Benim adam bugun yine geldi yine bir melek aldatan borcun harcin icinde hayatimiza s..p terkeden o degilmis gibi oyle masum oyle efendiydiki hic sasirmadim yillarca beni boyle yaparak parmaginda oynatti..daha bir hafta onceydi evden kovan para gondermeyen isten ayrilinca nafaka bile odemeyecegini soyleyen...
Artik muhatap olmasaniz. Sadece avukatinizla muhatap olsa.
hala nerden senin adam oluyor? sen bunu hayatından çıkartmadın mı hala? veya kafandan?Benim adam bugun yine geldi yine bir melek aldatan borcun harcin icinde hayatimiza s..p terkeden o degilmis gibi oyle masum oyle efendiydiki hic sasirmadim yillarca beni boyle yaparak parmaginda oynatti..daha bir hafta onceydi evden kovan para gondermeyen isten ayrilinca nafaka bile odemeyecegini soyleyen...
Ne yüzle gelmiş eve ?Neden aldın ki eve ?
hala nerden senin adam oluyor? sen bunu hayatından çıkartmadın mı hala? veya kafandan?
Hmm alma eve meve gölge bile etmesin etmediği kalmamış sanaEve almadim is yerine geldi kovacaktim basim kalabalik birseyde diyemedim
Vicdan yapmış belliki
yeme sakın yemeeeee tuzakkk
Aynen öyle bir de nabız yokluyor gerzekNasil vicdan bu adaminki de bir turlu anlayamadim ki
Sen dukkani zamansz actin diyor ben sana bakacaktim niye mahkemeyle ugrastiriyon diyor...aylardir uc kurus icin bizi perisan eden kendi degilmis gibi....
Is kurdum cok sukur kazanmayada basladim kendidi yamamaya calisiyor galiba
Allah karnınızdaki o günahsız hatrına sizi feraha çıkarsın inşallahBenim adam bugun yine geldi yine bir melek aldatan borcun harcin icinde hayatimiza s..p terkeden o degilmis gibi oyle masum oyle efendiydiki hic sasirmadim yillarca beni boyle yaparak parmaginda oynatti..daha bir hafta onceydi evden kovan para gondermeyen isten ayrilinca nafaka bile odemeyecegini soyleyen...
Allah karnınızdaki o günahsız hatrına sizi feraha çıkarsın inşallah
İnanın çok mutluyum evlatlarımla diye konu açmanızı sabırsızlıkla bekliyorum. Uzaklaştırma çıkar işyerine de gelemesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?