• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bana yapilirmi ?

hayırlısı olsun herşeyin :S
o değilde başkasının sorunuyla bu kadar ilgilenmeniz çok güzel gerçekten
yorumları okurken hem üzüldüm hem de gülmekten öldüm :1:
süpersiniz :52:

ama 5 ay düşünmedim bebek diyor düşünmüyorduk demiyor :ssz: yani düşünmemiş 5 ay yapmamış o cümleden bu mantık çıkıyor

yani işte kelime hatası yapmış ablası ,birçok yerde belirtmiş ama 8 aylık evli, ama kızının doğmuş olduğunu ,yani 5 ay düşünmüyordum ama nişanlıyken oluverdi demiş ..

Konu Sahibi Neden Yazmıyor cevap vermiyor ? Yazar mı demeliydim acaba :44: Yoksa perde kapandı mı ? yoksa Dizi Bitti mi ? Babam Böyle pasta yapmayı nerden öğrendi :27:

vayy be 18 yaşında nişanlıyken ten uyumuna bakmak bakarken de hamile kalmak :27:

vajililer okusun da cesaret gelsin barii. bacak kadar kızlar pıtır pıtır yapıyo, bi de cinsel hayatları çok renkliymiş öyle demiş.

konu açıp kuş olup uçtu :21: herhalde muhasebeciyi bulmaya gitti

vayy be 18 yaşında nişanlıyken ten uyumuna bakmak bakarken de hamile kalmak :27:

vajililer okusun da cesaret gelsin barii. bacak kadar kızlar pıtır pıtır yapıyo, bi de cinsel hayatları çok renkliymiş öyle demiş.

konu açıp kuş olup uçtu :21: herhalde muhasebeciyi bulmaya gitti

Hahaha,Allah iyiligini versin :)
Muhasebeciyi bulmaya gitmis olabilir evet :)))

bakın kızlar burdada bir yıllık evliyim demiş:52::52::52::52::52:

Canim kendini sal esinle iliskiye gircegin zaman kasma kendini korkma bi anlik bisey o zaten o ilk iliskiden sonra kendin istiyceksin iliskiye girmeyi demedi dme :-) aslinda hamile olabilirsin cnku kizlik zarinda yani hymen de ufak ufak delikler oluyo adet oldugmuzda vucudumuzdan adet kanini atabilmemiz icin ve eger esin tam zarın oraya bosalmissa o deliklerden iceriye gitmisse olma riskin vr unutma isterse hepsni bosalsn isterse 1 zerre bosalsn yinede hamile kalabiliyosun .. ve genelde herkes ilk geceden cok korkar cunku disardan insanlarin anlattigina gore ilk gece cok acili ve agrilir gecer ama hicte oyle bisey yok tam tersi kendinle gururlanman gerek ter temiz bi kiz olarak esinke evlenmissin ve hayatindaki seni sahiplencek tek erkek o esinle iliskiye girmeyi tekrar dene ama kendini asla kasma esinin vucudunun sicakligi senin vucuduna deyince ona daha cok baglanicaksn ve esini daha bile cok sewmeye basliycaksin :-). Bak ben evleneli 1 sene oldu ilk gece kendimi hic kasmadim esime biraktim cokta mutlu olduk ikimz hatta suan 9 aylik hamileyim pazartesi gunu kizimi kucagima alicam sezeryanla allah sanada nasip etsn insallah :-) ama o bakirelik gidicek arkadas okadar ben guveniyorum sana :-) ve eger suan hamileysen kizlik zarin durdugu icin normal dogum yapamaya bilirsin hayatim guzel haberlerini bekliyorum sakin sikma canini :-) :-)

ve genelde herkes ilk geceden cok korkar cunku disardan insanlarin anlattigina gore ilk gece cok acili ve agrilir gecer ama hicte oyle bisey yok tam tersi kendinle gururlanman gerek ter temiz bi kiz olarak esinke evlenmissin ve hayatindaki seni sahiplencek tek erkek o esinle iliskiye girmeyi tekrar dene

tertemiz bir kız olarak eşinle evlenmişsin kısmına takıldım ,ee siz nişanlıyken yaptınız ,birde hamile kaldınız ,eee ilk gece nereye gitti ,evlenmeden yapıldığı için siz kirlimisiniz şimdi ben yine anlayamadım ,üstelik te 1 yıllık evliyim demişsiniz

aklınız sıra 8 aylık evliyim 9 aylık hamileyim deseydiniz sizi yargılayacaklarından mı korktunuz ,birde güzel ders vermişsiniz ..

ve genelde herkes ilk geceden cok korkar cunku disardan insanlarin anlattigina gore ilk gece cok acili ve agrilir gecer ama hicte oyle bisey yok tam tersi kendinle gururlanman gerek ter temiz bi kiz olarak esinke evlenmissin ve hayatindaki seni sahiplencek tek erkek o esinle iliskiye girmeyi tekrar dene

tertemiz bir kız olarak eşinle evlenmişsin kısmına takıldım ,ee siz nişanlıyken yaptınız ,birde hamile kaldınız ,eee ilk gece nereye gitti ,evlenmeden yapıldığı için siz kirlimisiniz şimdi ben yine anlayamadım ,üstelik te 1 yıllık evliyim demişsiniz

aklınız sıra 8 aylık evliyim 9 aylık hamileyim deseydiniz sizi yargılayacaklarından mı korktunuz ,birde güzel ders vermişsiniz ..

Çok garip bu ya :44:

bu bana yapılır mı demiş ye konu sahibi bende ona sesleniyorum bu bize yapılırmı ? :37:

Son düzenleme:
bu bana yapılır mı demiş ye konu sahibi bende ona sesleniyorum bu bize yapılırmı ? :37:

işte hep böyle oluyo ,konu açılıyor ,50 sayfa yazılıyor ,konu sahibine ait sadece 2 mesaj var o kadar ,ya bi gel bi anlat hele ,işte sonra vay efendim bizim konularımız niye kapatıldı ,işte ne yazılsa hemen fake konu deniliyor falan filan ,e gelde bi adam gibi açıklama yap ,attın ortaya bişey yokoldun gittin ,ee kim inansın ..

işte hep böyle oluyo ,konu açılıyor ,50 sayfa yazılıyor ,konu sahibine ait sadece 2 mesaj var o kadar ,ya bi gel bi anlat hele ,işte sonra vay efendim bizim konularımız niye kapatıldı ,işte ne yazılsa hemen fake konu deniliyor falan filan ,e gelde bi adam gibi açıklama yap ,attın ortaya bişey yokoldun gittin ,ee kim inansın ..

aynen katılıyorum :42: gel hele bi sorulara cevap ver yanlış anlattıysan düzelt ama insanları oyalama demi.eee böyle tutarsız şeyler görünce de insanın inanası gelmiyo tabi:31:

Ben hamile oldugmu doktora gidince ögrendim ama yinede soka yirdim bian eczaneden 3 tane gebelik testi alip yaptm hepsi 1 dk ya kalmaz cifter cifter seritlendiler :-) aksam esim ewe gelince ozellikle banyoya koydum ki elini yuzunu yikarken gorsun diye :-) gordu bian bi kitlendi sasirdi sonra baba oluyorum diye bi ciglik atti aslinda bunlr her erkekte olan seyler asil mevzuya geliyim 3tane gebelik testi gorunce askim 3 tanemi olucak yoksa dedi isin komik tarafida oydu zaten suan daha hanimefendi dogmadan pabucum dama atildi gozlerini benden alamayan esim simdi sadece karnima bakiyo seviyo hatta muhabbet bile ediyo kulagni ioyup iceriyi dinliyo kelebegim babaya bi isaret yolla bakim diyo :-) kisacasi kiskaniyorum yaa :-) artik dogum zamanimizda yaklasti sancilarimiz basladi denizim yani babasinin kelebegi yolda hayrlsyla dogucak insallah bnm prensesim :-) ama dogdugu zaman o icerde kipirdasmasinu ufak ufak pit pit hickirmasini cok ozliycez babasyla ama askimla yani esimle cok guzel bi hamilelik gecirdim ilk bebisimiz bide yasimizda baya genc ben 19 um esimde 22 gen anne ve genc babayiz tipki sizler gibi :-) ama esimi cok ozledim kizim dogsada artik hi yanina ugrasam 9 aydir kardesiz zaten ama esim ole olmk istedi bebisimize bisey falan olur diye ama ben kardeslikten baya baya sıkıldim artik :-) gerci dogdugundada aramizda falan yatck ama olsun yaa yerim ben minik kuşumu <3:-)

bu da konu sahibinin mesajlarından biri burda yazdığına göre hamile olduğunu öğrendiğinde evliymiş bir başka mesajında ise eşim evlenir evlenmez çocuk istiyodu ama 1-2 ay zapt edebildim demiş , başka bir mesajında 5 ay istemiyoduk demiş , bir başka mesajında ise eşim istemiyodu ama arkadaşlarının çocuğu olduğunu görünce heveslendi 1 kere denedik oldu demiş gerçekten çok ilginç bi durum

Back
X