Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar depresyon ilaçlarını doktor kontrolüyle yavaş yavaş bırakıcam fakat birdaha bu kabus dolu günleri yaşamamak için bu hastalığı yaşayıpta tekrarlamamış olanların tavsiyelerine ihtiyacım var
tamamiyle kendi elinde olan bişey bu.çok çok mutlu olmayada gelmez çok üzüntüyede.en azında bende öyle oldu.ben korkularımın üzerine giderek yendim.kendimi oyalamanın yollarını buldum dediğim gibi senin elinde tamamiyle.
Tamam ama ilaçları bırakacam diyorsun ya o yüzden soruyorum
Şuanda ilaç bırakıyormusun azaltıyormuşum bir süre daha kullanıcam sonra doktor kontrolünde azaltıcaz
tamamiyle kendi elinde olan bişey bu.çok çok mutlu olmayada gelmez çok üzüntüyede.en azında bende öyle oldu.ben korkularımın üzerine giderek yendim.kendimi oyalamanın yollarını buldum dediğim gibi senin elinde tamamiyle.
Evet özelliklede üzüntüye gelmiyor malesef herseyi kafama takmamayı öğrenmem lazım hassas bir yapım var bana biri kotu bir sey soylese kafaya takar gunlerce düsünürüm özgüven eksikligide var tabi artı sosyal fobi bunları aşmam lazım öncelikle
Evet özelliklede üzüntüye gelmiyor malesef herseyi kafama takmamayı öğrenmem lazım hassas bir yapım var bana biri kotu bir sey soylese kafaya takar gunlerce düsünürüm özgüven eksikligide var tabi artı sosyal fobi bunları aşmam lazım öncelikle