Canim kendini sal esinle iliskiye gircegin zaman kasma kendini korkma bi anlik bisey o zaten o ilk iliskiden sonra kendin istiyceksin iliskiye girmeyi demedi dme

aslinda hamile olabilirsin cnku kizlik zarinda yani hymen de ufak ufak delikler oluyo adet oldugmuzda vucudumuzdan adet kanini atabilmemiz icin ve eger esin tam zarın oraya bosalmissa o deliklerden iceriye gitmisse olma riskin vr unutma isterse hepsni bosalsn isterse 1 zerre bosalsn yinede hamile kalabiliyosun .. ve genelde herkes ilk geceden cok korkar cunku disardan insanlarin anlattigina gore ilk gece cok acili ve agrilir gecer ama hicte oyle bisey yok tam tersi kendinle gururlanman gerek ter temiz bi kiz olarak esinke evlenmissin ve hayatindaki seni sahiplencek tek erkek o esinle iliskiye girmeyi tekrar dene ama kendini asla kasma esinin vucudunun sicakligi senin vucuduna deyince ona daha cok baglanicaksn ve esini daha bile cok sewmeye basliycaksin

. Bak ben evleneli 1 sene oldu ilk gece kendimi hic kasmadim esime biraktim cokta mutlu olduk ikimz hatta suan 9 aylik hamileyim pazartesi gunu kizimi kucagima alicam sezeryanla allah sanada nasip etsn insallah

ama o bakirelik gidicek arkadas okadar ben guveniyorum sana

ve eger suan hamileysen kizlik zarin durdugu icin normal dogum yapamaya bilirsin hayatim guzel haberlerini bekliyorum sakin sikma canini