Bu bana yapılan haksızlık değilmi?

"Bu fotoğrafları atın" dediğinizde size ne cevap verdiler? Eski nişanlı akraba vs mi ya da görümcenizin yakın arkadaşı mı? Çok ilginç bir durum gerçekten acıtıcı.

canım onlar atmıyosa sen al at.Bu kızla ne işiniz var oğlunu benle evli kabul edin de ve albümden çıkar at

canım konuyu tam olarak bilmiyorum ama resmi sen çıkar albümden canım onlardan bekleme eşin ne düşünüyor bu konuda

canım onlar atmıyosa sen al at.Bu kızla ne işiniz var oğlunu benle evli kabul edin de ve albümden çıkar at

evet benimle evli aynı albümde benim düğün resimlerim var hem eşiimin eski nişan resimleri var çok saçma dimi

canım konuyu tam olarak bilmiyorum ama resmi sen çıkar albümden canım onlardan bekleme eşin ne düşünüyor bu konuda

erkekleri bilirsiniz kendileri böle durumda olsalar kabul etmezler.eşi bu durumda olunca boş ver o resim takma kafanı derler.eşim umursamıyor

sen nasil dayandin cnm ya o kadar sene.ben olsam yirtar atardim hemde gozlerinin onunde! tamam sen cok iyi niyetlisin de bu saygi fln degil yani.resmen ara bozmaya calisiyorlar,yani kiskirtiyorlar,

esinle ciddi bir konusma yapmanin vakti gelmis.

ne demek eski nisanliyi eve cagirma yok video izleme,foto fln.

hadlerini fazlasi ile asmislar.ben o eve gelin geldiysem namusumla geldim.sende sokaktan gelmedin oyle degilmi?eski nisanli olcaka kiz da ne gururszmus ki hala onlarla konusuyor.

evet görüşmeleri banada çok saçma geliyor.bazen diyorum ki madem bu kadar çok seviyorlardı neden ayırdılar.bana neden sebep oldular bende kendi yolumu çizerdim

canım çok saçma...Bu ailenin akrabaları bile olsa sık görüşmeside saçma..Düşünün eski erkek arkadaşınızla çok sık görüşmeniz bile uygun kaçmıyorken...Eski nişanlı ve ailesiyle görüşmek uygun değil diye düşünüyorum.Akraba ise düğünde yada bayramda bi akrabada rastlanırsa konuşulur ama ne bileyim böylesi saçma...Bir de şu var siz yapsanız ya da sizin aileniz aynı şeyi yapsa ne hissederler?Eski sevgilinizin resimlerini çıkarsınlar eşiniz gelince, bir de onu çağırmaya kalksınlar...Tutucu bir insan değilimdir.Açık fikirliyimdir, kıskanç değilimdir ama sizin anlattıklarınızı ben bile hiç hoş karşılamam

bende nişanlanıp ayrıldım.. nişanlım babamın halasının oğluydu.. babam zorla verdi, sonra kendi ayırdı.. ben zaten istemiyordum... sonra eşimle evlendim.. onun yanında hiç konulmadık ailecek resimler falan da atıldı hep.. dedem öldükten sonra babaannem bazen oraya gider kalır.. bize uzakta oturuyorlar.. o geldiğinde giderim halamlara... eski nişanlım da evlendi çocuğu var bende evlendim çocuğum var... kötü bi maksatla gtmiyorum. sadece halamı babaannemi görüp geliyorum 1 saat de olsa.. eşim ilk başlarda istemedi.. ama akraba sonuçta.. atamazsın satamazsın... gittiğimizde yeni gelinleri de oluyor.. ama hiç eski konuları konuşmadık.. resim falan gösterilmedi... kaynananın görümcelerinin yaptığı saygısızca bişey.. ama eski nişanlıya bişi diyemicem..

albüm yapraklarını çevirince mecbur o sayfaya gelince eşimde görüyor.abla bunları atta demiyor çıldırıcam

Nasıl dıyemez?
Bu sana yapılan haksızlık ama daha cok da saygısızlıktır!
Esın buna nasıl musade eder?
O yapmıyorsa sen yap, neyı beklıyorsun?
Bırı laf mı eder, kızar mı sana?
Boyle bır seye hakları oldugunu mu dusunuyorsun?
Cok sınırlendım.
Evlılıgımın ılk haftası geldı aklıma.
Esımın cd.lerı arasında eskı kız arkadasının fotograflarını bulmustum.
Aksam cd yı gorebılecegı bır yere bıraktım.
Geldıgınde hıc konusmadım, cd yı gosterdım sadece.
Kırdı ve defalarca ozur dıledı.
Esın senı kırdıgının farkında degıl mı?
Sen nasıl tahammul edebılıyorsun bu olanlara.
Bırde eskı nısanlısını eve cagırıyorlar he!
Boyle bırsey olamaz!
Asla kabul edemeyecegım bır durum!

Bır kere sızden once ne yasandıysa, hepsı unutulmalı, bahsı gecmemelı.
Bu ılıskınıze saygınız geregıdır.

bence eşinde hata neden eşin yırtıp atmıyor. benim eşimde daha önce nişanlanmış birisiyle yakalamış ve atmış yüzüğü. hiç resimelrini görmedim ama kızı tanıyorum. benim kaynanamda bir ekresinde onu övmeye kalktı bana ben tanıyorum onu mu övüyorsunuz bana nişanlıyken başkasıyla gezen kişiden eşmi olurmuş deyiverdim. hık mık etti aa günahını alma kızın dedi bende onu övme bana ben tanıyorum onu dedim.

Ben olsam şimdiye onların çoktaaan parça pinçik etmiştim.
Bi de diyecek ki gel nişan cd sini izleyelim,ahlaksızlara bak!!!!

Bunlar insanlıktan nasibini almamış canım.
Sen de silkelen kendine gel,eşine de tavır koy."Bundan sonra o resimleri görmeyeceğim ve kimse lafını etmeyecek" de.Anasını dıdısını sustursun ne bu yaa!

Eşin çok pasif kalmış bu konuda.İster akraba olsun ister başka biri.Senin yanında çekinip birbirlerini aramamaları lazım.

Zaten sana ettikleri bunlarla sınırlı da değilmiş.
Artık senin bişeyler yapma zamanın gelmiş.29 yaşına gelmişsin artık 17 yaşında değilsin.Zamanında küçüksün diye ezmişler ama artık onlara seninle bu şekilde alay edemeyeceklerini göstermen lazım.

Yoksa daha çok başın ağrır

Birkaç sayfa okudum vardığım teşis bu yaşadıklarınızın çoğu duyarsız,ruhsuz ,duygusal olmayan eşinizden dolayı sizin üzüldüğünüzü bilebile kılını kıpırdatmıyor demek onun ailede hiç bir sözü dinlenmiyor kaile alınmıyor size yapılan hareketlerden belli ,karekterden mi yoksa görücü evlilikten mi orasını bilemem?

dün akşam eşimle konuştum biraz tartıştık ben küstüm başka odaya gittim sonra arkamdan geldi(tamam onlar cahillik yapıyor seni kızdırmak için yapıyorlar birdaha oraya gittikmi albümlere bakmak için isteriz beraber yırtarız dedi) on senedir diyor ama uygulamıyor.ancak yaz tatiinde görümcemlere gideriz bakıcam, pek inanmıyorum ama inşallah yapar.o yapmazsa dediğiniz gibi ben yapacağım.nişan videosunu kırdırtmaz görümcem yok hamileydim orda,komşularımız vs der kırdırtmaz onu nasıl yok etsem.

seni bu kadar üzen görümcenden o cd habersiz alıp yok etmen doğal birazda o üzülsün,yıllarca üzmüş empati kuramamış

onlarda kadın belki benim hislerimi anlarlar saklamazlar atarlar diye düşündüm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…