Bu belirtileri yaşayan warmı

htc090

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2022
102
35
13
21
Öncelikle meraba arkadaşlar 8 aylık evliyim 4 aydır bebiş istiyoruz bu ay çok şiddetli belirtiler yaşıyorum gibi çok Fazla mide bulantısı mide yanması bide birkaç defa iş çamaşırımda beyazımsı akıntıdan biraz daha kıvamlı birşey gördüm,ara sıra kasık ağrılarım oluyor sol tarafta karında batma hissi war aranızda bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen warmı merak ettim:)şimdiden tşk ediyorum

Adetiniz gecikti mi sat ve bat ne zaman

ekim 4 te olmuştum henüz gecikmiş değil test yapmak için geçmesini bekliyorum ama bu belirtileri ilk defa yaşıyorum

ekim 4 te olmuştum henüz gecikmiş değil test yapmak için geçmesini bekliyorum ama bu belirtileri ilk defa yaşıyorum
Korunmayı bırakalı 10 ay oldu ve ben 10 aydır yaşıyorum bunları psikolojik olarak belirti arıyorsunuz kendinizde korunmadığınuz için. Halbuki kasık ağrılarımız hep var veya akıntılarımız vs. Hamile değilsiniz demiyorum ama böyle belirti aramakla vakit geçmiyor düşünmeyin ve en olmadık zamanda sürpriz yapsın bebişiniz güzel haberi berin bize de

ama şöyle birşey war ilk defa mide bulantısı yaşıyorum geçmeyen diğer aylarda hiç yaşamadım dediğiniz gibi psikolojikte olabilir günüm eğer geçerse test yapacağım .tşk ederiim nşallah vardır rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

İnşallah hamilesinizdir tüm kalbimle diliyorum ama bunların genel adet öncesi belirtiler olduğunu da unutmayın hamilelik belirtilerinin adet belirtilerinden çok da bir farkı olmuyor gibi sonra hayal kırıklığı olmaması adına söylüyorum bildiğim kadarıyla mide bulantısı bu kadar erken başlamıyor adetinizin falan geçmesi bebeğin birazcık büyümesi lazım daha yüksek beta değerlerinde yaşanıyor mide bulantısı, sadece bünyesi hassas bir azınlık çok erkenden hissediyor bulantıyı siz de onlardansınızdır umarım

Mide bulantısı kanda beta hcg yükselmeden olmuyor maalesef. Bu da 6. Hafta civarı oluyor. O zaman en yüksek değerine ulaştığı için. Yani bu bir belirti sayılmaz

Güzel ve hassasiyetli yorumunuz için tşk ederim Umarım hamilelik belirtisidir :)

Alttaki yorum gibi bazı bünyeler çok hassas mide bulantısı yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen çok insan war :)

Psikolojik olabilir. Hamilede olabilirsiniz tabiki. Prodoctor testle 6gün önce silik çıktı benim. Test alıp yapabilirsin

Balım merhaba, ben bu belirtilerin aynısıyla yaklaşık 3 gün geciktim ama sonra adet oldum. Bebek isteyen bir kadın beyni, kadının bedenini öyle güzel kandırıyor ki hiç kendini bir ümide bağlama gününü 1 hafta geçirince test ver, öncesinde de test verme. Ben negatifi gördüğüm halde hayır ben hamileyim diye haykırıyordum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…