Bu bardağı taşıran son harekettş

Sesa4

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2019
157
70
13
Evet kısa bir evlilik oldu benim için .. hiç evliliği böyle ummamıştım. Ve artık daha faazla mutsuz olmak istemiyorum ve eşime boşanmak istediğimi söyledim. Çünkü ne eşimle ne ailesiyle anlaşamıyoruz. Sürekli dışlandığımı mutsuz olduğumu bu yüzden özgüvenşmin gittikçe azaldığını hissediyorum. Hiç bi fonksiyonum yok bu evde. Eşim desem sürekli arkadas ortamında olma derdinde oyun oynayıp kendine vakit ayırmakla mesgul.. ben yokmuşum bekar gibi davranıyor ve ben sukıldım bu durumdan
Ailesinden hiç bahsetmiyorum Allah onları bildiği gibi yapsın inşallah.
Yarın ailem gelecek onun aşlesini de cağırıp boşanmak istediğimi açıklayacağım..
Ama boşanmaktan cok korkuyorum ya pişman olursam ya keşke dersem .. çünkü gerçekten onu çok seviyorum..

Son düzenleme:
Tek taraflı sevgi acıdan başka bişey getirmez.
Ailenle iyice etraflı düşün.

Evet cok zor .. haftalardır üzülüyorum görüyor ama hiç bişey yapmıyor bide benden cocuk bekliyor.

Evet cok zor .. haftalardır üzülüyorum görüyor ama hiç bişey yapmıyor bide benden cocuk bekliyor.
Aman bak sakın ha! İşin içine aileler girince orta yolu bulmaya çalışırlar, olurda ayrılma düşüncesinden vazgeçersen sakın ama sakın çocuk olayına girme!

Bosanmak istesigini esine soyledinmi ve ne dedi?

Bosanmak istesigini esine soyledinmi ve ne dedi?
henz yüzyüze söylemedim eve gec geldi mesaj attım sabah görür muhtemelen yine sırnasıp bişey olmamış gibi davranmaya calışır bu sefer kararlıyım
Aman bak sakın ha! İşin içine aileler girince orta yolu bulmaya çalışırlar, olurda ayrılma düşüncesinden vazgeçersen sakın ama sakın çocuk olayına girme!
Bulunacak bi yol yok sanırım . Eşimin bayan iş arkadaslarıyla samimiyetinden de cok sıkıldım zaten. Gecen gün tiyatroya gittik iş yerinden bi kadın daha geldi cocuğunu kocasını evde bırakıp bizle tiyatroya geldi eşimin diğer tarafna oturdu dönüşte de yolda gidene kadar susmadı sürekli işten falan konuştu bilmem ne Hersey üstüste geldi yani cok doluyum cok fena patlicam yarın çirkinlelmek neyse de ağlamasam bari sulugöz ben

Bence bosanmak iyi bir fikir degil. Madem seviyosun. Ama ona oyle bir ders vermelisin ki kendine gelsin . Evli oldugunu sorumluluklarini anlasin . sana deger versin.

Iste buna dayanamam yaa .. arkadasi gelcek bide yaninda oturacak o kim kii . Ben cok kiskancm kocamin kiz arkadaslari olamaz . Neden izin veriyosun kii biraz sert olsana .

Nasıl mesela verebilirim ders
Ona seni rahatsiz eden buyun huylarini hareletlerini soye surekli soyle biraz sert ciksanaa . Zaten sus buz olunca tepene cikiyolar . Eger duzelmezse bosanacagini soylee . Eger seni seviyorsa zaten degisecektirr .

Iste buna dayanamam yaa .. arkadasi gelcek bide yaninda oturacak o kim kii . Ben cok kiskancm kocamin kiz arkadaslari olamaz . Neden izin veriyosun kii biraz sert olsana .
Yani ilk basta aslında garipsemedim dedim otursun tek gelmiş evli zaten nolcak ama dönüşte cok sinir oldum gerçekten sürekli bileyler anlatıyo falan eşim de gülerek “bu cok saf ya” dedi o indikten sonra ben de “fena bence” dedim direkt savunmaya gecti falan sürekli eşimi övüyor işte “öğrencilerin senin için böyle şöyle”diyo ben de “evet o öyledir anlayışlıdır iyidir” falan diyorum dedi . Sonra eşim dedi ki sesa da “bizim kuruma gelebilir” durup durup “aa cok iyi olur ya mükemmrl ya” diyip durdu ben de dayanamadım dedim ki “neden seviniyosun bu kadar geleceğime?” Sen hepimizi tanıyosyn biz de seni tanıyoruz iyi olur falan dedi acaba ben mi kuruorum anlamadım

Yani ilk basta aslında garipsemedim dedim otursun tek gelmiş evli zaten nolcak ama dönüşte cok sinir oldum gerçekten sürekli bileyler anlatıyo falan eşim de gülerek “bu cok saf ya” dedi o indikten sonra ben de “fena bence” dedim direkt savunmaya gecti falan sürekli eşimi övüyor işte “öğrencilerin senin için böyle şöyle”diyo ben de “evet o öyledir anlayışlıdır iyidir” falan diyorum dedi . Sonra eşim dedi ki sesa da “bizim kuruma gelebilir” durup durup “aa cok iyi olur ya mükemmrl ya” diyip durdu ben de dayanamadım dedim ki “neden seviniyosun bu kadar geleceğime?” Sen hepimizi tanıyosyn biz de seni tanıyoruz falan dedi acaba bem mi kuruyorum anlamadımki

Ona seni rahatsiz eden buyun huylarini hareletlerini soye surekli soyle biraz sert ciksanaa . Zaten sus buz olunca tepene cikiyolar . Eger duzelmezse bosanacagini soylee . Eger seni seviyorsa zaten degisecektirr .
Biz onla yüzyüze hiç konuşamadık konışamıyoruz hep kacıyo cünkü ben eleştirilmekten korkan bi insanmışım bu yüzden hatalarımı söylemek istemiyormuş diye hep mesajla konuşuyoruz hep söyledim hep devam etti 5 aydır evliyiz ve cok sukıldım

Sende kuruyor olabilirsin . Kadin evli cocugu var sonucta . Ama sizinle ne isi var tiyatroda . Hem bence evli erkegin samimi bayan arkadasi olmasi Yanlis. Senin esine artk evli oldugunu bekarmis gibi davranmamasi gerektigini ogretmen lazim. Konuyu biraz daha acarsan . Esinle severek mi evlendin k validenle sorunlarn nedr esin sana deger viruomu kaybetmekten korkuyomu nasil bekarms gibi davraniyo

Sende biseyleri duzeltmek icin baska yontemler denemelisin bence hemen ayrilik olurmu cocuk oyuncagi segil ki madem seviyosun sonra pisman olursun . Kocanında bekarmiş gibi davranmasi arkadas ortamı falan nedir ya yani esin seni ne kadar seviyor sensizlige katlanabilirmi bunları bilmen lazö ona gore harelet emen lazım ya sen 5 aylık evlisin ve bu tur sorunların varr inanamyorum bunlar en guzel aylarınız sizincan ciger olmanz lazm bu arada bende 6 aylk evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…