Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldırılan benler kansere çeviriyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorumArkadaşlar size bir sorum daha olcak yüzünüzde hic ben aldirdiniz mi? Aldirdiysaniz nasil oldu..?bazilarinda tekrar ben çikmiş diye duydum..ne kadar dogru...
Tskederim cvp için peki iz kaldimi ?Annemde et ben vardi aldirdi. Zaten doktorlar patolojiye gonderiyor kanser hucresi var mi yok mu diye. Sukur annemde bir sorun olmadi tekrarda cikmadi. Cok rahatsizsan git bir doktora danis cok buyuk bir operasyon da degil ayrica.
Et beni değil cnm..çok büyük te degil ama sevmiyorum görüntüsünü iz filan kaldimiTanıdığım aldırdı, çıkmadı.
Ben çok mu büyük? Hani bazıları et beni oluyor ve çok dikkat çekici oluyor. Öyle mi sizinki?
İz kaldi mi peki ?Ablam aldırdı çıkmadı ben falan .
Tskederim sanirim bu hafta aldiracam..Cok hafif bir iz var ama bilmyen farketmez ben bildigim icin yerini dikkatli bakinca goruyorum. Tabi buyuklugu ile ilgilidir kesin anneminki baya buyuktu ve yam dudaginin ust kosesindeydi. Seninki kucukse belki hic iz kalmaz.