- Konu Sahibi xXxTubaxXx
kısss cevap verme ona sakın bırak yazsın dursun o mala bağlamıs belli kaydirigubbakcemile2 salla gitsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tavladimmi ?ne aciz salak bu yaa
yazma bisey belki cvo icin kiskirtiyo belkide baya baya ego icin cvp verme inan verince umit verirsin. tavsiyem sessiz kal bu onu delirticekkkk
![]()
kısss cevap verme ona sakın bırak yazsın dursun o mala bağlamıs belli kaydirigubbakcemile2 salla gitsin
Bu adamın yalan söylediği besbelli.Arkadaşımın başına da böyle bişey geldi tlfonla tanışmıştı adam evli çıktı.Tehlikeli işler tabi bu işler.Ama iisi de var kötüsü de.Aldatılan insanların hepsi netten mi tanıştı sanki.Bu iki insan netten tanışmış biri iş olsun die konuşmuş biri daha ciddi bakmış olaya.İkisi de ciddi düşünüo olabilirdi.Arkadaşım netten tanıştığı biriyle görüşmeye başladıktan sonra ilşkiye başladılar.Kız şimdi çocuğun annesiyle babasıyla kardeşiyle tanışmış yemekler yapıo kadın bizimkine elleriyle.Yani şans meselesi ve karşına çıkanın ii olma ihtimali biraz düşük..Tuba da netten tanışmış ama adama yalan söylememiş adam yalancı çıkmış şansına.
bence sen sana karşı duyduğu ilgiye aşık olmuşsun
sana karşı tavırları davranışları hoşuna gitmiş
biz kadınlarda genelde böyle bi durum söz konusudur ilgi görünce hemen bi hoşlanma olur
2 güzel söz etkiler bizi bence sende bu ilgilerden hoşlanmışsın
ama unutman gerekir madem herşey bitti üzme kendini..
çivi çiviyi söker aşık olacağın seninle ilgilenecek başka birini bul derim ben...
gelisme yokmu tuba? adam hala ariyor mu ? neyaptin merak ettim
kıs tuba muhatap olma dedik sana bacım salla sunu aaaa valla oturdugum yerden sanki beni ararmıs gibi sinir oluyorum senin bu adama kötükedihüso