• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bayana nasıl davranacağımı bilemiyorum:-(

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım kusura bakmazsan bişey soracağım, kızların dediği gibi açtığın diğer konuda eşini açık hanımlardan kıskandığını yazmışsın. çok kıskanç olduğunu itiraf ediyorsun sen de farkındasın, bazı kadınlar içindeki dışındadır kalplerinde kötülük yoktur, açık giyinmeye alışıklardır ama bunu karşı tarafı rahatsız edeceği akıllarından geçmez bu tamamen yetiştirilme tarzıyla alakalı. bu hanıma açık olduğu için kalben soğukluk hissediyor olabilir misin. aranızda bu tür bi çatışma varsa seni sinir etmek için de yapar.

yok canım estağfurullah bana yardımcı olmak için soruyorsunuz niye kızayım buna hakkım yok. o kadın onun için eşimle tartıştığımı kıskançlığımı bilmiyor ki bir de bir insan ne kadar açık olursa olsun edep duygusu insanın kendisine aittir içini belli eden şeyler ancak kocasına karşı giyilmesi gereken şeyler bir de biz gittiğimiz de ayrı süsleniyo başka yerlerde de bir araya geliyoruz ama kadının süsleniş tarzı aynı değil:26:

evet zaten ben bazen eşime diyorum bak bi dahakine kadını bozacağım diye sakın öyle bişey yapma seninle bi daha konuşmam akrabalığımız bozulur kötü şeyler olur diyo bana kızıyo bir de akrabalar tamam beni biliyolar da eşimi de haklı bulurlar o böyle şeyler yapmaz derler ne bilecekler ki eimin kadın hakkında ne düşündüğünü çıkmazlara girdim yani:44:

ay canim bak ozaman is deyisiyor senin esinde is yokki adamin belkide hosuna gidiyordur baskalari tarafindan ilgi görmek yahu insan derki yok karicigim ben seni seviyorum onun naptigi umrumda bile deyil sen onun seviyesine düsme bosver falan ama nerde adam gitmis akrabalik iliskilerini düsünüyor karisina deyer verecegi yerde

canim allah sana yardim etsin gercekden hakkinda hayirlisi neyse öyle olsun

yok canım estağfurullah bana yardımcı olmak için soruyorsunuz niye kızayım buna hakkım yok. o kadın onun için eşimle tartıştığımı kıskançlığımı bilmiyor ki bir de bir insan ne kadar açık olursa olsun edep duygusu insanın kendisine aittir içini belli eden şeyler ancak kocasına karşı giyilmesi gereken şeyler bir de biz gittiğimiz de ayrı süsleniyo başka yerlerde de bir araya geliyoruz ama kadının süsleniş tarzı aynı değil:26:

Puzzle gibi bütün parçalar şimdi araya geldi.
Bence onlarla görüşmemeye bakın.Yapacak birşey yok.Bende çok üzülüyorum durumuna:58:

mesela hep onun hakkında bilgi almak istiyo burcu ne ne zaman işe gidiyo kaçta geliyo neleri sever neye kızar gibi vs. hani ortamda herkes bir konu konuşsa da sorulsa tamam yanlış anlamayacağım ama durduk yerine soruyo eşim telefonla konuşur senin kocan kimle konuşuyo diyo sanane ya diyeceğim yüzyüze bakıyoruz kötü oluruz çok yakın akraba olmaz ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırıyorum dikkat çekmek için kırıtarak yürür konuşmaları kırıtaraktır çok farklı bir kadın bir erkeğin ilgisini çakecek şekilde de akşam oturmasında bile seksi şeyler giyer eşim konuşurken çok dikkatli şekilde gözlerinin içine bakar onu dinler sanki başbakan konuşma yapıyo sinir oluyorum ya:47:

çok yakın akraba diyorsun ama. böyle giderse en yakın akrabandan olacaksın eşinden. baksana kavga ediyoruz diyorsun. uzak dur. hatta küs o bayanla. hem evliymiş. yazıklar olsun.

Kıskanç Bir Eş Değilim..:19:
Akraba veya Arkadaş Bunun Kıskançlıkla Alakası Yok Kesinlikle Haklısın..:31:
Ama Artık Olay Kıskançlıktan Çıkmış Canım..:31:
Senin Yerinde Olsam, Bozulur mu Akrabalığım Bozulur mu Diye Düşünmem ki Akrabalarım da Huyumu Bilir..
Bu En Yakınımda Olsa Değişmez..
Sevmediğim Bir Ortam İse Bozarım, Hele Kocamı Soruyorsa Sürekli Kumamı Geleceksin Bana Der Kahkahayı Basarım..:27:

Lütfen Sende Canını Sıkma Olur mu?:70:
Bu Kadar Düşünmene de Gerek Yok, O Kim ki?:27:
Kalitesini Biz Bile Anladık 2 Satırlık Yazı da..:63:

Hatta Kocanın Yanında Boz Eğer Seninde Dediğin Gibi İlgisi Varsa Rezil Olur..

Allah Islah Etsin Böylelerini Dünya'nın Çivisi Çıktı Artık..:19:

amin valla ALLAH ıslah etsin bu gibi kadınlar yüzünden huzurumuz kaçıyo işte bende de sorun var bişey söyleyeceğim zaman öyle şakaya vurarak kahkahayla karışık söyleyemiyorum direk söylüyorum kızgın şekilde söylüyorum keşke bunu becerebilsem:26:

dinsizin hakkından imansız gelirmiş, sende onun eşi hakkında soor,eşini abart, öv, o sana bir mi sordu sen onun eşi hakkında on soru sor, hatta eşini ikna et, ikiniz birden boyuna onun eşi ile ilgilenin, anında vazgeçer seninkinden..

çok yakın akraba diyorsun ama. böyle giderse en yakın akrabandan olacaksın eşinden. baksana kavga ediyoruz diyorsun. uzak dur. hatta küs o bayanla. hem evliymiş. yazıklar olsun.

zaten ben ona gündüz gitmiyorum eşimi arayıp davet ediyolar bize gelin diye o da kırmıyo bi kere de yok demiyo insan biraz der ki karım üzülmesin ama o düşünce yok:5: ya da kendileri geliyo gelme de diyemiyorum hafta da 3 kez görüşmek zorunda kalıyorum bıktım ya taşınamıyoruz da onlar da taşınmıyo:59:

kusura bakma cnm ama sormak zorundaydım bazen kişiler arasında çatışma varsa iş inada biniyor öyle bişey yaşandı mı bu kadınla aranızda diye aklımdan geçti.

birincisi eşini kıskandığını şu dakika itibariye kesinlikle belli etmeyi bırakıyorsun. aksi takdirde adam gerçekten kadın kendisine asılıyorsa da senin vesvesen sanacak. kıskandığını belli etme, kendinle ilgilen, çatlasan da artık eşine bişey deme. kadına karşı da uzak olmaya çalış ama çok mecbur kalıp bir araya gelirsen eğer, kendine güvenli ve sakin ol. dediğim gibi, onu kocasıyla ilgilenmesi konusunda belli etmeden sakin sakin iğnele, hayatım kocanın çaı bitti versene falan diye, hani onlar şakacılarmış ya :34: ama çoook sakin olman lazım. sen eşinle ilgilen, ama atmaca gibi durma öyle rahat görün. bu gene kıskanıyor da bana söyleyemiyor demesin :34:
aklıma başka şeyler de geliyor ama ters teper falan maazallah dikkatli akıl vermek lazım :44: hayatta sinsi insanla başa çıkmak kadar zor bişey yok, şimdi tutsan akrabalardan yardım istesen iftiracı durumuna düşürürler seni allah korusun. şimdilik kimseye bişey deme. kalabalık içinde de eşine olan tavırları böyle mi, yoksa milletin içinde toparlanıyor mu ? eğer herkesin içinde yapıyorsa işn çok kolay olur zaten de bu tipler milletin içinde çok hanım hanımcıktır bi de :47:

dinsizin hakkından imansız gelirmiş, sende onun eşi hakkında soor,eşini abart, öv, o sana bir mi sordu sen onun eşi hakkında on soru sor, hatta eşini ikna et, ikiniz birden boyuna onun eşi ile ilgilenin, anında vazgeçer seninkinden..

ben de o sinir olsun diye onun eşini soruyorum o benimkini sorduktan sonra da kadının kocası umrunda değil ki umrunda olsa böyle davranmaz bir de adam karısına çok aşık o ne derse yapar peşinden koşar sanırım o adam da karısı onu aldatacak diye çok korkuyo eşini anladı ki onun peşinden koşuyo adam adam olsa böyle davranacağına tavrını koyar karısına:47:

amin valla ALLAH ıslah etsin bu gibi kadınlar yüzünden huzurumuz kaçıyo işte bende de sorun var bişey söyleyeceğim zaman öyle şakaya vurarak kahkahayla karışık söyleyemiyorum direk söylüyorum kızgın şekilde söylüyorum keşke bunu becerebilsem:26:

Eşin İçin, Yuvan İçin, Kendin İçin Becereceksin..:31:
Bak Millete Kocasının Yanında Bile Fingirdiyor..:19:
Ar Edep Kalmamış..:19:
Alnının Ar Damarı Çatlamış..:57:

Bunun Yanında Seninki Ne Ki Bacım ?:19:
Senin Yerinde Olsam, Dişe Diş Kana Kan..:31:
Haa Baktın ki Kocanın da Niyeti Var; İşte O Zaman Yapacak Bir Şey Yok ..
Ama Şimdi Yapacak Çok Şey Var..:27:

Güzel Haberlerini Bekliyorum..:70:

kusura bakma cnm ama sormak zorundaydım bazen kişiler arasında çatışma varsa iş inada biniyor öyle bişey yaşandı mı bu kadınla aranızda diye aklımdan geçti.

birincisi eşini kıskandığını şu dakika itibariye kesinlikle belli etmeyi bırakıyorsun. aksi takdirde adam gerçekten kadın kendisine asılıyorsa da senin vesvesen sanacak. kıskandığını belli etme, kendinle ilgilen, çatlasan da artık eşine bişey deme. kadına karşı da uzak olmaya çalış ama çok mecbur kalıp bir araya gelirsen eğer, kendine güvenli ve sakin ol. dediğim gibi, onu kocasıyla ilgilenmesi konusunda belli etmeden sakin sakin iğnele, hayatım kocanın çaı bitti versene falan diye, hani onlar şakacılarmış ya :34: ama çoook sakin olman lazım. sen eşinle ilgilen, ama atmaca gibi durma öyle rahat görün. bu gene kıskanıyor da bana söyleyemiyor demesin :34:
aklıma başka şeyler de geliyor ama ters teper falan maazallah dikkatli akıl vermek lazım :44: hayatta sinsi insanla başa çıkmak kadar zor bişey yok, şimdi tutsan akrabalardan yardım istesen iftiracı durumuna düşürürler seni allah korusun. şimdilik kimseye bişey deme. kalabalık içinde de eşine olan tavırları böyle mi, yoksa milletin içinde toparlanıyor mu ? eğer herkesin içinde yapıyorsa işn çok kolay olur zaten de bu tipler milletin içinde çok hanım hanımcıktır bi de :47:

sağol canım çok teşekkür ederim bir de bunu deneyeceğim inş. işe yarar valla kadını iyi çözdün aynen öyle milletin içinde hanım :1: aklına başka şeyler gelirse özelime yaz olur mu çok sevinirim

vallahi haklısınız bu zamanda başka çare yok galiba, yoksa hep bizlerin mutluluğumuzdan vazgeçmemiz gerekecek. hayat öyle bir savaşmış ki kaç cephesi varmış yahu... ben bunu kk ya üye olduktan sonra daha iyi anladım

dedikleriniz de çok haklısınız böyle şeyler yazarak bana çok yardımcı oluyorsunuz aklıma düşünemediklerim geliyo hepinize çok teşekkür ederim bir de bu yöntemleri deneyeceğim bakalım inş. başarabilirim de iyi şeyler olur

bu sahsiyet eşinizden yüz buluyor..
eşim espirili felan demişsiniz eşiniz biraz soğuk davransın tesrlesin bak bakim yılışabiliyormu..
erkeğin böyle çok konuşan espiri yapanıda beni bayıyo ya erkek dediğin az ağır olur
bence eşinizde suç biraz ters olsun soğuk davransın cvp vermesin 1-2 de terslesin bak bakim ses edebiliyomu
eşiniz espiri yapar ortalığı sürekli yumuşak tutarsa o kadında habure sorar muhabbeti derinleştirir..
Bakın örnek verim ben kendimden akrabalarımın içinde biri var evli şuan ve yılışıktır..
eşinin yanında mesela benle şakalaşır yüz versen sarılır makas alır ama adamın huyu bu bana diil akraba içi yeğen kuzen kimolursa böyle şakalaşmayı el kol hareketlerini seviyo(adam dedim 28 yaşında) benim eşimde fena kıskanç tokalaşıp öpim dahi istemiyo zevzek olduğundan..
napıyorum aile ziyaretlerinde olurda denk gelirsek elimi uzatıp tokalaşıyorum sadece öpmesine izin bile vermiyorum geride duruyorum bakıyoki mesafeliyim o da cıvıyamıyor çünki yanında durmuyorum önemsemiyorum bazılarının huyu bu yapısı böyle yapcak bişe yok sen mesafeli olucaksın..

ama erkekler bizim gibi düşünceli olamıyor maleseff onların hoşlarına gider böyle ilgi görmek yaşları kaç medini halleri ne olursa olsun..

vallahi haklısınız bu zamanda başka çare yok galiba, yoksa hep bizlerin mutluluğumuzdan vazgeçmemiz gerekecek. hayat öyle bir savaşmış ki kaç cephesi varmış yahu... ben bunu kk ya üye olduktan sonra daha iyi anladım

Şimdi Çook Alternatif Var, Çaresiz Değiliz..:27:
Adamın Gönlü Varsa İşte O Zaman Çare Yok Bu İşe.. :19:
Yukarıda da Belirttim..:31:

Burada O Kadar Çok Konu Okudum ki, Konu Sahibi Arkadaşım Gibi Olanlarda Var..:31:
Fakat Adamın Aldattığını Bile Bile Dostunu Arayayım mı? Derdi Neymiş Ne Yapayım? Kızın Ailesine Anlatayım mı Arkadaşlar ? Telefon Numarasını Değiştiremez Eşim Büyük Şirkette Çalışıyor.. Ne Yapacağım??
Yazanı da Gördüm..:19:
İşte Burada Yapacak Bir Şey Yok..:59:
Ama Biz Tam Tersini Yapıyoruz..:27:
Yapmamız Gerekenleri En Son Yapıyoruz..:19:

Neyse Uzatmadan;
Aklımdaki Cepheleri Sayayım..:27:
Kaynana, Görümce, Elti, Aldatma, Kumar, Alkol..:27:

Herkesin Evinden Irak Olsun..:19:

Son düzenleme:
bu sahsiyet eşinizden yüz buluyor..
eşim espirili felan demişsiniz eşiniz biraz soğuk davransın tesrlesin bak bakim yılışabiliyormu..
erkeğin böyle çok konuşan espiri yapanıda beni bayıyo ya erkek dediğin az ağır olur
bence eşinizde suç biraz ters olsun soğuk davransın cvp vermesin 1-2 de terslesin bak bakim ses edebiliyomu
eşiniz espiri yapar ortalığı sürekli yumuşak tutarsa o kadında habure sorar muhabbeti derinleştirir..
Bakın örnek verim ben kendimden akrabalarımın içinde biri var evli şuan ve yılışıktır..
eşinin yanında mesela benle şakalaşır yüz versen sarılır makas alır ama adamın huyu bu bana diil akraba içi yeğen kuzen kimolursa böyle şakalaşmayı el kol hareketlerini seviyo(adam dedim 28 yaşında) benim eşimde fena kıskanç tokalaşıp öpim dahi istemiyo zevzek olduğundan..
napıyorum aile ziyaretlerinde olurda denk gelirsek elimi uzatıp tokalaşıyorum sadece öpmesine izin bile vermiyorum geride duruyorum bakıyoki mesafeliyim o da cıvıyamıyor çünki yanında durmuyorum önemsemiyorum bazılarının huyu bu yapısı böyle yapcak bişe yok sen mesafeli olucaksın..

ama erkekler bizim gibi düşünceli olamıyor maleseff onların hoşlarına gider böyle ilgi görmek yaşları kaç medini halleri ne olursa olsun..

tabi ki eşim de yanlış yapıyo diyorum espri yapma bin bahane buluyo ben bu yaşa geldim beni değiştiremezsin evlendi de değişti derler gibi sebepler sunuyo insan der ki o kadar tartışıyoruz eşim haklı biraz ağır olayım yok niye çünkü onun da hoşuna gidiyor gerçekten:47:

dedikleriniz de çok haklısınız böyle şeyler yazarak bana çok yardımcı oluyorsunuz aklıma düşünemediklerim geliyo hepinize çok teşekkür ederim bir de bu yöntemleri deneyeceğim bakalım inş. başarabilirim de iyi şeyler olur

Sana Yardımcı Olabiliyorsak Ne Mutlu Bize..:21:

Canım sadece ilk sayfayı okuyarak yorum yapıyorum. Anlattıklarını birebir yaşadım. Söz konusu olan kadınsa ne yazıkki benim birinci dereceden akrabamın geliniydi. Sırf o insanın yüzünden eşimle boşanmanın eşiğinden döndüm ama çok yakınlarımı kaybettim. Oda yuvasını kaybetti ama neyseki benim eşim yüzünden değildi. Eşine bahsetmekle büyük hata yapmışsın çünkü onu bende yaptım. Benim eşimde ben kendimi biliyorum, işte sen uzak tut vs. dedi ama şimdi belki bazı arkadaşlar tek kadın mı suçlu diyecekler ama ben eşimin o kadın tarafından resmen taciz edildiğini gördüm sonunda ne mi oldu eşimde, evliliğimde uçurumun kenarından döndü. Bunları birebir yaşayan biri olarak tek söyleyebileceğim ne olursa olsun o kadınla görüşmenizi kesin yada kadına açık açık tavır alın. Bana sorardı o kadın xxx ağbi sende neler sever, ben mesela makyajı dedim bir sonraki görüşmemizde full makyajlı gelir, sürekli eşime dokunur, beni aşağılar, ben aile büyüklerini uyarınca suçlu oldum ama sen uyarırmısın bilemem. Ama tekrar söylüyorum ne yapın edin görüşmeyi kesin, ben kesemezdim dediğim gibi benim akrabalığım sizinkinden yakındı ama siz kesebilirsiniz.

En kısa zamanda o kadına haddini bildir , küserseniz küsün canım . Dünya onların üzerine mi kurulu !
Böyle ömür geçmez , düşüne düşüne hasta olursun ALLAH korusun . İnceldiği yerden kopsun , senin huzurun önemli .

Küserseniz eğer , o kadının saçını başını yol , sinir oldum yaaa :47:

Back
X