Bu bendeki ak m ? anlamadm...

Bu adamın yalan söylediği besbelli.Arkadaşımın başına da böyle bişey geldi tlfonla tanışmıştı adam evli çıktı.Tehlikeli işler tabi bu işler.Ama iisi de var kötüsü de.Aldatılan insanların hepsi netten mi tanıştı sanki.Bu iki insan netten tanışmış biri iş olsun die konuşmuş biri daha ciddi bakmış olaya.ıkisi de ciddi düşünüo olabilirdi.Arkadaşım netten tanıştığı biriyle görüşmeye başladıktan sonra ilşkiye başladılar.Kız şimdi çocuğun annesiyle babasıyla kardeşiyle tanışmış yemekler yapıo kadın bizimkine elleriyle.Yani şans meselesi ve karşına çıkanın ii olma ihtimali biraz düşük..Tuba da netten tanışmış ama adama yalan söylememiş adam yalancı çıkmış şansına.

bence sen sana karşı duyduğu ilgiye aşık olmuşsun
sana karşı tavırları davranışları hoşuna gitmiş
biz kadınlarda genelde böyle bi durum söz konusudur ilgi görünce hemen bi hoşlanma olur
2 güzel söz etkiler bizi bence sende bu ilgilerden hoşlanmışsın
ama unutman gerekir madem herşey bitti üzme kendini..
çivi çiviyi söker aşık olacağın seninle ilgilenecek başka birini bul derim ben...

Bu adamın yalan söylediği besbelli.Arkadaşımın başına da böyle bişey geldi tlfonla tanışmıştı adam evli çıktı.Tehlikeli işler tabi bu işler.Ama iisi de var kötüsü de.Aldatılan insanların hepsi netten mi tanıştı sanki.Bu iki insan netten tanışmış biri iş olsun die konuşmuş biri daha ciddi bakmış olaya.İkisi de ciddi düşünüo olabilirdi.Arkadaşım netten tanıştığı biriyle görüşmeye başladıktan sonra ilşkiye başladılar.Kız şimdi çocuğun annesiyle babasıyla kardeşiyle tanışmış yemekler yapıo kadın bizimkine elleriyle.Yani şans meselesi ve karşına çıkanın ii olma ihtimali biraz düşük..Tuba da netten tanışmış ama adama yalan söylememiş adam yalancı çıkmış şansına.

aynen canim ben cok ciddi baktim olaya,ama o ....:sinifsinif:

bence sen sana karşı duyduğu ilgiye aşık olmuşsun
sana karşı tavırları davranışları hoşuna gitmiş
biz kadınlarda genelde böyle bi durum söz konusudur ilgi görünce hemen bi hoşlanma olur
2 güzel söz etkiler bizi bence sende bu ilgilerden hoşlanmışsın
ama unutman gerekir madem herşey bitti üzme kendini..
çivi çiviyi söker aşık olacağın seninle ilgilenecek başka birini bul derim ben...

insallah civi civiyi söker

ya netten bilmediğin bi insana hatta hiç ama hiç görmediğin bi insana asık olunurmu nasıl güvenirsin neler duyuyoruz neler yasıyoruz. hadi bu adam seni gömeye gelse ve sende onu görmeye gitsen allah korusun adam sapık cıkar katil cıkar nasıl güvenirsin anlamıyorum. dokunamadığıın yüzünü görmediğin ama gercek olmasını istediğin bir hayalin var bence senin içinde ve bu hayalini o adam sanmıssın okadar.o resimler onunmu bakalım o resmins ahibi gercekten omu. evli olabilir kadın taciri olabilir en kötüsünü düşünmek gerek. adam gelse görsen bile nasıl tanıyacaksın insan 30 yıllık kocasını bile tanıyamıyo bazen sen nasıl güvenirsin bu adama . bence hemen kendini korumaya al ve asla düşünme bile onu bence kendine yapacağın en güzel iyilik olur bu

gelisme yokmu tuba? adam hala ariyor mu ? neyaptin merak ettim

canim son gelismeler sunlar,o aramayi kesti artik aramiyor...ama bu seferde biri hep ariyor,telefona cikiyorum konusmuyor,kapatiyorum yine ariyor ve tekrar konusmuyor,numarasi gözüküyor cep numarasi, ben aradim belki o kimse hatti bozuktur bu seferde telefonu acmiyor,ama benden sonra yine ariyor,günde yanilmiyorsam 30-40 defa aramistir, delirtti resmen,ondan süpheleniyorum ama bilemiyorum....

kıs tuba muhatap olma dedik sana bacım salla sunu aaaa valla oturdugum yerden sanki beni ararmıs gibi sinir oluyorum senin bu adama kötükedihüso

kıs tuba muhatap olma dedik sana bacım salla sunu aaaa valla oturdugum yerden sanki beni ararmıs gibi sinir oluyorum senin bu adama kötükedihüso

kiz ben muhattap olmuyorum,o aramiyor ama baska biri arayip duruyor konusmuyorda,günde 30 kere aradi odur diyorum ben icimden, kiz vallaha hala onun adini andigimda icim bi tuhaf oluyor,nutkum kesiliyor,böyle sanki gögsüm daraliyor gibi oluyorum...degmez ki böylelerine ama mantik ile gönül arasinda daglar var,mantigina söz gecirirsin ama gönüle söz gecirmek imkansiz....benneyaptımki

Back
X