Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bu bayram neler yapıcaksınız nerelere gidiceksiniz hadi biraz konusalım ben akraba ziyaretine gidicem sonra zaten eşimle tatile cıkıcaz peki siz
Muhtemelen eşim işten geldikten sonra kayınpedere gidip eve geliriz sonra da.
Sonra eşim gene işe gider.
Kv ile görüşmüyoruz zaten. Bu bayram da kendi kendime kurban olacağım. Canım kendim.
Kızlar bu bayram neler yapıcaksınız nerelere gidiceksiniz hadi biraz konusalım ben akraba ziyaretine gidicem sonra zaten eşimle tatile cıkıcaz peki siz
Muhtemelen eşim işten geldikten sonra kayınpedere gidip eve geliriz sonra da.
Sonra eşim gene işe gider.
Kv ile görüşmüyoruz zaten. Bu bayram da kendi kendime kurban olacağım. Canım kendim.
Benimde esim bayramda calısıyor zaten genel olarak calısıyor fırını var cok zor valla sadece her yaz tatilimiz olur 1 hafta cok sıkılıyorum bu durumda yinede sükür
Ay sormayın ya bayramda kayınvalidemde sarma tatlı baklava yapar cok güzel bende cok yiyorum bu ara kilo aldım veremıyorumda ya 4 kilo fazlam var nasıl gitcek acaba
Ay sormayın ya bayramda kayınvalidemde sarma tatlı baklava yapar cok güzel bende cok yiyorum bu ara kilo aldım veremıyorumda ya 4 kilo fazlam var nasıl gitcek acaba