Bu bayram ....Hepimize hayırlı olsun

arkadaşlar....hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun..küçüklerin gözlerinden,büyüklerin ellerinden öpüyorum..iyi bayramlar...

Dün bayramlaşmaya çocuklarıma bakan teyzemize gittikAaileden uzak bir bayram geçirmek çok zor onların evine girdigimizde çocukları torunları komşuları akrabaları bir sürü kişi bayramlaşmaya gelmişti uzun zamandır böyle kalabalık bi bayram geçirmemiştim.Eski bayramların tadı vardı o evde ve kendimi tutamadım ağladım o kadar içten ve sıcak bir ortamdı ki çocuklarımın böyle bir evde bayrama girmesine çok sevindim burdan makbule teyzemin bayramını tekrar kutlayıp teşekkür ediyorum.

Bütün kk ailesinin bayramını en içten dileklerimle kutlluyorum ve bayram coşkusunun yüreklerimizden hiç eksik olmamasını diliyorum...

bu topik beni her girdiğimde duygulandırıyorsenağlama mercancığım duygularını ne güzel anlatmışsın.senağlama bizler annelerimiz ne yaptıysak ne gördüysek onu yapıyoruz. benim annemde imsak vakti geçtikten sonra kalkar ağzımıza tatlı verirdi ''orucunu aç'' dedip orucumuzu açtırırdı. bende evlendim evleneli eşimle kendime yapıyorum. kalktım verdim eşime tatlı. oğlum ve diğer yavrularımda olurda büyüyünce yapıcam diye çok mutlu oluyorum sabırsıklıkla bekliyorum. bende annem gibi anne oldum yasenağlamasenağlamasenağlama

ahh ah çok duygulandım arkadaşlar.gerçekten bende eski bayramları arıyorum.1 senelik evliyim ama bayramlardan hiç zevk almıyorum.eşim bayram da da çalışıyoo.ve bir tek 1 gün izin kullanlıyoo.herkesi hızlı bi şekilde gezip bitirdik.ve ben evde yalnızım bayramımı böyle yalnız geçiriyorum...halbuki eskiden ne güzel geçerdi.ama şimdi ise bayramlar bayram gibi değilde normal bi günmüş gibi geçiyoo...
herkesin ramazan bayramnını kutlarım...

Önce kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…