Bu benim içimde bitmeyen bir sızı...

2.çocuğu istemenizi anlıyorum ama bunun senin için iyi olmayacağını bile bile de bu işe klkışmanzı çok SAÇMA halinize şükredin 1 evladınız varmış bak ben evlet hasretiyle yanıp tutuşuyorum herşeyin hayırlısını iste öönce rabbim bu evladına hayırlı uzun ömürler versiinn

13 gün önce 2. bebegini kaybeden biri olarak belki kızıcaksın bana ama sinirlendim okuyunca...
bir bebegi olsun diye senelerce ugraşan insanlsr var artı o küçücük mm lik bebeklerini kaybedip içi yananlar varken ve artı olarak allah bagışlasın bi çocugunuz varken neden kendinizi ve hamile kalırsanız çocugunuzu riske atabiliyorsunuzki.......

aslında tüm bunları bende düşünüyorum ama bazen elimde olmuyor. insan isteklerine gem vuramıyor. bakmayın siz benim kazayla hamile kalsam dediğime. doğum kontrolümü çok sıkı takip ediyorum. daha önce de yazdım ya zaman zaman geliyorlar işte bana. teşekkür ederim.

allah sabır versin. ne desen haklısın. bundan sonra ara ara da olsa bu fikrin gelip beni esir almasına izin vermeyeceğim.

mrb arkadaşım konuyu okuyunca nedense yazmak geldi içimden öncelikle allah yar ve yardımcın olsun bizimde çocuğumuz olmuyor maalesef inan bi bebeğim olmasını ne kadar istedim allahtan, evliliğimi bitirme noktasına geldim yetmedi canıma bile kıyma noktasına geldim çocuğumuz olmadığı için neler yaşadım hergece rüyalarıma girdi kalktım ağladım sabahlara kadar doktor doktor dolaştım elime geçen bişey olmadı maalesef. bi de ben ve ben gibileri düşün hiç çocuğu olmayanları hamile görmeye tahammül edemiyorum artık kıskandığımdan değil sadece halime üzüldüğümden Allah kuzucuğunu sana bağışlasın 2. çocuğu çok istiyorum diyosun ama kendince haklıda olabilirsin bide şunu düşün ya sana bişey olursa o 7 yaşındaki yavrunu nasıl bırakıcaksın bu dünyada annesiz ki en çok muhtaç olduğu zamanlar gelecek sana bu benim nacizane fikrim umarım kendimi anlatabilmişimdir Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin sağlıcakla kal...

zaten bir evladınız varmış ona sımsıkı sarılın.Allah bu duyguyu tatmayanlara versin diye dua edin.ve asla sağlığınızı riske atacak bir durumsa bile bile riske girmeyin derim

iki çocuklu evleri merak ediyorsunuz amaaaa
hiç çocuğu olmayan evler nasıldır birde onu düşünün
bebeğinizin gülücüklerini kahkaha seslerini sadece hayal ettiğinizi düşünün
o hayallerle ağlayarak uyuya kalanları düşünün
birde bebeği olmayanların içinin sızını bir düşünün
Allah'a çok şükür evladınız olmuş Rabbim sağlık mutluluk uzun ömür versin size ve yavrunuza

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…