- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
tatlım ne demek görmezlikten gelmek hepinizin yazdıklarını çok dikkatli okuyorum sadece senin dediğin yöntemi uyguladım sonuç alamadım görümceme söyledim o da farketti ama bana dedi ki kadın çok seksi ne giyse yakışıyor ben bile bakıyorum erkekler nasıl bakmasın dedi annemler falan hepsi farkında ama eşime söylemiyorlar çünkü normalde ben kıskancım ya hani bu kadınla ilgili düşüncemi de eşime söyledim ya eşim sanacak ki ailesine de gidip söylemiş böyle düşünecek benim haklı olduğumu düşünmeyecek ayreten daha çok o kadın eşimin dikkatini çekecek![]()
Anladım canım durumun böyle olduğunu bilmiyordum, senin kocanda iş yok arkanda durmuyor demiştim ya ailesinde hiç iş yokmuş.
Şok oldum resmen ne demek kadın seksi, erkeklerin bakması normal?İğrenç bir şey bu, kuzeninin eşine bakmayı normal kabul eden bir zihniyet.Allah kolaylık versin, eşine ve ailesine de allah akıl fikir versin, biraz utanma versin .
Bu arada bence sen hastalık derecesinde kıskanç falan değilsin, kocanı seven bir bayansan ve kocan da(ailesi de) bu kadar geniş mezhepli insanlarsa senin sinir hastası olmamana şaşırmak gerekir,yine iyi dayanıyorsun.
Son düzenleme: