kaynanam bana kendi kaynanasını anlatır onun kaynanası çok zalimmiş.hasta demeden çalıştırır mış.
denen arkadaş şekline hitap etmezsek sevinirim kimse kasıtlı yapmaz bu davranışları elbet bi hatan olmuştur biraz dön geçmişee
Ben olsam ne yapardım biliyor musun resimleri çıkardıkları zaman alırdım elime bir güzel onların gözü önünde yırtardım ve derdim ki madem bu kadar sadıktınız niye onu almadınız derdim.Büyük saygısızlık yaptıkları.....
hem kıskançsınız hem anlayışsız üstelik saygısızsınız yazık size yazık bu olanlar size müstahak kızlar :S malesef :S
bir daha albümü actiklarinda, o sayfa geldiginde aaa bende bi bakayim der alirim o albümü
cikaririm o resimleri, gözlerinin icine baka baka parca pincik eder firlatirim!
terbiyesizlik, saygisizlik. hic mi vicdan, hic mi düsünce yok bu insanlarda
bu kadr mi cahiller?
denen arkadaş şekline hitap etmezsek sevinirim kimse kasıtlı yapmaz bu davranışları elbet bi hatan olmuştur biraz dön geçmişee
abla senin görümce burda bak
Muhtemelen günün birinde gelin hanım çok yorgun olduğu için bulaşıkları görümceye bırakmıştır, görümce de ona inat kardeşinin eski nişanlısının resimlerini gelinin gözüne sokuyodur. çok haklı evet. 10 senelik evli bir kadına bu kadar adi ve ........................ce bir şey yapmak için kesinlikle çok geçerli sebepleri vardır bu insanların, geçmiş falan. Bravo, zihniyetinize de size de.
Kimlerle aynı oksijeni soluyoruz yarabbi.
abla senin görümce burda bak
muhtemelen günün birinde gelin hanım çok yorgun olduğu için bulaşıkları görümceye bırakmıştır, görümce de ona inat kardeşinin eski nişanlısının resimlerini gelinin gözüne sokuyodur. çok haklı evet. 10 senelik evli bir kadına bu kadar adi ve ........................ce bir şey yapmak için kesinlikle çok geçerli sebepleri vardır bu insanların, geçmiş falan. bravo, zihniyetinize de size de.
kimlerle aynı oksijeni soluyoruz yarabbi.
katılmamak elde değil arkadasım sana... derya yarın yeni bir gün herşey değişir yeter ki kendinin haklılığından sapma
canım haklısın çok sinir bozucu bi durum.ama ben seni sağduyulu olmaya davet edicem.bence kaynananların istediği şey senin cıngar çıkartıp ortalığı ayağa kaldırman.böylece seni kolayca kirleticekler.eşinde onların yanında olucaktır.sonuçta erkek milleti ince düşünmez.ne var oldu geçti.ben evliyim eski fotonun ne zararı var diye düşünecektir.bu şekilde eşinlede aranı bozabilirler.sakin davran hiç tınlamıyormuş gibi.uygun bi zamandada eşini karşına al çok sakin bir şekilde hayatım bak ben bunlardan hoşlanmıyorum.eski fotografların çıkması hoş değil.kendini benim yerime koy benim eski nişanlımın fotoları olsa annem sana bunları gösterse hatta bende baksam ve bişey demesem senin hoşuna gidermi diye.zaten seviyorsa oanda birden kıskançlık damarları meydana çıkar.senide anlar.sende çizginin bozmamış olursun.kaynananlarda senin onların seviyesine inmeyeceğini anlar ve bu alanda seninle baş edemeyceklerini kabullenirler.
Haksızlıktan öte saygısızlık & vicdansızlık...
Benim abim de bir kez nişanlanmıştı, yürümedi ayrıldılar; şimdi tekrar nişanlandı yaza da düğünleri olacak; eski nişanlının bırakın fotoğrafı kesinlikle lafı bile edilmiyor (gelinimizin yanında değil kendi aramızda bile bahsetmiyoruz ondan)...
canım haklısın çok sinir bozucu bi durum.ama ben seni sağduyulu olmaya davet edicem.bence kaynananların istediği şey senin cıngar çıkartıp ortalığı ayağa kaldırman.böylece seni kolayca kirleticekler.eşinde onların yanında olucaktır.sonuçta erkek milleti ince düşünmez.ne var oldu geçti.ben evliyim eski fotonun ne zararı var diye düşünecektir.bu şekilde eşinlede aranı bozabilirler.sakin davran hiç tınlamıyormuş gibi.uygun bi zamandada eşini karşına al çok sakin bir şekilde hayatım bak ben bunlardan hoşlanmıyorum.eski fotografların çıkması hoş değil.kendini benim yerime koy benim eski nişanlımın fotoları olsa annem sana bunları gösterse hatta bende baksam ve bişey demesem senin hoşuna gidermi diye.zaten seviyorsa oanda birden kıskançlık damarları meydana çıkar.senide anlar.sende çizginin bozmamış olursun.kaynananlarda senin onların seviyesine inmeyeceğini anlar ve bu alanda seninle baş edemeyceklerini kabullenirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?