Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadar ağırı değilde benimde başımdan geçti diyeyim
aslında eşimin kalbinde bişey yok karşı taraftada bişey yok
ama cahillik diyeyim
fazla abartma diyeyim yani sen takma çünkü onun yaptığı her hareket sana batacak o hareket çok çok basit olsa bile
biraz rahatlayıp kocana güvenmeye ve onlar geldiğinde yada sen onlara gittiğinde kendine nasıl güvendiğini göster
zafer senin olsun
açık giyinme ama
iltifatları kendine toplamayı bil
o senin kocanı soruyorsa sende onun kini sor
o senin aklını nasıl kurcalıyosa sende onun aklını kurcala
mesela onunkocasının seninkinden üstün bir yönünü bul onu öne çıkar
ve kadın bir zaman sonra
ne oluyorrr ülennnn
koca elden gidecek desin ve seninle görüşmeyi kessinnnnnn
ne bileyim sende onlara gidince adamın çayı bitince sen fırla hemen
adama bu kıyafetin yenimi falan de
karısına da ayyy çok yakışmış nerden aldın bende alayım deee
kocanla bu kadın hakkında asla konuşmaaa
kadının fendi herşeyi yener bunu unutma
mutsuzluğa kapılıp kendini yeyip bitireceğine onu bitir
yani sen kadına daha çok gitmek iste
onları size çağır
anladığım kadarıyla zaten hep eşli görüşüryorsunuz
kocan hangi pastayı sever hangi yemeği sever de onları yaapppp
takipteyim seni
bir iki yavaş yavaş başla gerisi gelir okkk
bende hafiye gibi oldumm
ama işe yarar eminim
bu kadar ağırı değilde benimde başımdan geçti diyeyim
aslında eşimin kalbinde bişey yok karşı taraftada bişey yok
ama cahillik diyeyim
fazla abartma diyeyim yani sen takma çünkü onun yaptığı her hareket sana batacak o hareket çok çok basit olsa bile
biraz rahatlayıp kocana güvenmeye ve onlar geldiğinde yada sen onlara gittiğinde kendine nasıl güvendiğini göster
zafer senin olsun
açık giyinme ama
iltifatları kendine toplamayı bil
o senin kocanı soruyorsa sende onun kini sor
o senin aklını nasıl kurcalıyosa sende onun aklını kurcala
mesela onunkocasının seninkinden üstün bir yönünü bul onu öne çıkar
ve kadın bir zaman sonra
ne oluyorrr ülennnn
koca elden gidecek desin ve seninle görüşmeyi kessinnnnnn
ne bileyim sende onlara gidince adamın çayı bitince sen fırla hemen
adama bu kıyafetin yenimi falan de
karısına da ayyy çok yakışmış nerden aldın bende alayım deee
kocanla bu kadın hakkında asla konuşmaaa
kadının fendi herşeyi yener bunu unutma
mutsuzluğa kapılıp kendini yeyip bitireceğine onu bitir
yani sen kadına daha çok gitmek iste
onları size çağır
anladığım kadarıyla zaten hep eşli görüşüryorsunuz
kocan hangi pastayı sever hangi yemeği sever de onları yaapppp
takipteyim seni
bir iki yavaş yavaş başla gerisi gelir okkk
bende hafiye gibi oldumm
ama işe yarar eminim
Canım sadece ilk sayfayı okuyarak yorum yapıyorum. Anlattıklarını birebir yaşadım. Söz konusu olan kadınsa ne yazıkki benim birinci dereceden akrabamın geliniydi. Sırf o insanın yüzünden eşimle boşanmanın eşiğinden döndüm ama çok yakınlarımı kaybettim. Oda yuvasını kaybetti ama neyseki benim eşim yüzünden değildi. Eşine bahsetmekle büyük hata yapmışsın çünkü onu bende yaptım. Benim eşimde ben kendimi biliyorum, işte sen uzak tut vs. dedi ama şimdi belki bazı arkadaşlar tek kadın mı suçlu diyecekler ama ben eşimin o kadın tarafından resmen taciz edildiğini gördüm sonunda ne mi oldu eşimde, evliliğimde uçurumun kenarından döndü. Bunları birebir yaşayan biri olarak tek söyleyebileceğim ne olursa olsun o kadınla görüşmenizi kesin yada kadına açık açık tavır alın. Bana sorardı o kadın xxx ağbi sende neler sever, ben mesela makyajı dedim bir sonraki görüşmemizde full makyajlı gelir, sürekli eşime dokunur, beni aşağılar, ben aile büyüklerini uyarınca suçlu oldum ama sen uyarırmısın bilemem. Ama tekrar söylüyorum ne yapın edin görüşmeyi kesin, ben kesemezdim dediğim gibi benim akrabalığım sizinkinden yakındı ama siz kesebilirsiniz.
zaten ben ona gündüz gitmiyorum eşimi arayıp davet ediyolar bize gelin diye o da kırmıyo bi kere de yok demiyo insan biraz der ki karım üzülmesin ama o düşünce yokya da kendileri geliyo gelme de diyemiyorum hafta da 3 kez görüşmek zorunda kalıyorum bıktım ya taşınamıyoruz da onlar da taşınmıyo
![]()
canım senin adına çok üzüldüm halini çok iyi anlıyorum ama benim eşimle onun eşi teyze çocukları ama çok yakınlar küçüklükten beri birlikte büyümüşler eşime o kadına haddini bildireceğim dediğimde sakın öyle bişey yapma benim de teyzeminoğluyla aram bozulur yüzyüze bakamayız demişti bi de o kadına bişey dediğimde ters cevap verdiğimde kadın senin kocana mı kaldım der beni haksız duruma düşürür çok fena biri onla başedebilmeyi göze almalıyım bu yüzden bana çok taktik gerekli![]()
canım senin adına çok üzüldüm halini çok iyi anlıyorum ama benim eşimle onun eşi teyze çocukları ama çok yakınlar küçüklükten beri birlikte büyümüşler eşime o kadına haddini bildireceğim dediğimde sakın öyle bişey yapma benim de teyzeminoğluyla aram bozulur yüzyüze bakamayız demişti bi de o kadına bişey dediğimde ters cevap verdiğimde kadın senin kocana mı kaldım der beni haksız duruma düşürür çok fena biri onla başedebilmeyi göze almalıyım bu yüzden bana çok taktik gerekli![]()
canım arkadaşım. aklıma bir fikir geldi. bu kadın sana sürekli iyi davranıyor mu ? davranmıyorsa. alınganlık yap başka sebepten. küs onunla. küsünce gidip gelmeleriniz bitecek. dolayısıyla eşinde yalnız onlara gidemeyecek. sebep bul ve küs ya da sen onu küstür. ona kırıcı davran. şimdi aklıma gelmiyor ama onu anlamsız şeylerden aşağıla küsmek için sebep bul. ama sebebin kıskançlık olmaması gerekiyor
mesela hep onun hakkında bilgi almak istiyo burcu ne ne zaman işe gidiyo kaçta geliyo neleri sever neye kızar gibi vs. hani ortamda herkes bir konu konuşsa da sorulsa tamam yanlış anlamayacağım ama durduk yerine soruyo eşim telefonla konuşur senin kocan kimle konuşuyo diyo sanane ya diyeceğim yüzyüze bakıyoruz kötü oluruz çok yakın akraba olmaz ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırıyorum dikkat çekmek için kırıtarak yürür konuşmaları kırıtaraktır çok farklı bir kadın bir erkeğin ilgisini çakecek şekilde de akşam oturmasında bile seksi şeyler giyer eşim konuşurken çok dikkatli şekilde gözlerinin içine bakar onu dinler sanki başbakan konuşma yapıyo sinir oluyorum ya![]()
Canım belli bu kadının niyeti. Sana eşinle ilgili öyle sorular sormaya ve eşini merak etmeye hakkı yok. Bir daha sorduğunda da merak ettim ne için soruyorsun de boz. Cevap da verme Allah Allah kadına bak yaa sinir oldum.![]()
evet o zaman sinirden söyledim çok hata yaptım bir ara kayınbabam kaynanam onlara oturmaya gideceklerdi bizi de çağırdılar ben sürekli oraya gidip geldikten sonra eşimle tartışıyorum diye gitmek istemediğimi söyledim ama eşim bana tavır yaptı kendi gitti o gelene kadar aklım hep eşimde kaldı gitsem olmuyo gitmesem olmuyo onlar sürekli geliyo![]()