaman sevmiyolarmı seni

evlendim evleneli eşimin ailesi hep ezmeye çalıştı beni.çok çok haksızlıklar yaptılar ben burda sadece binde birini anlattım.zamanında çok anlaşmazlıklarımız oldu halada oluyor.

madem onlar yırtmıyor,eşiniz yada siz yırtın...10 senedir yırtmamanız hata bence.....ben olsaydım ilk gördüğüm anda ,alıp yırtardım gözlerinin önünde

büyüktürler saygısızlık yapmıyım belki yırtarlar diye düşündüm ama yanlış yapmışım.

ben olsam onlar yırtmıyorsa ben bir fırsatını bulup albümden alır yok ederdim.

birşeyi merak ediyorum eşin konussa.. eşin uyarsa onları.. ona anlattın mııı

eşim biliyor ama konuşmuyor.boş ver onları diyor ama ben boş veremiyorum.(sen olsan benim nişan resimlerimi görsen ve saklasalar ne olursun) diyorum (tabi bozulurum diyor)

Arkadaşım sizin yapacağınız tek şey onlara karşı sıkı bir tavır almak.Sizin konumunuzun hala farkında değiller belki..

seni çok iyi anlıyorum bskasına kücük gibi gelen bu sorun bence cok büyük.. altında kötü niyet var seni sanki üzmeye calısıyorlar.. bu da fazla benimsenmediğini gösterir.. ınan cok sıkıntılı bir durum

ben daha önce nişanlanmadım hiç erkek arkadaşım bile olmadı.

evet küçük bir sorun gibi görünüyor ama beni okadarda çok kırıyor.birgün eşimin eski nişanlısınla karşılaşırmıyım bilmem ama o zaman eşimin ailesinde dahada çok nefret edeceğim belli

ben nişanlıyken kaynanamla görümcem annemin evine geldiler ben ozman 17 yaşındayım kaynanam çantasından bir elbise çıkardı giy bunu dedi bende giydim çok çirkin bir elbiseydi dedim ki nezaman aldınız bunu bana ne derseler beğenirsiniz kocamın eski nişanlısının elbisesiymiş.2 sene kadın elbiseyi saklamış bende giymem dedim üstümden çıkardım verdim ona bana gıcık oldu.nişanım olurken bana o kıza aldıkları saati yüzüğüde takmışlar benim haberim yoktu.sonradan ağızlarından kaçırdılar ama ben anladım .eşime sordum evet dedi yani kaç sene beni kandırmışlar

ilk olarak görümce ve kayınvaldeni çok ayıplıyor vedeeeeeeeee kınıyorum,arkadaşım eşine karşı bu konudaki tavrını sert bi şekilde belirt,olmaz canm bu kadarda,sanırım sen biraz yumuşak başlısın valla ben olsam o resimlerle albümü bana gösterdiklerine bin pişman ederdim.resmen seni sinir etmeye yapyorlar görümcelerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…