• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bayana nasıl davranacağımı bilemiyorum:-(

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok yakin akraba diyorsunuz,afedersiniz ama edepsizlik bu bence uzak durun ailecek, surekli gorusmekte zorunda degilsiniz boylesi edepsiz,ahlaksiz insanlarla...

Son düzenleme:
bu kadar ağırı değilde benimde başımdan geçti diyeyim
aslında eşimin kalbinde bişey yok karşı taraftada bişey yok
ama cahillik diyeyim
fazla abartma diyeyim yani sen takma çünkü onun yaptığı her hareket sana batacak o hareket çok çok basit olsa bile

biraz rahatlayıp kocana güvenmeye ve onlar geldiğinde yada sen onlara gittiğinde kendine nasıl güvendiğini göster
zafer senin olsun
açık giyinme ama
iltifatları kendine toplamayı bil
o senin kocanı soruyorsa sende onun kini sor
o senin aklını nasıl kurcalıyosa sende onun aklını kurcala
mesela onunkocasının seninkinden üstün bir yönünü bul onu öne çıkar
ve kadın bir zaman sonra
ne oluyorrr ülennnn
koca elden gidecek desin ve seninle görüşmeyi kessinnnnnn

ne bileyim sende onlara gidince adamın çayı bitince sen fırla hemen
adama bu kıyafetin yenimi falan de
karısına da ayyy çok yakışmış nerden aldın bende alayım deee

kocanla bu kadın hakkında asla konuşmaaa

kadının fendi herşeyi yener bunu unutma

mutsuzluğa kapılıp kendini yeyip bitireceğine onu bitir

yani sen kadına daha çok gitmek iste
onları size çağır
anladığım kadarıyla zaten hep eşli görüşüryorsunuz
kocan hangi pastayı sever hangi yemeği sever de onları yaapppp

takipteyim seni
bir iki yavaş yavaş başla gerisi gelir okkk

bende hafiye gibi oldumm
ama işe yarar eminim

Eğer eşininde kadına ilgisi varsa yapacak pek birşeyin yok. Bence hiç üstüne düşme. Eşin seni aldatmasın diye niye sen uğraşıyorsunki. Eğer biraz ahlakı varsa zaten karısından başka bir kadına ilgi bile göstermez. Onun ahlakının da bekçisi siz olmayın. Şunu yapabilirsiniz: Onun yanında eşine ilgili davran. Kadın sorarsa onunla ilgili şeyler, sert bir şekilde eşimin hayatı seni ilgilendirmez de açık açık. Ama şu kadar söyleyim. Kadın eğerki eşinden ilgi görmeseydi bu kadar da uzatmazdı. Yada eşin bundan rahatsız olsaydı görüşmeyi keserdi. bence eşinde asıl sorun.

ama cahillik diyeyim
fazla abartma diyeyim yani sen takma çünkü onun yaptığı her hareket sana batacak o hareket çok çok basit olsa bile

biraz rahatlayıp kocana güvenmeye ve onlar geldiğinde yada sen onlara gittiğinde kendine nasıl güvendiğini göster
zafer senin olsun
açık giyinme ama
ve kadın bir zaman sonra
ne oluyorrr ülennnn

onları size çağır

takipteyim seni

bende hafiye gibi oldumm
ama işe yarar eminim

Yorumuna Bayıldım..:46:
Hatta Ben Bu Yorumun Altına İmzamı Bile Atarım..:1:
Böyle Konularda Bende Çok Fena Bir İnsan Oluyorum..
İçimdeki Tüm Pislkopatlığı Dökerim Yani..
Hiç Acımam..
Konu Sahibi Arkadaşım, Bu Yorumu Uygula..
Hem Kocanı Değiştirirsin, Hem O Kadın Müsvettesini..
:34:

eskı konularını da okudum.sen kıskanc bır kadınsın ve bunu kabul edıyorsun.ama burada durum daha farklı dıyorsun herhalde.ılk once senın esının bu durumdan rahatsız olması lazım kı sen olayların onune gecebılesın.ama anladıgım kadarıyla kocan hıc te oralı degıl.bunun ıcın ılk once al kocanı karsına ve ona bu durumdan rahatsız oldugunu soyle.bunun evlılıgınızı kotu etkıledıgını,neden dıger akrabalarınızdan esınızden dostunuzdan degıl de o kadından rahatsız oluyorum sence de.bu adamın aklına karpuz kabugu dusurmek degıl ona karsı tamamen durust olmaktır bence.sız sevgılı degılsınız kı kadınla gorusmeyın olsun bıtsın.bı aılesınız ve bu durumda etkılenecek daha fazla ınsan olacak.esınızle konusun.derdınızı anlatın.bunun basıt bır kıskanclık olmadıgını belırtın.kadınlar cok rahatsız oldugu konularda arada suyu bulandıracak kı kocalar anlasın.yoksa bu boyle devam eder gıder.

Uff yaa dün tramvaya bindik eşimle yanımızdada bir kız duruyordu.Kız afedersiniz resmen o... tövbe yaa neyse..
Eşim biryerden tutunuyor tam eşimin elinin yanına koyuyor elini..Telinde resimlere bakıyor biriyle öpüşürken çekilmiş resimler bakıp bakıp gülüyor.Eşim bana doğru yaklaşıyor oda eşime doğru.Hadi dedim sus kızım kendi kendime.Resim çantası var yere düştü ayağımızın altına almıyor çantasını bende farketmiyormuş gibi yaptım üstüne bastım bir güzel.Sonra eşimle onun elinin ortasından ben tutundum kızada öyle bir baktımki donuna s.çtı resmen.Bide bunun akraba olmuş halini düşünemiyorum gerçekten zor tavrınızı koyun akrabaysa akrabalığını bilsin.Böyle bir akraba varsın olmasın
:47:

Toplum olarak akrabalık iilişkilerine ayrı bir önem veririz milletçe
ama ben bu akrabalık olayının bizim insanlar tarafından
biraz gereksiz hale getirildiği kanaatindeyim şöyle ki;

insanlarda kendi eşi ve çocuklarıyla daha özel zamanlar geçirmek
yerine, sürekli bir eş dost muhabbeti almış başını gidiyor

ayda bir olur ya da daha sık olmamak kaydıyla istenilen zamanlarda elbette akrabalarla,arkadaşlarla
görüşülecek ama bunu biz millet olarak abarttık,bazı insanlar nerdeyse
tüm zamanlarını akraba,kuzen,komşu da geçirir oldu
Maalesef bunun sakıncalarını ve kötü sonuçlarına da hepimiz hayat içerisinde şahit olduk

Size nacizane tavsiyem ağırlığınızı hiç bozmayın,eşinize başka konularda da ,bu konuda da kıskançlığınız belli etmeyin
zira eşiniz sizin kıskançlığınızdan nemalanıyor anladığım kadarıyla
Olgun ve seviyeli kadın, her zaman kendi haklılığını daha çabuk gösterir
eşiniz de belki birgün bu kadının basit tavırlarından rahatsız olur ve o bayanın maksadı kötüyse eğer gerçekten rahatsız olur

eşinizin kuzeniyle bu kadar sık görüşmeniz de bana çok gereksiz geldi ama bu hususu eşiniz idrak edememiş
Bir de eşinizin de bazı tavırlarında olgunluk göremediğimi belirtmek istiyorum
O kadının kendisine olan ilgisini eminim farketmiştir,o ne yaparsa yapsın ben kendimden eminin demek
diğer kadının hareketlerinden ziyade sizin olaya bakış açınızı eleştirmesi de eşinizin mantıksız yönü bu olayda

Dilerim mesele sizin mennun olacağınız bir boyutta çözüme ulaşır
sevgiler

Son düzenleme:
ama cahillik diyeyim

zafer senin olsun
açık giyinme ama
ve kadın bir zaman sonra
ne oluyorrr ülennnn

onları size çağır

takipteyim seni

bende hafiye gibi oldumm
ama işe yarar eminim

sevgili arkadaşım çok güzel taktikler yazmışsın sana da ayrıca çok teşekkür ederim bunu uygulayacağım yalnız senin yazdıkların gibi tavsiyeler lazım bana çünkü aklıma neler yapabileceğimle ilgili çok fazla bişay gelmiyor sen ve diğer arkadaşlar bana bu konu da daha fazla yardımcı olursanız çok sevinirim:34:

Canım sadece ilk sayfayı okuyarak yorum yapıyorum. Anlattıklarını birebir yaşadım. Söz konusu olan kadınsa ne yazıkki benim birinci dereceden akrabamın geliniydi. Sırf o insanın yüzünden eşimle boşanmanın eşiğinden döndüm ama çok yakınlarımı kaybettim. Oda yuvasını kaybetti ama neyseki benim eşim yüzünden değildi. Eşine bahsetmekle büyük hata yapmışsın çünkü onu bende yaptım. Benim eşimde ben kendimi biliyorum, işte sen uzak tut vs. dedi ama şimdi belki bazı arkadaşlar tek kadın mı suçlu diyecekler ama ben eşimin o kadın tarafından resmen taciz edildiğini gördüm sonunda ne mi oldu eşimde, evliliğimde uçurumun kenarından döndü. Bunları birebir yaşayan biri olarak tek söyleyebileceğim ne olursa olsun o kadınla görüşmenizi kesin yada kadına açık açık tavır alın. Bana sorardı o kadın xxx ağbi sende neler sever, ben mesela makyajı dedim bir sonraki görüşmemizde full makyajlı gelir, sürekli eşime dokunur, beni aşağılar, ben aile büyüklerini uyarınca suçlu oldum ama sen uyarırmısın bilemem. Ama tekrar söylüyorum ne yapın edin görüşmeyi kesin, ben kesemezdim dediğim gibi benim akrabalığım sizinkinden yakındı ama siz kesebilirsiniz.

canım senin adına çok üzüldüm halini çok iyi anlıyorum ama benim eşimle onun eşi teyze çocukları ama çok yakınlar küçüklükten beri birlikte büyümüşler eşime o kadına haddini bildireceğim dediğimde sakın öyle bişey yapma benim de teyzeminoğluyla aram bozulur yüzyüze bakamayız demişti bi de o kadına bişey dediğimde ters cevap verdiğimde kadın senin kocana mı kaldım der beni haksız duruma düşürür çok fena biri onla başedebilmeyi göze almalıyım bu yüzden bana çok taktik gerekli:34:

çok tehlikeli ve sinir bozucu bir durum :23:aslında eşleriniz iyi anlaşmasa görüşmeyin diyeceğim ama araları iyi olduğuna göre bunu yapman zor
sanırım tek çaren eşine güvenmek yada eşin o kadının davranışlarından rahatsız olup kendini geri çekmeli ama sanırım eşin bu niyette değil:19:yine de eşini ikna edebiliyorsa bu insanla görüşmeyin:50:

zaten ben ona gündüz gitmiyorum eşimi arayıp davet ediyolar bize gelin diye o da kırmıyo bi kere de yok demiyo insan biraz der ki karım üzülmesin ama o düşünce yok:5: ya da kendileri geliyo gelme de diyemiyorum hafta da 3 kez görüşmek zorunda kalıyorum bıktım ya taşınamıyoruz da onlar da taşınmıyo:59:

canım üzülmeni istemem ama eşin bu durumdan hoşnut görünüyor. kusura bakmasın valla isterse kocamın akrabası olsun def ederim hayatımdan

canım senin adına çok üzüldüm halini çok iyi anlıyorum ama benim eşimle onun eşi teyze çocukları ama çok yakınlar küçüklükten beri birlikte büyümüşler eşime o kadına haddini bildireceğim dediğimde sakın öyle bişey yapma benim de teyzeminoğluyla aram bozulur yüzyüze bakamayız demişti bi de o kadına bişey dediğimde ters cevap verdiğimde kadın senin kocana mı kaldım der beni haksız duruma düşürür çok fena biri onla başedebilmeyi göze almalıyım bu yüzden bana çok taktik gerekli:34:

canım arkadaşım. aklıma bir fikir geldi. bu kadın sana sürekli iyi davranıyor mu ? davranmıyorsa. alınganlık yap başka sebepten. küs onunla. küsünce gidip gelmeleriniz bitecek. dolayısıyla eşinde yalnız onlara gidemeyecek. sebep bul ve küs ya da sen onu küstür. ona kırıcı davran. şimdi aklıma gelmiyor ama onu anlamsız şeylerden aşağıla küsmek için sebep bul. ama sebebin kıskançlık olmaması gerekiyor

canım arkadaşım. aklıma bir fikir geldi. bu kadın sana sürekli iyi davranıyor mu ? davranmıyorsa. alınganlık yap başka sebepten. küs onunla. küsünce gidip gelmeleriniz bitecek. dolayısıyla eşinde yalnız onlara gidemeyecek. sebep bul ve küs ya da sen onu küstür. ona kırıcı davran. şimdi aklıma gelmiyor ama onu anlamsız şeylerden aşağıla küsmek için sebep bul. ama sebebin kıskançlık olmaması gerekiyor

kadın kocana göz koymuş sen daha nasıl kötü olmadan laf sokulur onu soruyorsun. yarın birgün birşeyler olduğunda aralarında,kötü olmadan nasıl ayırabilirm onları diye sorarsın. o kadını öyle bir sıkıştırırımki yanlızken bir daha evime gelemez. kocanla da bir o kadar samimi ol. elini tut yanına otur,eşinin üstünü başını düzelt, ilişkinizin hep nasıl harika olduğunu anlat kadına önce baktın ki devam ediyor.. " bana bak .." dişye başla ama eşine sakın sakın bişi söyleme eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme

guzel fıkır denemeye deger bence

Esin benim içimde yok deyip geçistirdiginde, içinde var demiyorum ama o kadinla resmi olacaksin o kadar derdim. Senin rahatsiz oldugunu bile bile hala espirili konusabiliyorsa çok ayip ediyor.

Kadin sana esinle alakali bir sey sordugunda "neden sordun" de bakalim ikinciye sormaya cesaret edebilecek mi?!
Ve çok slk gorusmeyin. Hadi geldiler diyelim, kadinlar ve erkekler ayri yerlerde otursun. Kusura bakmayin da haremlik selamlik ne ise yariyor simdi anladiniz mi? Insanlar bunu cokca elestiriyorlardi, oysa tam isabet bir eylem. Bir seyleri bahane ederek ayri oturmayi deneyin. Mesela gel biz mutfakta veya oturma odasinda oturalim erkeklerin muhabbeti beni açmiyor diyebilirsin.
Ben olsam cok slk gitmem onlar geldiklerinde sicak davranmam, çok muhabbete girmem ki surekli gelip durmasin ve de kesinlikle ayri yerlerde oturturum erkekleri ve kadinlari.
Bir de onunla aranizin limonilesmesi için bir bahane bulabilirsin. Aranizi açacak veya tartismaya sebep olacak bir sey bulup tartis ve bu sayede onunle gorusmek zorunda kalmaktan kurtul:10:

cnm aferin devam hır gür çıkar kavga et.adamın aklında olmayanı aklına sok aferin cnmm.biraz sinsi ol yaa.allah aşkına.saman altından su yürüt.her şey konuşarak çözülmez bebeğim.öncelikle bu olayı takmıyomuş gibi davran artıkın.bu konuda bir daha konuşmayacağım de.unutmak istiyorum de ve hemn kapat konuyu.sonra evet film şimdi başlıyor.öncelikle eşini sahiplen.onların bulunduğu ortamlarda eşini asla yerme.eşine yüksek sesle konuşma.gülücükler at ve eşine bakışlar at.ama öyle takip edermiş gibi değil.sahiplenir gibi..sonracığıma eşine vakitsiz bir şekilde sen sadece benimsin bana aitsin tarzında güzel bi msj çak.sahiplenilmek herkesi çook mutlu eder.dışarda kalmış onları çekemeyen biri gibi davranma sakın.gayet kendinden emin,sevgisi kalbinde,imzası cebinde olan kocanın sana ait olduğunu karşı bayana tatlı tatlı imalarla ve kocana karşı gösterdiğin aşırı ilgi ile belli et cnmm.senin elinden kimsenin onu almayacağını bilsin.aklını kullan.hır gür çıkarma.otur güzel güzel planlar yap.ne çok sık ne özgür bırak.bundan sonrası Allah'a emanet.gelirse senindir,gelmezse zaten hiç senin olmamıştır..

mesela hep onun hakkında bilgi almak istiyo burcu ne ne zaman işe gidiyo kaçta geliyo neleri sever neye kızar gibi vs. hani ortamda herkes bir konu konuşsa da sorulsa tamam yanlış anlamayacağım ama durduk yerine soruyo eşim telefonla konuşur senin kocan kimle konuşuyo diyo sanane ya diyeceğim yüzyüze bakıyoruz kötü oluruz çok yakın akraba olmaz ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırıyorum dikkat çekmek için kırıtarak yürür konuşmaları kırıtaraktır çok farklı bir kadın bir erkeğin ilgisini çakecek şekilde de akşam oturmasında bile seksi şeyler giyer eşim konuşurken çok dikkatli şekilde gözlerinin içine bakar onu dinler sanki başbakan konuşma yapıyo sinir oluyorum ya:47:

canim ona ne ya??insan yengesine bile kendi abisini bu kadar sormuyor!
bence hic bu kadar özelinize karismasina izin verme,yüz bulmasin astarini ister.
canim akraba akrabada,amaaan yani olsun, sonucta akraba akbaba ise,düsmanin bile yeri geldiginde daha onurlu ve mert olur....lütfen acikca söyle niye sordun? veya deki aay sende cok meraklisin yaaa,yani hic cekinme ve boz tabiki seviyeni koruyarak....kendini yeyip bitirme,üzme:71:

Canım belli bu kadının niyeti. Sana eşinle ilgili öyle sorular sormaya ve eşini merak etmeye hakkı yok. Bir daha sorduğunda da merak ettim ne için soruyorsun de boz. Cevap da verme Allah Allah kadına bak yaa sinir oldum. :20:

al bendende o kadar:47:

evet o zaman sinirden söyledim çok hata yaptım bir ara kayınbabam kaynanam onlara oturmaya gideceklerdi bizi de çağırdılar ben sürekli oraya gidip geldikten sonra eşimle tartışıyorum diye gitmek istemediğimi söyledim ama eşim bana tavır yaptı kendi gitti o gelene kadar aklım hep eşimde kaldı gitsem olmuyo gitmesem olmuyo onlar sürekli geliyo:47:

Keşke bunu yapmasaydınız...

Naçizane bir kaç önerim olacak size.. Öncelikle bu konuyu eşinizle konuşmayı bırakın.. Hatta hiç umursamıyor gibi görünün.. Kesinlikle eşinizi, oraya gittiğinde yalnız bırakmayın.. Kadın bu durumun sizi ne kadar rahatsız ettiğini anlarsa, aranıza girebildiğini (eşinizin siz gitmediğiniz halde oraya gitmesi gibi) farkederse, sıkıntı yaşarsınız... Ona bu zevki vermeyin... Pek çok çözüm önerilebilir bundan sonrası için ancak görüldüğü kadarıyla mizacınıza elverişli olan ilk etapta "çok da tınsınız" mesajını verebilmek...
İkinci adımda (biraz süre geçtikten sonra elbette) bayanın hafif tavırlarını ortam içerisinde deşifre etmek.. Elbette bir de kulis çalışmaları yapmak... Bunlar ince işlerdir ancak iş görecektir... Mesela kayınvalidenizle laflıyorsunuz bir gün.. Gayet sevimli bir şekilde "Ay şu X'e bayılıyorum ne rahat kadın ya.. Ama tabi öyle olabilmek de biraz zor.." gibi gayet kapalı ve fakat aynı zamanda açık mesajlar verebilmeniz lazım.. Eşinizi ancak annesi uyardığında durumu farkedecektir çünkü... Ortam içerisinde de deşifre yöntemleri şöyle olabilir.. Eşinizin çayını mı koyuyor, bırakıp yüzünüzün engel olamadığınız değişimini, onunla birlikte kalkın ve gülerek "kız sana güven olmaz, dur ben de geleyim seninle, bakayım nasıl koyuyorsun" deyiverin... çok aşırı bozulacaktır, "Ne demek istiyorsun" diye.. Hayır, açık falan koyarsın, ben böyle şeylere çok dikkat ediyorum da" dersin...
Umarım kızmıyorsundur bu şekilde yazışıma... Haddime değil ama benzerlerini çok yaşadım..
Bir de aranızda ki yaş farkı bu kadınla ne olursa olsun, saygı duymayın... Bu şu demek... Elbette bir saygı mesafesi olacak, kişinin aile görgüsünden kaynaklanan.. Ama ona hitap ederken aşağılayın "Canım şunu verir misin?".. "Tatlım o yanlış olmuş ya" ve bunu özellikle kocanızın yanında yapın... Her ne kadar sevgi gösterisi gibi görülse de bu tarz canımlı, tatlımlı hitaplar, karşıdakine efendinin kim olduğunu göstermek içindir...

Saygı ve selamlarımla..

Back
X