Bu bencilik değil mi?

Nurpnrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
1.198
2.814
133
28
Bilenler bilir ben 32.haftalık hamileyim son aylar artk zaten uykuya dalmam çok zor ayak altlarım yanıyor cayır cayır sıcaklar nefes darlığı vs vs bide uyku takıntım var az uyuduğum günler çok stresli geçiyor eşim gece gidiyor işe sabah saatt 8 de fln arıyor kahvaltı yapmak için beni uyandırıyor. BU durumdan bıktım artk bugün zaten 6 da uyudum sabah zorla 8 de o kaldırdı sinirden yatamadım simdi de ses etmedim ama sizin fikirlerinizi de merak ettim son aylarımda artık idare etmesi lazım değil mi bu durumu?

bunu söylediniz mi
Söyledim 2 3 gün sonra aynı sey .
Yemek yapmıyorsun diyor bana yaptığım şeylere hep bahane buluyor yemiyor siz olsanız içinizden gelir mi daha yemek yapmak ? Dün nohut yemeği pilav yaptım gayette tadı güzeldi yemedi misal .

Dert etme benim anladığım evlendiğiniz günden beri adam seni idare ediyor zaten biraz daha etsin nolcak alışmış zaten. Aynı yatakta uyuyamazsınız idare eder birlikte kahvaltı istemezsiniz idare eder kediyi alır adamı kovarsınız idare eder alışveriş bağımlısısınız idare eder. Eder de eder dert etme.

bunu söylediniz mi
Doktorum mide koruyucu yazdı misal midem çok yanıyor hap içme taraftarı hiç değil sürekli içme içme mide koruyucu napcak midene diyip duruyor telefonun sesini kaç kez uyarmama rağmen sonuna kadar açıp video izliyor .

Beni uyandırma kahvaltını kendin hazırla desenize? Eli ayağımı yok neden uyuyan insanı uyandırıyor
Gelirken bi simit poğaça alsa yanına koyacagi domates peynir zeytin bitti, bunuda mi yapamıyor?

Beni uyandırma kahvaltını kendin hazırla desenize? Eli ayağımı yok neden uyuyan insanı uyandırıyor
Gelirken bi simit poğaça alsa yanına koyacagi domates peynir zeytin bitti, bunuda mi yapamıyor?
Evlendigimizden beri bu böyle ses etmedim o kadar ama artk uykuya dalmam çok zor oluyor ağırlaştım iyice bugün konuscam düzgün bir şekilde umarım anlar.

Şu durumda idare etmek zorunda öküzlüğün alemi yok

Şu durumda idare etmek zorunda öküzlüğün alemi yok
Evlendiklerinden beri böyleymiş. Hatta hamile olmadığı zamandan eski konuları açılmıştı yine uykuyla alakalı bir konusunda. Her seferinde hamileyim diyor ama öncesi sonrası da var bu işin. Ailesi tatile giderken ben de gelicem diye tutturup 7 yaşındaki yeğenini arabadan kovmaya otobüsle yollamaya çalışan birisi kendisi. Tabak kırıldı kedisinin ayağına gelseydi diyip eşini dövmekten beter etmişti. Ama doğru söylüyorsunuz idare etsin tabi ki ben etmesin demedim. Adam alıştı zaten dedim.

Ve yaptığım her şeye bir kulp buluyor yemek yapmıyor oluyorum sonra yaptığım her seyi eleştiren biri siz olsanız içinzden gelir mi yemek hazırlamak?
Hormonlardan kaynaklı ekstra gözünüze batıyor olabilir mi ? Regl öncesinde nefes almak bile zor gelir bazen bana.

Erkekler kıyamet bile kopsa düzenleri bozulmasın istiyorlar. Büyük kavgaların ertesi günü bile beyefendi yemek bekler. Bu kız sabaha kadar ağladı diye düşünmez. Fakat hamilelik çok farklı bir durum. Tabii ki size anlayış göstermesi lazım. Güzellikle anlatın. Gerekirse doktorunuz anlatsın. Sonuçta karnınızda taşıdığınız can onun da çocuğu.

Biliyorum hepsini ama bunlar şu an karnı burnundayken yaptığı pilav nohuta burun kavurmasına ya da son ayda olduğu için uyuyamayan kadını kalk bana kahvaltı hazırla diye uyandırmasına bahane değil

Hormonlardan kaynaklı ekstra gözünüze batıyor olabilir mi ? Regl öncesinde nefes almak bile zor gelir bazen bana.
Hayir öyle değil yemek ilk evlendigimiz de hevesle yapardım değişik tarifler azcık yiyor nadir beğeniyor yaptığım yemekleri dün yaptım nohut yemeği buzlukta haşlanmış nohut ne kadar kötü olabilir ki gayet de normal olmuştu yemedi sinir oldum ses etmedim ama.

koca herif çay demleyip yanına peynir domates salatalık dilimleyip tabaktaki zeytini dolaptan çıkarıp masaya koyup yemeyi bilmiyor mu ?
bunlarla bile uğraşmak istemiyorsa hatta poğaça alsın fırından girsin bi kıraathaneye, yanuna çay söyleyip otursun yesin ne var bunda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…