Bu bebekte düşücek ahh.sorunu daha yeni anladım

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
30
Merhaba! Arkadaşlar 5 yaşında bi kızım ben 8 yıldır Alopesi hastasıyım yani bagışıklık sistemim herşeyi düşman görüp saldırıyor kılları düşman görüpsaldırdgı için saç çıkmıuor neyse kızımdan sonra 2 düşük yaptım hep 5 haftalık olup düştüler yine hamileyim 6.5 haftalık yine kahverengi leke başladı doktor sorun yok dedi ama aklıma geldi baktım netten bagışıklık sistemi hastalıkları düşüklere yol açıyormuş yani fetusü bebeği yabancı görüp saldırıyolarmış 😏😞😞😞😒 aglıyorum şu an

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah acil şifalar 🙏

Merhaba! Arkadaşlar 5 yaşında bi kızım ben 8 yıldır Alopesi hastasıyım yani bagışıklık sistemim herşeyi düşman görüp saldırıyor kılları düşman görüpsaldırdgı için saç çıkmıuor neyse kızımdan sonra 2 düşük yaptım hep 5 haftalık olup düştüler yine hamileyim 6.5 haftalık yine kahverengi leke başladı doktor sorun yok dedi ama aklıma geldi baktım netten bagışıklık sistemi hastalıkları düşüklere yol açıyormuş yani fetusü bebeği yabancı görüp saldırıyolarmış 😏😞😞😞😒 aglıyorum şu an
Bilgim yok ama öyle olsaydı o zaman kızınız da olmazdı.

Güzel arkadaşım, madem tanımlanmış bir hastalığınız var, doğum sürecinizi kontrol eden doktor bu durumdan habersiz mi? Haberi yoksa niye söylemediniz?

Hamilelik sürecinde zaten bağışıklık baskılanıyor. Yoksa her vücud bebeği dışarı atmak ister.

Netten okumayın. Kafanız rahatta değilse başka bir doktora daha danışın.

2 düşükten sebebi araştırılmadı mı?
Doktorunuz hastalığınızı bilmiyor mu?

bir daha ki çocuğunuz bağışıklık sistemıniz baskılanıp oyle yapılmalı o vakit... çocuğu bir düşman gibi algılayan vucut dışarı atmaya çalışır...

Bunun icin ilac var. Doktorunuz vermedi mi? Vucut bebegi yabanci madde gibi algilayip atmasin diye. Tabi benim bilgim kisitli ama tup bebek surecinde onlem amacli doktorum vermisti bana.

Güzel arkadaşım, madem tanımlanmış bir hastalığınız var, doğum sürecinizi kontrol eden doktor bu durumdan habersiz mi? Haberi yoksa niye söylemediniz?

Hamilelik sürecinde zaten bağışıklık baskılanıyor. Yoksa her vücud bebeği dışarı atmak ister.

Netten okumayın. Kafanız rahatta değilse başka bir doktora daha danışın.
Yani ne demek istiyorsunuz

Yani ne demek istiyorsunuz
1- doktorunuz bilgilendirin, içiniz rahat değilse başka doktora danışın diyorum.

2- Hamilelik müthiş bir mucizevi süreç. Hamile olan herkesin bağışıklık sistemi baskılanıyor, daha etkisiz hale geliyor ki vucüd içinizde büyüyen o canlıdan kurtulmaya çalışmasın ( o yüzden atıyorum böbrek, kist gibi bir rahatsızlığınız varsa hamile iken gün yüzeğine çıkabilir, çünkü hamile insanın bağışıklığı çooook düşük olur)

Sizin bağışıklık sisteminiz ekstra etkinmiş, ama muhtemelen sizin de vücud diğer hamileler gibi onu etkisiz hale sokuyordur. O yüzden ilk bebek sorunsuz doğmuş. Ama yine doktora danışın elbette. Belki durumunuza destek olacak takviyelerde vardır.

Lütfen desteksiz hamile kalmayın, bağışıklığı baskılayan tedaviler var tüp bebek merkezlerinde, ve riskli gebeliklerde uygulanan bağışıklık baskılanırsa düşük yaşamazsınız

Olabilir sonuçta ilk zamanlar olan bulantılarımız da vücudun bebeği yabancı bir madde olarak görmesinden kaynaklanıyor. İlk kızınız olduğu zaman hastalığınız yok muydu yoksa ilerledi mi

3vet oyle bir durum var neden doktorunuzla paylasmadiniz bu durumu ? Lutfen hemen doktorunuzu bilgilendirin. Ilaci var diye biliyorum

Back
X