eşin eğer o kişileri kalbinden attıysa boşver görümceni falan takma arada öyle parazitlerçıkar amaç huzur bozmak sende açtıkları zaman uyuzluk olsun diye khkaha at
Acaba eşinizin eski nişanlısına bir tutkuyla mı bağlıydılar görümceleriniz=)Belki çok sevmişlerdir..Kaynınızın resimlerine kıyabilmişler hayret.Fakat size çok ama çok büyük bir saygısızlık arkadaşım!Görümceleri uyarmalısınız..Hala size değil eşinizin eski nişanlısına değer veriyorlarsa bir dahada hiç birinin yüzlerine bakmamalısınız!
eşinle beraber mi bakıyorlar?
bu kadarına da pes!
eşin evlendiğinin farkında mı?
sanırım seni sinirlendirmek huzursuz etmek için yapıyorlar. aldırma. boşver. onların bu seviyesiz hareketleri karşısında seviyeni koru.
eşine söyle o resimler atılacak dene demek bu canm
albüm yapraklarını çevirince mecbur o sayfaya gelince eşimde görüyor.abla bunları atta demiyor çıldırıcam
eşime atsınlar söyle onlara dedim eşimde söyledim dedi ama hala duruyorlar
eşiniz demiyorsa siz söyleyin.
hatta yerinizde olsam onlar odada yokken resimleri alır çantama saklar sonra da yakardım
herkese eşinizin evli olduğunu artık hatırlatmanız gerekiyor bence.
sadece kayınvalidemin evindeki resimleri eşimi zorlayarak gözümün önünde yırttırdım eşimde çöpe atmış.kaynanamda çpten eşimin resmini alıp duvara asmış resimde kız yanında yok ama nişan resmi olduğunuda biliyorum.kaynanmda anneme kızın resimleri yırttırdı demiş
nişanlısı akrabalarımış sevdiği kız ise yabancı.nişanlısı akrabasıydı ama araları bozulmuştu şimdi kaç seneden sonra araları düzeldi ben kaynanamın evindeyken eşimin eski nişanlısın çağırıyorlar.eğer eşimin nişanlısı gelirde karşılaşırsam ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?